Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Kellemes húsvétot mindenkinek! :) Sok sütivel, sonkával, tojással. :)

A lányoknak meg kevés locsolót. :D

Kellemes húsvétot kívánok én is :)

A második kívánsággal (is) maximálisan egyetértek :D

Hozzászólás ideje:

A második kívánsággal (is) maximálisan egyetértek :D

Szerintem nincs nőtársunk, aki másként érezne. :D

Bódog nyúlnapokat! :)

Köszi, nálunk remekül elvannak a fülesek, immáron 2 évesen. :)
Hozzászólás ideje:

Szerintem nincs nőtársunk, aki másként érezne. :D

Gyerekkoromban anyám és a húgom megkértek hogy ne sokat locsoljak rájuk a kölniből. Utálták ha tiszta kölni lett a hajuk. :D

Hozzászólás ideje:

Nem is a levelezőrendszerekkel van a baj(pl freemail, citromail stb..) hanem a spamszűrőjükkel. Ha ez a szűrő úgy itéli meg hogy az érkezett levél spam akkor oda teszi.

Erre egyébként már én is rájöttem, hogy érdemes időnként átnézni a freemail fiókot közvetlenül is, mert SPAM-ként levadász időnként bizonyos leveleket. Csak mégis utálatos dolog ez, mert helyből nem jut az ember eszébe. Sajnálnám a mostani e-mail címemet, mert mindenki ezt ismeri, de néha már én is gondolkozom rajta, hogy átváltok gmail-re.
Hozzászólás ideje:

Erre egyébként már én is rájöttem, hogy érdemes időnként átnézni a freemail fiókot közvetlenül is, mert SPAM-ként levadász időnként bizonyos leveleket. Csak mégis utálatos dolog ez, mert helyből nem jut az ember eszébe. Sajnálnám a mostani e-mail címemet, mert mindenki ezt ismeri, de néha már én is gondolkozom rajta, hogy átváltok gmail-re.

Te jó ég! Jó hogy mondtad, most megnéztem én is a spam fiókot. Tele van szavazatos mailekkel. :o

Hozzászólás ideje:

Én éppen a napokban állok át gmailre.

Te jó ég! Jó hogy mondtad, most megnéztem én is a spam fiókot. Tele van szavazatos mailekkel. :o

Ugyanez volt nálam is. Esküdtek az emberek hogy elküldték a levelet. De nem jött meg. A franc kérte a freemailt anno hogy spamszűrőkkel védjék a leveleket.

Szerkesztve: - Frenkie

Hozzászólás ideje:

Én mindenkit beszélek le a freemailről, ahol csak tudok. A gmailhez képest szerintem borzalmas.

Nekem már több mint 10 éve freemail van, nehéz a váltás. Bár lehetne sagas címem is, szóval majd megvizsgálom a lehetőséget.

Hozzászólás ideje:

Gyerekkoromban anyám és a húgom megkértek hogy ne sokat locsoljak rájuk a kölniből. Utálták ha tiszta kölni lett a hajuk. :D

Bizony, borzalmas egész nap olyan fejjel mászkálni, én is utáltam mindig is :)

Nehezen váltottam át gmailre én is, valamiért nem szerettem volna azt használni (biztos valami agydili volt nálam, már nem emlékszem pontosan). Először volt freemailes 2005-ben, azt pár hónap után cseréltem, mert egyszer két hétig szórakozott velem, és nem volt türelmem a h*lyeségeihez, amikor lehet más fiókom is. Lett a citromail egy darabig, aztán kezdtük küldözgetni a képeket, csakhogy a cmail max. 3 giga levelet fogad és küld, a gmail pedig 10-et, így nyitottam a képekhez. Aztán a citromail is nagyon rosszul működött egy ideig, szóval a levelezést is átraktam gmailre. A citromailes fiók maradt, mert a iwiwre azzal vagyok felregisztrálva, havonta egyszer megnézem. Miután lehetett háttereket állítani a gmailben, már nem nézett ki annyira szörnyen sem. Egy komoly negatívuma van számomra: a mail-címeket rögtön feldobja, amint elkezdem beírni (levelezőlistát sehol sem használtam máshol sem), így most már nem tudom a mail címeket fejből, pedig sose lehet tudni, hogy mikor kellene fejből egy-egy cím. A telefonszámokkal is hadilábon állok, mindig csak rákattintok a mobilomon, és kész. De mi van, ha pl. ellopják, aztán haza akarok csörögni tesómnak? Nem tudom a számát fejből :oops:

A gmail pedig nagyon jól szűri a spameket, meg aztán mindig rákattintok a spam mappára, és átnézés után törlöm onnan a leveleket.

Hozzászólás ideje:

Nekem a netszolgáltató által adott mail címem van már 8 éve. Van még gmailos és eltés e-mailem is biztonság kedvéért :lol:

Valamint 3 atw-s e-mail címem is a régi weboldalaim miatt.

Szerkesztve: - Darth_Phobos

Hozzászólás ideje:

Nekem a netszolgáltató által adott mail címem van már 8 éve. Van még gmailos és eltés e-mailem is biztonság kedvéért :lol:

Valamint 3 atw-s e-mail címem is a régi weboldalaim miatt.

Nekem van három freemailes, egy freewebes, egy avpuniverzumos, egy sfportalos, egy sfportos, egy gezahazas, egy gmailes és egy msn-es. :)

Hozzászólás ideje:

Nekem van három freemailes, egy freewebes, egy avpuniverzumos, egy sfportalos, egy sfportos, egy gezahazas, egy gmailes és egy msn-es. :)

Hmm... jól meggondolva revideálom azon elképzelésemet, hogy a 3 aktív (1 munkahelyi, 2 gmail) +1 passzív (az említett citromail) mail cím sok :)

Hozzászólás ideje:

Hmm... jól meggondolva revideálom azon elképzelésemet, hogy a 3 aktív (1 munkahelyi, 2 gmail) +1 passzív (az említett citromail) mail cím sok :)

Eddig nekem egyetlen privát e-mail cím is elég volt. :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.