MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 18. Gondoltam már rá, hogy itthon kellene a kertbe telepíteni mondjuk a málna alá medvehagymát, csak sajnos nem hiszem, hogy ezen a homokon megélne. És legalább találtatok, ha már vadásztatok rá? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 18. Nálunk a lepkevadászat a nyerő és ha már ott vannak akkor egy-két galamb illetve veréb is belefér a préda kategóriába. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 18. Nálunk a lepkevadászat a nyerő és ha már ott vannak akkor egy-két galamb illetve veréb is belefér a préda kategóriába. Remélem meg is eszi őket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 18. Remélem meg is eszi őket. Khm...igyekszik, igyekszik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 18. Khm...igyekszik, igyekszik Micsoda veréb....khmhmm...akarom mondani véreb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 18. Micsoda veréb....khmhmm...akarom mondani véreb. Ne tud meg milyen bunyók szoktak itthon folyni. Meg azzal együtt vér is. Öt hónaposan több őrző-védő hajlam van benne mint anno az Ónémet-juhászomban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 18. Ne tud meg milyen bunyók szoktak itthon folyni. Meg azzal együtt vér is. Öt hónaposan több őrző-védő hajlam van benne mint anno az Ónémet-juhászomban Pedig elég zsebpiszok méretű. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 18. Mi tegnap medvehagymát vadásztunk az ebbel. Ma dilizett a pórázon mint aki teljesen elfelejtette a józan eszét, talán még ez is a fáradtság jele? Még sosem ettem medvehagymát, de mostanában sokat hallottam felőle. Ki fogom próbálni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 18. Apám ideadta anyu telefonját, hogy írjam ki belőle a telszámokat. A szerződés megszünt, de anyu kódjával be tudok lépni a telefonba. Viszont a telefonkönyvhöz nem jutok hozzá. Állandóan azt írja ki hogy: " telefonkönyv betöltése folyamatban" de nem jelenik meg. Gondolom mivel nem tudok vele telefonálni nem is jeleníti meg. Nem lehet valami trükkel megnézni a benne található telefonszámokat? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 18. Apám ideadta anyu telefonját, hogy írjam ki belőle a telszámokat. A szerződés megszünt, de anyu kódjával be tudok lépni a telefonba. Viszont a telefonkönyvhöz nem jutok hozzá. Állandóan azt írja ki hogy: " telefonkönyv betöltése folyamatban" de nem jelenik meg. Gondolom mivel nem tudok vele telefonálni nem is jeleníti meg. Nem lehet valami trükkel megnézni a benne található telefonszámokat? Ha a kártyán vannak a számok, akkor tedd a saját mobilodba, úgy hátha egyszerűbb lesz kiszedni őket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Április 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 19. Apám ideadta anyu telefonját, hogy írjam ki belőle a telszámokat. A szerződés megszünt, de anyu kódjával be tudok lépni a telefonba. Viszont a telefonkönyvhöz nem jutok hozzá. Állandóan azt írja ki hogy: " telefonkönyv betöltése folyamatban" de nem jelenik meg. Gondolom mivel nem tudok vele telefonálni nem is jeleníti meg. Nem lehet valami trükkel megnézni a benne található telefonszámokat? Én úgy tudom, hogy a letiltás csak a hívást érinti, magát a készüléket nem. Nekem is tiltották már le/váltottam szerződést, és elérhetőek voltak a számok. Esetleg még megpróbálhatod azt Ody javaslata mellett, hogy megkeresed a számok másolása kártyáról funkciót. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Április 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 19. Frenkie: Mennyit vártál? Mert előfordulhat, hogy bekapcsolás után kell egy kis időt várni (1-2 perc max abszurd esetben), mire elérhetővé válik a telefonkönyv. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Április 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 19. Kaptam egy német nyelvű e-mailt nem tudom kitől. Egyből kitöröltem, mert valami rossz előérzet fogott el. Ezután ráeresztettem a vírusírtót a gépemre és nem talált semmit. Szerintetek nincs gond? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 19. Kaptam egy német nyelvű e-mailt nem tudom kitől. Egyből kitöröltem, mert valami rossz előérzet fogott el. Ezután ráeresztettem a vírusírtót a gépemre és nem talált semmit. Szerintetek nincs gond? Ha nem nyitod meg a csatolmányt akkor semmi. Nem tudok olyanról, hogy már a szöveg is ártana a gépnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Április 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 19. Még sosem ettem medvehagymát, de mostanában sokat hallottam felőle. Ki fogom próbálni. Még én sem, pedig a cégem még fagyasztja is. Frissen azért biztosan jobb, de egyszer majd veszek egy zacskóval kipróbálásra (csak valami jó recipe kéne hozzá, bár azt hiszem, fűszerként fokhagyma helyett is lehet használni, főleg az érzékenyebb gyomrúaknak), errefelé nem igazán árulják, poros sík alföld (az alföld köznévként) vagyunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Április 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 19. Ha nem nyitod meg a csatolmányt akkor semmi. Nem tudok olyanról, hogy már a szöveg is ártana a gépnek. Akkor jó. Nem tudom, hogy volt-e hozzá csatolmány, szinte egyből töröltem a levelet az első sorok elolvasása után. Szerencsére az Avira eddig mindig nagyon jól végezte a munkáját. Meg aztán annyira paranoiás lettem a múlt nyári incidensek óta, hogy szinte minden nap csinálok vírusirtást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Április 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 19. (szerkesztve) Ha a kártyán vannak a számok, akkor tedd a saját mobilodba, úgy hátha egyszerűbb lesz kiszedni őket. Sajnos nem jó nekem 30-as van anyué 20-as volt. Azt sem tudom hogy a kártyán voltak-e a számok vagy a telefonban. Én úgy tudom, hogy a letiltás csak a hívást érinti, magát a készüléket nem. Nekem is tiltották már le/váltottam szerződést, és elérhetőek voltak a számok. Esetleg még megpróbálhatod azt Ody javaslata mellett, hogy megkeresed a számok másolása kártyáról funkciót. Megpróbáltam de mindenhol a telefonkönyvet akarja elöbb betölteni. Frenkie: Mennyit vártál? Mert előfordulhat, hogy bekapcsolás után kell egy kis időt várni (1-2 perc max abszurd esetben), mire elérhetővé válik a telefonkönyv. Ezt tudom, de már 2 napja be van kapcsolva. Nyomogatom reggel és este de semmi. Szerintem maga a funkció romlott el. Megpróbálom majd egy másik 20-assal, és ha szerencsém van akkor a kártyán lesznek a számok. Köszi mindenkinek. Szerkesztve: 2011. Április 19. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Április 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 19. Bazz, most kellett rádöbbenem, hogy megszűnt a Lézerszínház a Planetáriumban. Pedig lett volna Rolling Stones koncert..... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Április 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 19. Bazz, most kellett rádöbbenem, hogy megszűnt a Lézerszínház a Planetáriumban. Pedig lett volna Rolling Stones koncert..... Létezett még? A komcsi-éra nagy tudományos helye volt. Egyszer a sulival voltunk is a 80-as években. Azt hittem megszünt a rendszerváltás környékén. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Április 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 19. Létezett még? A komcsi-éra nagy tudományos helye volt. Egyszer a sulival voltunk is a 80-as években. Azt hittem megszünt a rendszerváltás környékén. Olvasom a hátteret, de tipikus abszurdisztáni a helyzet. Ami jó, azt meg kell szüntetni, pont. :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 20. Gondoltam megosztom hogy a Deveró bekerült a tavalyi év 5 legjobb megjelent képregénye közé. Ápr 30.án lesz a nyertes kihírdetése, amire persze már nincs esélyem, de ez sem rossz asszem így elsőre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 20. Gondoltam megosztom hogy a Deveró bekerült a tavalyi év 5 legjobb megjelent képregénye közé. Megérdemelten került oda, gratulálok! Drukkolok is, bár tudjuk, hogy .... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 20. Gondoltam megosztom hogy a Deveró bekerült a tavalyi év 5 legjobb megjelent képregénye közé. Ápr 30.án lesz a nyertes kihírdetése, amire persze már nincs esélyem, de ez sem rossz asszem így elsőre. Gratula, a legjobb ötbe kerülni nagyon szép eredmény, aztán meg várjuk a további híreket, hátha mégis Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 20. Szép eredmény. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DJnorbi Hozzászólás ideje: 2011. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 20. Végre megjött az új cipőm :D nemtom jó-e ha ide írom,de ezt muszáj volt megosztanom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 20. Kudar, drakula! DJnorbi, neked is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 20. Végre megjött az új cipőm :D nemtom jó-e ha ide írom,de ezt muszáj volt megosztanom Írtam neked privát üzenetet. Olvastad? Neked pedig gratulálok kudar!! Egy nagyszerű karrier kezdete. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DJnorbi Hozzászólás ideje: 2011. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 20. Aha,olvastam még nemtom,majd lehet,hogy én is szavazok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 20. Aha,olvastam még nemtom,majd lehet,hogy én is szavazok Örülnék neki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 20. Köszi szépen mindenkinek! Hát szépen lassan haladok valamerre... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.