Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 23. Az ember már a kisujját nyújtja a kutyájának és az egész szobája kell neki A kis r*hadék képes itt ugatni az ajtóm előtt csak mert bent kényelmesebb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 23. Az ember már a kisujját nyújtja a kutyájának és az egész szobája kell neki A kis r*hadék képes itt ugatni az ajtóm előtt csak mert bent kényelmesebb. Ne engedj neki! Így sose tanul rendet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 23. Hogy itt milyen elnyomás van. Lemondassuk Bomarrt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 23. Ne engedj neki! Így sose tanul rendet. Egy csendes 120 decibelles "Hol a helyed?" megoldotta a problémát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 23. Az ember már a kisujját nyújtja a kutyájának és az egész szobája kell neki A kis r*hadék képes itt ugatni az ajtóm előtt csak mert bent kényelmesebb. De ő legalább csak azután csinálja ezt, hogy kedves voltál vele. Én semmit nem csináltam, de a macskák néha már megengedik, hogy az ágyamban alhassak. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 23. Lemondassuk Bomarrt? Hát legalábbis meg kell nevelni. Mert ha még egy egyszerű közfórumozót utasít rendre, az oké, de hogy az admint és egy másik moderátort, hát az azért már mindennek a teteje. Ha nem vigyázunk, hatalomra tör. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 23. Meg emellé be kell venni azt, hogy az országokat nem a közgazdaságtani törvényszerüségek figyelembevételével vezetik (még a fejlett országokban sem, csak ott jobban igyekeznek). A közgazdaségtanra, meg olyan fújni, mint nem szeretni a kovalens kötést, csak mert nem értjük. Pont az a lényege, hogy ez nem filozofia, ahol minden csak elméletben létezik -vagy abban sem, mondaná gondolom erre egy ősz szakállú filozofus- hanem a közgazdasági tanoktól függetlenül müködő folyamatok leirásáról. Akinek ez magas az ne a témát hibáztassa amiért nem egy egyszer egy. Egyetértek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 23. Hogy itt milyen elnyomás van. Mondtam volna sokatsejtetően, hogy ez még csak a kezdet, de látom, hogy a fórum ura már a leváltásomban gondolkodik, igy inkább gyors visszavonulót fújok.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 23. De ő legalább csak azután csinálja ezt, hogy kedves voltál vele. Én semmit nem csináltam, de a macskák néha már megengedik, hogy az ágyamban alhassak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 23. De ő legalább csak azután csinálja ezt, hogy kedves voltál vele. Én semmit nem csináltam, de a macskák néha már megengedik, hogy az ágyamban alhassak. No repülne is őnagysága szép ívben le róla. Eddig egyszer volt megengedve neki, hogy mellettem aludjon, de soha többet. Orom a fogai közt végezte, szakállam meg vissza lett nyesve mire kinyitottam a szemem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 23. Mondtam volna sokatsejtetően, hogy ez még csak a kezdet, de látom, hogy a fórum ura már a leváltásomban gondolkodik Nem kellett sok hozzá, igaz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 23. Hogy itt milyen elnyomás van. Most jogosan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 23. No repülne is őnagysága szép ívben le róla. Eddig egyszer volt megengedve neki, hogy mellettem aludjon, de soha többet. Orom a fogai közt végezte, szakállam meg vissza lett nyesve mire kinyitottam a szemem. Ja, én is így jártam. Egyszer kihúztam a takarómat a macska alól, és mire másnap kinyitottam a szemem, fél centis helyem volt az ágyban. Persze kizárom őket, de sajnos rájöttek, hogy nekik végtelen a türelmük, de nekem nem. Így bár sokszor próbálok meg értelmetlen harcot folytatni, az ajtó kaparásával és/vagy hangjuk hangos hallatásával végül mindig legyőznek és bebocsájtást nyernek a szobájukba, amiben én is tartózkodhatom. Kifelé viszont már nem körülményeskednek, egyszerűen csak beleszuszognak a fülembe (néha a nyomatékosítás kedvéért az orrukat az arcomhoz dörgölik), és már szaladnak is az ajtóhoz, tudván, hogy legyen hajnali kettő vagy négy, akkor is felkel az ő gazdijuk és kiengedi őket (hogy csoportosan átvonuljanak apámék szobájába, és a fent ecsetelt módszerrel meggyőzzék apámat/anyámat, hogy ők bizony már reggeliznének). Egyetlen jót lehet elmondani: az ötből csak négy szereti az ágyamat, az ötödik a szekrényemben lakik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 23. De jó, hogy nincs állatom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 23. Azért a tőlük kapott hálát/szeretetet nem tudja semmi más se pótolni. Csak addig a pontig, meg utána kell elviselni őket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. De jó, hogy nincs állatom. Mennyi minden jóból is kimaradsz Bírom Dzséjt sztorizgatásait a macskáiról, már azért is megéri Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. A hangsúly a tudatlanságon van, és ha a gazdaság dolgairól van szó, nagyjából egy kisgyerek szintjén vannak a legtöbben ebben az országban. Véleményem szerint egy ideális országban az embereknek nem kell ezekkel tisztában lenniük, csak azzal hogy jó-e a helyzet vagy sem. Hogy ha az átlag embernek mindenféle GDP mutatókkal kell számolnia hogy mondjuk kormányt válasszon, ott már baj van. A közgazdaságtant hagyjuk csak meg a közgazdászoknak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. Véleményem szerint egy ideális országban az embereknek nem kell ezekkel tisztában lenniük, csak azzal hogy jó-e a helyzet vagy sem. Hogy ha az átlag embernek mindenféle GDP mutatókkal kell számolnia hogy mondjuk kormányt válasszon, ott már baj van. A közgazdaságtant hagyjuk csak meg a közgazdászoknak. Nem a közgazdaságtannal kell tisztában lenni, inkább a szemlélettel. Bizonyos összefüggésekkel tisztában kellene lenni, pl. nem annyiból áll a világ, hogy mennyi a bérem, hanem hogy mennyit termelek emögött. A pénz csak egy eszköz, nem pedig a gazdagság maga. A bankok azért adnak kamatra pénzt, mert a mai forint többet ér, mint a jövőbeli forint, stb., stb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. Kellemes húsvéti ünnepeket mindenkinek!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. Kellemes húsvéti ünnepeket mindenkinek!!! Neked/Nektek is! Jó locsolást/sok locsolót. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. Kellemes húsvétot mindenkinek! Sok sütivel, sonkával, tojással. A lányoknak meg kevés locsolót. Azért a tőlük kapott hálát/szeretetet nem tudja semmi más se pótolni. Így van. Sokkal hálásabbak és ragaszkodóbbak, mint az emberek sokszor. Feltétel nélkül szeretnek és számítanak ránk. Bírom Dzséjt sztorizgatásait a macskáiról, már azért is megéri Én is szeretem olvasni ezeket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. (szerkesztve) Nem a közgazdaságtannal kell tisztában lenni, inkább a szemlélettel. Bizonyos összefüggésekkel tisztában kellene lenni, pl. nem annyiból áll a világ, hogy mennyi a bérem, hanem hogy mennyit termelek emögött. A pénz csak egy eszköz, nem pedig a gazdagság maga. A bankok azért adnak kamatra pénzt, mert a mai forint többet ér, mint a jövőbeli forint, stb., stb. Ez igaz, de csak akkor lesz érdekes, ha rosszul mennek a dolgok. Amíg és ahol jól mennek, ott az átlagembert nem érdekli, hogy vajon miért, és ez valahol érthető is. Ha gondok vannak és látványosan nem működik jól a gazdaság hosszú éveken át, akkor viszont valóban érdemes belegondolni az okokba és nem csak az egyén szintjén.Emlékszem, 1992-ben Svájcban azon sírtak a közgazdászok, hogy mekkora probléma a 2%-os munkanélküliség, miközben az emberek vígan éltek a hatalmas jólétükben, és ott sem foglalkozott senki azzal, hogy ez egy intó jel lehet. Mondjuk azóta ott is romlott a helyzet, de azért nem nagyon kell aggódniuk. Szerkesztve: 2011. Április 24. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. Kellemes Húsvétot! Srácoknak sok tojást, lányoknak sok locsolót kívánok! (Aztán srácok valami ütős locsolást csináljunk. A kölni nem jó, minimum egy vödör víz , esetleg szóda Akinek a családjában van tűzoltó.... az remélem kitalálja ) Emlékszem, jó pár éve, haverokkal húsvétkor mentünk autóval és a buszmegállóban lévő embereket lelocsoltuk szódásszifonnal Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. Kinél látszódik az alábbi kép? http://www.servimg.com/image_preview.php?i=3867&u=13094984 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. Én látom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. Én látom. Ha berakok párat át tudnád nekem küldeni a képeket? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. Ha berakok párat át tudnád nekem küldeni a képeket? OK, de először megpróbálom ezt, és ha működik, akkor a többit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. Kellemes Húsvétot skacok. Nem a közgazdaságtannal kell tisztában lenni, inkább a szemlélettel. Bizonyos összefüggésekkel tisztában kellene lenni, pl. nem annyiból áll a világ, hogy mennyi a bérem, hanem hogy mennyit termelek emögött. A pénz csak egy eszköz, nem pedig a gazdagság maga. A bankok azért adnak kamatra pénzt, mert a mai forint többet ér, mint a jövőbeli forint, stb., stb. Ez igaz, illetve módosítanám arra hogy akik ezekkel nincsenek tisztában, legalább ne okoskodjanak. Kinél látszódik az alábbi kép? Nálam pl. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. OK, de először megpróbálom ezt, és ha működik, akkor a többit. Rendben, köszi. Nálam pl. Mindenkinél látszik, csak nálam nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. Működik, jöhet a többi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.