Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Semmi. Lefagyott. Ez egy c++-os hibaüzenet melyre nem figyeltek a programozók.

Konkrétan a TCW 3x22-es részénél írja ki ezt (amit emiatt már kétszer is letöltöttem). Ha le okézom, vagy kilépek, a filmlejátszás is megszűnik. Más filmeknél, a többi TCW résznél nincs ilyen gond.

Hozzászólás ideje:

Konkrétan a TCW 3x22-es részénél írja ki ezt (amit emiatt már kétszer is letöltöttem). Ha le okézom, vagy kilépek, a filmlejátszás is megszűnik. Más filmeknél, a többi TCW résznél nincs ilyen gond.

Honnan szedted le? Lehet, hogy a fájl sérült.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Ez ütős :D Egyébként akit érdekel: azóta sikerült kideríteni, hogy a vírus egy megnyitott PDF fájlon keresztül támad.

Jó lenne tudni a címét is :D Vagy ez nem nyilvános? :D
Hozzászólás ideje:

Jó lenne tudni a címét is :D Vagy ez nem nyilvános? :D

Az a baj, hogy nem tudom. A vírusról talált leírások alapján PDF-en keresztül támad, de nem egy konkréton keresztül. Mivel a melóm része hogy renegeteget olvasgatok a neten (sokszor PDF fájlokban is) így elképzelni se tudom melyik lehetett az.

Hozzászólás ideje:

Az a baj, hogy nem tudom. A vírusról talált leírások alapján PDF-en keresztül támad, de nem egy konkréton keresztül. Mivel a melóm része hogy renegeteget olvasgatok a neten (sokszor PDF fájlokban is) így elképzelni se tudom melyik lehetett az.

Vírusirtó nem volt a gépeden? Annak jeleznie kellene ilyen esetben.

Hozzászólás ideje:

Vírusirtó nem volt a gépeden? Annak jeleznie kellene ilyen esetben.

Ha új vírus, akkor nem. Sajnos megkerülhetetlen törvényszerűség, hogy a vírusirtók mindig egy lépéssel le vannak maradva a vírusoktól. :(

Hozzászólás ideje:

A gépemen egyszercsak azaz üzenet fogadott, hogy Encryptedelve lett minden fontos adatom.

Sajnálom, ami történt :( Jó, hogy nem lett oda minden adatod.

Ez ütős :D Egyébként akit érdekel: azóta sikerült kideríteni, hogy a vírus egy megnyitott PDF fájlon keresztül támad.

Ajaj, elég nehéz lesz kikerülni, ha megnyit az ember egy-egy pdf-et. Én is szoktam pdf fájlokat olvasni a neten.

Hozzászólás ideje:

Ez is egy szép nap volt. Lomtalanítás, kipakoltuk a fél emeletet, aztán elmentünk sörözni (+ unicumozni), mert megérdemeltük. Azt hiszem, kicsit most Frenkie bőrében érzem magam :D

Én a hétvégén nem ittam semmi szeszes italt. :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Asszem valamelyik Sanoma újságban rövidesen olvasni fogunk az adatokat evő .pdf vírusokról. Egyébként a többi meghajtót is kikezdi? Nálunk van egy nagy közös meghajtó amire mindenki mindenét menti....

Hozzászólás ideje:

Ez is egy szép nap volt. Lomtalanítás, kipakoltuk a fél emeletet, aztán elmentünk sörözni (+ unicumozni), mert megérdemeltük. Azt hiszem, kicsit most Frenkie bőrében érzem magam :D

Vasárnap sosem iszok alkoholt. :P Na jó nyáron lehet hogy egy sör azért legurul. :D

Átálltam a péntekre tavaly. Akkor jól lelazulok, hétfő még messze. Imádom a péntek délutánt, estét. Ezt a szokásomat, akkor függesztem fel ha szombaton buli van. Nem jó két nap egymás után sokat inni. :D

Hozzászólás ideje:

Ja. :D Már egy jó ideje nem ittam semmit. Lassan több mint egy hete. :D

Ilyen nálam is szokott lenni. Bár nem sűrűn. :D

Hozzászólás ideje:

Én két hétig nem ittam januárban, aztán visszaestem sajnos a napi 1 borra/pár sörre.

De pl tegnap elmentünk inni, és csak fél sört ittam, nem is kívántam. De egy hete annyit vedeltem hogy kitiltottak a pilisjenői kocsmából életem végéig, így már csak 50 000 kocsma maradt MO-n amibe mehetek. :o

Na mindegy csak a fizetésem bánja. Meg a májam. Meg az egyetem. :D

Hozzászólás ideje:

Én két hétig nem ittam januárban, aztán visszaestem sajnos a napi 1 borra/pár sörre.

De pl tegnap elmentünk inni, és csak fél sört ittam, nem is kívántam. De egy hete annyit vedeltem hogy kitiltottak a pilisjenői kocsmából életem végéig, így már csak 50 000 kocsma maradt MO-n amibe mehetek. :o

Randalíroztál mi? :D Ezek a mai fiatalok.... :P

Hozzászólás ideje:

Az egész fizetésed elittad egy este? Nem semmi.

Hozzászólás ideje:

Randalíroztál mi? :D Ezek a mai fiatalok.... :P

Ezt se cáfolni se megerősíteni nem tudom.

Az egész fizetésed elittad egy este? Nem semmi.

Szép is lenne. :lol:

Amúgy szép kocsma volt, Viktor vezér arcképe a falon, kommunistázás, Jobbikos jelképek, jobbtaxi száma.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.