Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 28. Az tuti. Jó lenne olykor belelátni a fejíbe Gondolom azt hiszi, hogy Te vagy az apja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 28. Gondolom azt hiszi, hogy Te vagy az apja. Falkavezér. És ő meg rendre ki akarja játszani ezt a felállást. Nagyon tudja keresni a kiskapukat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 28. Aranyos kiskutya. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 28. Kérdés. Meg kellett adnom a telszámomat egy külföldi oldalon. Jól adtam meg így?: +3630 és itt a telszám van? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Igen, jól adtad meg (azt hiszem, még lehet a 003630 + a 7számjegy formációban is, de szerintem jobb a + a 00 helyett). Nekem minden szám így van eltárolva a mobilomban. Kényelmes volt, hogy külföldről is két kattintással tudtam telefonálni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Igen, jól adtad meg (azt hiszem, még lehet a 003630 + a 7számjegy formációban is, de szerintem jobb a + a 00 helyett). Nekem minden szám így van eltárolva a mobilomban. Kényelmes volt, hogy külföldről is két kattintással tudtam telefonálni Köszi. Szép új világ: http://sorisomail.com/videos-comicos/127713.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Szép új világ: Jópofa ez is, de maradok inkább a Microsoft jövőjénél:http://www.youtube.com/watch?v=HvA9lA7_5FE Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2011. Március 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 2. http://sorisomail.com/videos-comicos/127713.html Hmmm az a néger hölgy a kétharmada körül olyan ismerős.... mint Cassie az Animorfok tévéváltozatban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 2. Queen: Don't Stop Me Now Muszáj valami feldobósat ebben a hóesésben, ami itt van - március 2-án... Vicc ami itt is megy! Akkor pelyhekben hull a hó, hogy csak na. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2011. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 2. Itt is szakad! Pedig ez mediterrán hely, város. Tavaszt szeretnék! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 2. Azt hittem vicceltek. Filmet néztem ,hallottam hogy a párkányon kopog valami. Azt hittem eső. Nézek most ki hát jó nagy hó van. Rühellem a nyarat ,de most már a telet is. Idénre elég volt belőle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 2. Sajnos most már mi sem úsztuk meg. Veszprém valami gigantikus gigszer hatására visszalépet az ország többi részének tér-idő kontinuumába Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Hol van már az a híres felmelegedés? Pécs tényleg mediterrán város mégis áll a hó... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Banyek, eszem megáll. Éppen csak elkezdtem a bringaszezonomat, erre mehetek vissza a "garázsba". :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Tavaszt szeretnék! Én is Ezen a télen annyit fáztam, hogy fél életre elegem volt a hidegből. Most fogadkozom (igyekszem betartani is), hogy nyáron egy szavam se lesz a meleg ellen. Innen nézve úgy érzem, hogy jobban el lehet viselni a meleget. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Keresztfiam nagyon örül a hónak, bár azt sajnálja, hogy nem olyan nagy, hogy hóembert tudjunk csinálni belőle Viszont ez a gyerek már szinte cybergyerek. Az előbb beszéltem vele Skype-n keresztül, merthogy az apja csinált neki egy profilt és felvett engem ott ismerősnek, így tudunk beszélgetni interneten keresztül Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Pedig mennyivel egyszerűbb átmenni a szobájába Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Vírus terjed a fészbukon http://index.hu/tech/2011/03/03/virus_terjed_a_facebookon/ Lehetőleg ne klikkeljetek a 25 legjobb nő a facebookon dologra se. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. A 25 csajt nem lehetett kihagyni, de eddig semmi gond sincs a gépemmel. De lehet, hogy ez a gyanús az egészben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Ma kb. 3 óra alatt úgy elolvadta hó, mintha sose lett volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Ma kb. 3 óra alatt úgy elolvadta hó, mintha sose lett volna. Hála Istennek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Vírus terjed a fészbukon http://index.hu/tech/2011/03/03/virus_terjed_a_facebookon/ Lehetőleg ne klikkeljetek a 25 legjobb nő a facebookon dologra se. Késő, két nappal ezelőtt ráklikkeltem. Gyanús is volt, hogy nem történt semmi érdemes, de a víruskeresőm nem talált semmit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Én egy másikra kattintottam, de aztán azonnal gyanús lett és kiléptem mindenből, azóta szerencsére semmi jele, viszont kitette nálam FBon mintha lájkoltam volna, szóval azonnal töröltem azt is. Azóta ovatos vagyok az ilyenekkel, mert tele van vele az üzenőfalam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Vírus terjed a fészbukon http://index.hu/tech/2011/03/03/virus_terjed_a_facebookon/ Lehetőleg ne klikkeljetek a 25 legjobb nő a facebookon dologra se. Hát aki erre rákattint és még a telszámát is megadja...... Na nem folytatom. Nekem is jönnek hogy Britney meztelenül de azonnal törlöm. Soha nem szabad ráklikkelni ilyenekre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Én is Ezen a télen annyit fáztam, hogy fél életre elegem volt a hidegből. Most fogadkozom (igyekszem betartani is), hogy nyáron egy szavam se lesz a meleg ellen. Innen nézve úgy érzem, hogy jobban el lehet viselni a meleget. Én mindig is meleg és nyár párti voltam, és nálunk az extrém hőség (40 fok felett) kivételével nincs az a meleg, amit elcserélnék egy téli napra. Keresztfiam nagyon örül a hónak, bár azt sajnálja, hogy nem olyan nagy, hogy hóembert tudjunk csinálni belőle Viszont ez a gyerek már szinte cybergyerek. Az előbb beszéltem vele Skype-n keresztül, merthogy az apja csinált neki egy profilt és felvett engem ott ismerősnek, így tudunk beszélgetni interneten keresztül Biztos ez a jövő, de ez engem elborzaszt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ugraum Hozzászólás ideje: 2011. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 4. EZAZ!! Felvettek álmaim iskolájába :3 És végre aktívabb fóruméletet élhetek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 4. EZAZ!! Felvettek álmaim iskolájába :3 És végre aktívabb fóruméletet élhetek Grat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 4. Szintén gratulálok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ugraum Hozzászólás ideje: 2011. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 4. Köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 4. Gratula Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.