MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 21. Boldog születésnapot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 21. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 21. Boldog születésnapot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 21. Boldog szülinapot! A madarat meg vett föl "magnóra", aztán hátha a madártanászok de tudják azonosítani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 21. Az Erő éltessen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 21. A madarat meg vett föl "magnóra", aztán hátha a madártanászok de tudják azonosítani. Nem hülyeség amit mondasz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 21. Ja egy madarológusnak kéne megmutatni! Egyszer a nyaralónknál nekünk is volt ilyesmi, kiderült, hogy valami bagoly csemete és az anyját hívja vagy az tanította vadászni, de este tíz és hajnali három közt ott ordibált, egész nyáron. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 21. Boldog Születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 21. Isten éltessen Nabopolasszar! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 21. Köszönöm Sky, Norbi, Rog, Embo, Karrde, Dzséjt, Oldie, Krande, Revan és Phobos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 21. Köszönöm Sky, Norbi, Rog, Embo, Karrde, Dzséjt, Oldie, Krande, Revan és Phobos. Isten éltessen, Nabo! Én pedig visszatértem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 21. Isten éltessen, Nabo! Én pedig visszatértem. Én is. Láttatok már hegyvidéki égen tejutat? Ajánlom, ha még nem. Olyan érzés, mintha kiléptél volna a világűrbe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 21. Én is. Láttatok már hegyvidéki égen tejutat? Ajánlom, ha még nem. Olyan érzés, mintha kiléptél volna a világűrbe. Nem lenne légszennyezés, még hegyvidék se kellene hozzá. Mi látvány tárulna szemünk elé, olyan gyönyörű éjszakai egek lennének. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 21. Nem lenne légszennyezés, még hegyvidék se kellene hozzá. Mi látvány tárulna szemünk elé, olyan gyönyörű éjszakai egek lennének. Nem a légszennyezés a legnagyobb baj, hanem a fényszennyezés... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 21. Nem a légszennyezés a legnagyobb baj, hanem a fényszennyezés... Na igen az a másik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 21. Boldog szülinapot, Nabopolasszar! Én is. Láttatok már hegyvidéki égen tejutat? Ajánlom, ha még nem. Olyan érzés, mintha kiléptél volna a világűrbe. Máshol nem is nagyon lehet ilyet manapság látni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 21. Sajnos elkezdődött az allergiaszezon számomra. Eddig egészen elenyésző hatásai voltak, de ma délután sajnos megtörtént az áttörés, és hiába a szép idő, nem bírtam kint maradni a kertben. Sorstársak, Nálatok hogy áll a helyzet? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 21. Sajnos elkezdődött az allergiaszezon számomra. Eddig egészen elenyésző hatásai voltak, de ma délután sajnos megtörtént az áttörés, és hiába a szép idő, nem bírtam kint maradni a kertben. Sorstársak, Nálatok hogy áll a helyzet? Nálam orromat csesztetni álldóan, elkezdek trüsszenteni 5x egymás után, kifújom orrom, örülök h kapok levegőt és megint sorozatban 5 trüsszentés :S Szememet is cseszteti néha. Hátja, elég szar ezaz allergia :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 21. Sajnos elkezdődött az allergiaszezon számomra. Eddig egészen elenyésző hatásai voltak, de ma délután sajnos megtörtént az áttörés, és hiába a szép idő, nem bírtam kint maradni a kertben. Sorstársak, Nálatok hogy áll a helyzet? Ez sajnos nagyon rossz hír. Reméljük gyorsan elmúlik. A hegyekben ilyen gond nem lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 21. Ez sajnos nagyon rossz hír. Reméljük gyorsan elmúlik. A hegyekben ilyen gond nem lenne. Sajnos életemben először nekem is kijött egy picit most augusztusban. Eddig a pollenre érzéketlen voltam. Persze semmi extra, csak egy párszor tüsszögtem, meg ilyesmi, de remélem, a jövőben sem erősödik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 21. Sajnos életemben először nekem is kijött egy picit most augusztusban. Eddig a pollenre érzéketlen voltam. Persze semmi extra, csak egy párszor tüsszögtem, meg ilyesmi, de remélem, a jövőben sem erősödik. Talán azért jött ki, mert szokatlanul magas a pollenkoncentráció a szárazság miatt. A parlagfű a ludas... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 21. Érdekes mód, a minap olvastam egy cikket a parlagfűről és ott éppen azt írják, hogy alapvetően egy gyógyn9vény és a gond a légszennyezéssel van melynek hatása lerombolta a parlagfűvel szembeni természetes ellenálló képességet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 21. Érdekes mód, a minap olvastam egy cikket a parlagfűről és ott éppen azt írják, hogy alapvetően egy gyógyn9vény és a gond a légszennyezéssel van melynek hatása lerombolta a parlagfűvel szembeni természetes ellenálló képességet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 21. Srácok, üdv újra itt Remélem, az allergiásoknak minél előbb elmúlnak a panaszaik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 21. Srácok, üdv újra itt Köszi. Majd összerittyentek egy kis beszámolót. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 21. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 21. Köszi. Majd összerittyentek egy kis beszámolót. Remek Biztosan jó volt, részemről évek óta először felmentem tűzijátékot nézni, az se volt rossz. Ettünk országtortát is (cukrászdából, nem a Duna parton vettük), szerintem nagyon finom, kellemes nyári süti Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 21. Remek Biztosan jó volt, részemről évek óta először felmentem tűzijátékot nézni, az se volt rossz. Ettünk országtortát is (cukrászdából, nem a Duna parton vettük), szerintem nagyon finom, kellemes nyári süti Mi orosz krémtortát ettünk, az se volt rossz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 21. Ez sajnos nagyon rossz hír. Reméljük gyorsan elmúlik. A hegyekben ilyen gond nem lenne. Sajnos a Mátra sem kivétel már, tudom, mert próbáltam, de ott azért kevésbé van gond ezzel. Sajnos életemben először nekem is kijött egy picit most augusztusban. Eddig a pollenre érzéketlen voltam. Persze semmi extra, csak egy párszor tüsszögtem, meg ilyesmi, de remélem, a jövőben sem erősödik. Ezt sajnálattal olvasom. De talán tényleg csak átmeneti. Érdekes mód, a minap olvastam egy cikket a parlagfűről és ott éppen azt írják, hogy alapvetően egy gyógyn9vény és a gond a légszennyezéssel van melynek hatása lerombolta a parlagfűvel szembeni természetes ellenálló képességet. A légszennyezés miatt van, az biztos, de a parlagfű gyomnövény volt mindig is, mielőtt allergénné vált volna. Remélem, az allergiásoknak minél előbb elmúlnak a panaszaik Köszi. Remek Biztosan jó volt, részemről évek óta először felmentem tűzijátékot nézni, az se volt rossz. Ettünk országtortát is (cukrászdából, nem a Duna parton vettük), szerintem nagyon finom, kellemes nyári süti Ezek az országtorták mindig finomak. Az idén milyen ízű lett?Vicc, hogy pesti létemre tüzijátékot már több mint húsz éve nem láttam élőben. Egyszer már meg kéne nézni megint. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 21. Sajnos a Mátra sem kivétel már, tudom, mert próbáltam, de ott azért kevésbé van gond ezzel. Felénk nincs ilyen gond, elég magasan vagyunk. 750 méter kb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.