Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Huhhh...én már nem is tudom melyikre szavaztam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. A sith kígyók eléggé adták Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. - Ugye, a díjazott nem lesz személyesen jelen? - aggodalmaskodik Gunray. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Valóban, arra ment a voks. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. - Üdvözöllek 3PO, hogy érzed magad velünk ma este? - Meglehetősen félek, Uram. - Nem csodálom, hiszen a legrettegettebb szörnyek versenyeznek ebben a kategóriában. Aiwha, Anooba, Sith kígyók, folytassam? - Inkább ne, Uram. - Jól van 3PO, akkor csak annyit mondj el, SZERINTED, ki fog nyerni? - Számításaim szerint mindannyiuknak 16,66% az esélye, Uram. - Ám legyen! Átnyújtom Neked a borítékot, és lássuk, hogy ki volt a 6. évad legfélelmetesebb szörnyetege! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. C-3PO: Hölgyeim és Uraim, az Önök szavazata alapján, a 6. évad legrettegettebb szörnyetegei a… SITH Kígyók! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Magasan a legjobb, legrémisztőbb szörny volt szvsz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Asszem én is rájuk szavaztam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. A Sith kígyók lehengerelték a mezőnyt, hiszen kétszer annyi szavazatot kaptak, mint a 2. helyezett Aiwha! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Kígyók! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Lehet tudni a pontos számokat? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Nem túl meglepő, idén nem voltunk elkényeztetve szörnyekkel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. A Sith kígyók 41 szavazatot kaptak! Brr… még mindig kiráz a hideg, ha azokra a kígyókra gondolok… evezzünk kellemesebb vizekre, jó? 5 évad, 5 különböző győztes, mindahányszor elképesztő harc az első helyért… következzen az egyik legnívósabb kategória, az évad legjobb bolygója kategória. Az már biztos, hogy a 6. évad egy 6. győztest fog eredményezni, hiszen Naboo, Coruscant, Mortis, Umbara és Illum után biztos, hogy egy 6. bolygó kerül fel a nyertesek közé. De vajon melyik? Szólítom a színpadra a galaxis egyik legtapasztaltabb világvándorát, akit még a Jedi archívum sem tud megtéveszteni… a színpadon… Deeeeexteeeeer Jettser! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Én asszem az aiwhákra nyomtam. Kecsességük megkérdőjelezhetetlen, és Obi-Wan a megmondója, hogy a Jedikkel is jobb viszonyban vannak holmi kígyóknál Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. - Jó estét, Dexter, örülök, hogy felcammogott közénk! Úgy hallottam, meglehetősen meglepődött, mikor felkértek a díj átadására, igaz ez? - Úgy valahogy. Azt kérdezték… „Szívesen látnánk díjátadóként a 6. évad átadó showján, vállalja?” - És Ön mit mondott? - „Attól függ…” - Ó, ezt ismerem. „Hogy milyen vastag a pénztárcánk, igaz?” - Neeeem… „Hogy melyik díjat kell átadnom!” - Hölgyeim és Uraim… Dexter Jettser… ! Halljuk a győztest, Dexter! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Ha jól emlékszem Korribanra nyomtam, de valószínűleg a midi-bolygó lesz a befutó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Scipio!!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Dexter Jettser: A 6. évad legjobb bolygójának járó díját… nem más kapja mint… MORABAND (Korriban)! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Én Scipióra szavaztam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. (szerkesztve) A sith -ek ősi világa. Számomra sok érdekesség nem volt benne, szerintem Scipio magasan a legjobb bolygó az évadban. Szerkesztve: 2014. Szeptember 27. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Annak ellenére, hogy már láttam jobban bemutatva a bolygót örülök a győzelmének. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Ez meglepő. Egy kopár kőszikla elhappolja a díjat a fenséges Scipio és a papnők káprázatos bolygója elől? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Nekem sem Korriban volt a legjobb, hanem az élet bölcsője, ami gyönyörűséges helynek sikerült. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. (szerkesztve) Én se nagyon értem. Sokakat elcsábított a sötét oldal. Nekem sem Korriban volt a legjobb, hanem az élet bölcsője, ami gyönyörűséges helynek sikerült. Úgy látszik senki nem szavazott a Korribanra mégis az nyert. Szerkesztve: 2014. Szeptember 27. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Moraband mögött Dagobah végzett a második helyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Szerintem az is közrejátszhatott, hogy sok szavazó anno a KotOR-ban megszerette a bolygót Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. stimm! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. A show nem áll meg, hölgyeim és uraim, sőt... hamarosan egy olyan vendégünk fogja átadni a következő kategória legjobbnak járó elismerését, akinek félelmetességével már csak mérete vetekedhet. Ha megengedik, most rögtön a színpadra szólítanám, mert mire felér, az nem lesz két perc! A következő, LEGJOBB DROID kategória díjátadója, a droidokkal (és másokkal) nem mindig kesztyűs kézzel bánó … Jabba, a Hutt lesz! Jabba, fáradj fel a színpadra kérlek! Addig én elmondanám, hogy ez lesz a 3. év, amikor a Legjobb droidnak járó díj kiosztásra kerül, és nagy kérdés, hogy R2-D2 és Huyang után képes lesz-e valamelyik új széria is feliratkozni a nyertesek közé, vaaaagy, R2-D2 ezúttal is elhódítja az elsőséget! Közben megérkezett a vendégünk is, légy üdvözölve Jabba! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Remélem, AZ-3 nyert! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 27. Meglepődnék, ha AZ-345211896246498721347 nem húzná be Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.