Iqvi Hozzászólás ideje: 2024. December 31. Hozzászólás ideje: 2024. December 31. Én csak a Vernestra regényre. A gyerek könyveket az első fázis vége óta nem olvasom, hasonlóan a gyerek képregényekkel. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2024. December 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2024. December 31. Az ifjúsági regényei eléggé debilek, annyira nem sajnálom a távozását. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2024. December 31. Hozzászólás ideje: 2024. December 31. Én sajnálom a távozását, a könyvei eddig tetszettek. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Január 2. Hozzászólás ideje: Január 2. Rossz hírek jöttek a német piacról. A Disney rendkívül magas - állítólag 100%-os - jogdíjemelést kér az ottani partnereitől, így még Németországban is elkezdett billegni az ottani kiadás jövője. Bízzunk benne, hogy a magyar piacot más régióként kezelik továbbra is, nem lesz mindenhol egységesen ilyen durva jogdíjemelés. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Január 2. Hozzászólás ideje: Január 2. Nem, nem jegyeztem fel linket. 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: Január 2. Hozzászólás ideje: Január 2. Pedig jó lenne, mert nem ez az első alkalom, hogy ezt hallom, de ahogy itt, úgy máshol sem volt forrás. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Január 2. Hozzászólás ideje: Január 2. Simán lehet kamu is. Valami barom kitalálta clickbait-nek, aztán a többi meg elhiszi. 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Január 3. Hozzászólás ideje: Január 3. Kicsit googliztam, de se magyar, se angol, se német nyelvterületen nem találtam egy kanyi cikket sem a témában. Pedig szerintem azért, ha fenn állna annak az esélye, hogy egy Németország jelentősségű piacról eltűnnének a Star Wars könyvek, arról teszem azt a német IGN cikkezne. 1 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Január 3. Hozzászólás ideje: Január 3. A 100%-os emelés nekem is furának és meredeknek tűnt. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: Január 9. Hozzászólás ideje: Január 9. Van olyan kanon könyv ami kimondottan Jango Fettről szól? Pl.arról ,hogy lett Ő a klónok alanya,iyesmikről. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: Január 9. Hozzászólás ideje: Január 9. Nem, de van egy Age of Republic Jango Fett képregény ahol ezt elmesélik, és van egy négy füzetes Jango Fett minisorozat is. De csak az Age of Republic képregény jelent meg magyarul. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: Január 9. Hozzászólás ideje: Január 9. Köszönöm szépen. Republic Commando könyv sincs az uj kánonban még??? Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: Csütörtök 16:36 Hozzászólás ideje: Csütörtök 16:36 Május 8. Rossz Osztag könyv? https://spacewizardbooks.substack.com/p/star-wars-may-publish-a-bad-batch Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Csütörtök 17:12 Hozzászólás ideje: Csütörtök 17:12 (szerkesztve) Ja, ezt már egy ideje tudjuk. Viszont esküdni merek rá, hogy valamiért augusztus 5 maradt meg bennem, mint a kiadás dátuma. szerk.: Igen, itt volt az augusztusi dátum. https://www.starwarsnewsnet.com/2024/12/the-bad-batch-to-make-surprise-return-in-upcoming-novel-star-wars-sanctuary.html Szerkesztve: Csütörtök 17:13 - Bence1997 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.