Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. http://i69.servimg.com/u/f69/13/09/49/84/dsc_4413.jpg http://i69.servimg.com/u/f69/13/09/49/84/dsc_4514.jpg http://i69.servimg.com/u/f69/13/09/49/84/dsc_4014.jpg http://i69.servimg.com/u/f69/13/09/49/84/dsc_4215.jpg http://i69.servimg.com/u/f69/13/09/49/84/dsc_4313.jpg http://i69.servimg.com/u/f69/13/09/49/84/dsc_4216.jpg http://i69.servimg.com/u/f69/13/09/49/84/dsc_4314.jpg http://i29.servimg.com/u/f29/13/09/49/84/dsc_5315.jpg http://i29.servimg.com/u/f29/13/09/49/84/dsc_5316.jpg http://i29.servimg.com/u/f29/13/09/49/84/dsc_5314.jpg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. Jepüjők!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. Jepüjők!!! Ezek mind itt repültek át. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. Kellemes húsvétot mindenkinek! Sok sütivel, sonkával, tojással. A lányoknak meg kevés locsolót. Kellemes húsvétot kívánok én is A második kívánsággal (is) maximálisan egyetértek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok én is mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. Kellemes húsvétot mindenkinek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. Kellemes húsvétot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. Bódog nyúlnapokat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. A második kívánsággal (is) maximálisan egyetértek Szerintem nincs nőtársunk, aki másként érezne. Bódog nyúlnapokat! Köszi, nálunk remekül elvannak a fülesek, immáron 2 évesen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. Szerintem nincs nőtársunk, aki másként érezne. Gyerekkoromban anyám és a húgom megkértek hogy ne sokat locsoljak rájuk a kölniből. Utálták ha tiszta kölni lett a hajuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. Nem is a levelezőrendszerekkel van a baj(pl freemail, citromail stb..) hanem a spamszűrőjükkel. Ha ez a szűrő úgy itéli meg hogy az érkezett levél spam akkor oda teszi. Erre egyébként már én is rájöttem, hogy érdemes időnként átnézni a freemail fiókot közvetlenül is, mert SPAM-ként levadász időnként bizonyos leveleket. Csak mégis utálatos dolog ez, mert helyből nem jut az ember eszébe. Sajnálnám a mostani e-mail címemet, mert mindenki ezt ismeri, de néha már én is gondolkozom rajta, hogy átváltok gmail-re. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. Erre egyébként már én is rájöttem, hogy érdemes időnként átnézni a freemail fiókot közvetlenül is, mert SPAM-ként levadász időnként bizonyos leveleket. Csak mégis utálatos dolog ez, mert helyből nem jut az ember eszébe. Sajnálnám a mostani e-mail címemet, mert mindenki ezt ismeri, de néha már én is gondolkozom rajta, hogy átváltok gmail-re. Te jó ég! Jó hogy mondtad, most megnéztem én is a spam fiókot. Tele van szavazatos mailekkel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. (szerkesztve) Erre egyébként már én is rájöttem, hogy érdemes időnként átnézni a freemail fiókot közvetlenül is, mert SPAM-ként levadász időnként bizonyos leveleket. Csak mégis utálatos dolog ez, mert helyből nem jut az ember eszébe. Sajnálnám a mostani e-mail címemet, mert mindenki ezt ismeri, de néha már én is gondolkozom rajta, hogy átváltok gmail-re. Én éppen a napokban állok át gmailre. Te jó ég! Jó hogy mondtad, most megnéztem én is a spam fiókot. Tele van szavazatos mailekkel. Ugyanez volt nálam is. Esküdtek az emberek hogy elküldték a levelet. De nem jött meg. A franc kérte a freemailt anno hogy spamszűrőkkel védjék a leveleket. Szerkesztve: 2011. Április 24. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. Én mindenkit beszélek le a freemailről, ahol csak tudok. A gmailhez képest szerintem borzalmas. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 25. Jaja a Gmail RLZ! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 25. Én mindenkit beszélek le a freemailről, ahol csak tudok. A gmailhez képest szerintem borzalmas. Nekem már több mint 10 éve freemail van, nehéz a váltás. Bár lehetne sagas címem is, szóval majd megvizsgálom a lehetőséget. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 25. Gyerekkoromban anyám és a húgom megkértek hogy ne sokat locsoljak rájuk a kölniből. Utálták ha tiszta kölni lett a hajuk. Bizony, borzalmas egész nap olyan fejjel mászkálni, én is utáltam mindig is Erre egyébként már én is rájöttem, hogy érdemes időnként átnézni a freemail fiókot közvetlenül is, mert SPAM-ként levadász időnként bizonyos leveleket. Csak mégis utálatos dolog ez, mert helyből nem jut az ember eszébe. Sajnálnám a mostani e-mail címemet, mert mindenki ezt ismeri, de néha már én is gondolkozom rajta, hogy átváltok gmail-re. Nehezen váltottam át gmailre én is, valamiért nem szerettem volna azt használni (biztos valami agydili volt nálam, már nem emlékszem pontosan). Először volt freemailes 2005-ben, azt pár hónap után cseréltem, mert egyszer két hétig szórakozott velem, és nem volt türelmem a h*lyeségeihez, amikor lehet más fiókom is. Lett a citromail egy darabig, aztán kezdtük küldözgetni a képeket, csakhogy a cmail max. 3 giga levelet fogad és küld, a gmail pedig 10-et, így nyitottam a képekhez. Aztán a citromail is nagyon rosszul működött egy ideig, szóval a levelezést is átraktam gmailre. A citromailes fiók maradt, mert a iwiwre azzal vagyok felregisztrálva, havonta egyszer megnézem. Miután lehetett háttereket állítani a gmailben, már nem nézett ki annyira szörnyen sem. Egy komoly negatívuma van számomra: a mail-címeket rögtön feldobja, amint elkezdem beírni (levelezőlistát sehol sem használtam máshol sem), így most már nem tudom a mail címeket fejből, pedig sose lehet tudni, hogy mikor kellene fejből egy-egy cím. A telefonszámokkal is hadilábon állok, mindig csak rákattintok a mobilomon, és kész. De mi van, ha pl. ellopják, aztán haza akarok csörögni tesómnak? Nem tudom a számát fejből A gmail pedig nagyon jól szűri a spameket, meg aztán mindig rákattintok a spam mappára, és átnézés után törlöm onnan a leveleket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2011. Április 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 25. Nekem freemail és gmail címem is van, a többit nem használom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 25. De jó hogy nem pucoltam szombaton ablakot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 25. Én már évek óta a citromailt használom, a freemailnél lényegesen jobb. Bár a jelöltállítást így is csak a spam mappába kapta meg Dzséjt, úgyhogy... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 25. De jó hogy nem pucoltam szombaton ablakot. Milyen az idő nálatok, hogy ezt írod? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 25. Milyen az idő nálatok, hogy ezt írod? Ömlik az eső. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 25. Itt is eshetne valamennyit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 25. Jaja a Gmail RLZ! Ott a pont! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 25. (szerkesztve) Nekem a netszolgáltató által adott mail címem van már 8 éve. Van még gmailos és eltés e-mailem is biztonság kedvéért Valamint 3 atw-s e-mail címem is a régi weboldalaim miatt. Szerkesztve: 2011. Április 25. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 25. Nekem a netszolgáltató által adott mail címem van már 8 éve. Van még gmailos és eltés e-mailem is biztonság kedvéért Valamint 3 atw-s e-mail címem is a régi weboldalaim miatt. Nekem van három freemailes, egy freewebes, egy avpuniverzumos, egy sfportalos, egy sfportos, egy gezahazas, egy gmailes és egy msn-es. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 25. Ody, így hogy újra felfedezted a spambe csoportosított szavazatokat, mennyinél járunk? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 25. Ody, így hogy újra felfedezted a spambe csoportosított szavazatokat, mennyinél járunk? 40 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 25. Nekem van három freemailes, egy freewebes, egy avpuniverzumos, egy sfportalos, egy sfportos, egy gezahazas, egy gmailes és egy msn-es. Hmm... jól meggondolva revideálom azon elképzelésemet, hogy a 3 aktív (1 munkahelyi, 2 gmail) +1 passzív (az említett citromail) mail cím sok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 25. Hmm... jól meggondolva revideálom azon elképzelésemet, hogy a 3 aktív (1 munkahelyi, 2 gmail) +1 passzív (az említett citromail) mail cím sok Eddig nekem egyetlen privát e-mail cím is elég volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.