Hozzászólás ideje: Szeptember 26.Szept. 26. Még egy Vasököl megjelenés is befigyelt szintén október 1-jére, a többi újdonsággal együtt. :)Egyelőre a kiadó oldalán láttam feltöltve: https://olvas.hu/termekek/vasokol
Hozzászólás ideje: Szerda 15:413 napja Köszi, Nute!A HR regényeket megveszem, a többi hidegen hagy. Szerkesztve: Szerda 15:443 napja - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: Szerda 23:412 napja Köszi. Az Új Jedi Rend és a Köztársaság Fénykora regények érdekelnek pont.
Hozzászólás ideje: Tegnap 10:571 napja Tetszenek az új csomaggal érkezett kártyák. Ötletes és igényes promóció. :)
Hozzászólás ideje: Tegnap 11:541 napja Ez nagyon igényes promóció! Nekem még a Vihar Szeméhez nem jött semmi ilyesmi. Talán a második HR regényhez már én is kapok valamit.
Hozzászólás ideje: Tegnap 15:451 napja Lehet, hogy ezek a kártyák csak a könyvfesztiválos vásárláshoz voltak. Nem a könyvekben voltak, hanem külön adták őket, amikor ott jártam, egy szatyorból halászták elő óket. Sajnos nekem csak 2 db van, mert a két X-szárnyű megvan régebbről, nem vettem meg őket. Ugyanakkor jó lenne beszereni őket, hogy egységes külsővel legyenek meg a polcon. Na majd ha több kedvezmény jár velük, nem sürgős :)
Hozzászólás ideje: Tegnap 15:491 napja 3 perccel korábban, MissKarrde írta:Lehet, hogy ezek a kártyák csak a könyvfesztiválos vásárláshoz voltak.Sky csomagról ír, ezért gondoltam, hogy netes rendeléshez is jár ilyen. Bár ő több könyvet rendelt.
Hozzászólás ideje: 17 órával korábban17 órája Jól látszik a képen, hogy a Vector Prime a hagyományos Szukits puhafedeles méretben jelent meg? Szerkesztve: 17 órával korábban17 órája - kdani20
Hozzászólás ideje: 11 órával korábban11 órája 22 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:Ez nagyon igényes promóció! Nekem még a Vihar Szeméhez nem jött semmi ilyesmi. Talán a második HR regényhez már én is kapok valamit.18 órával ezelőtt, MissKarrde írta:Lehet, hogy ezek a kártyák csak a könyvfesztiválos vásárláshoz voltak.Online rendeltem a csomagot. A második megjelenési hullámmal (október 1) kezdhették el a komolyabb promóciót. Szerintem könyvmennyiségtől függetlenül mindenki kap ilyen kártyát, a hozzá tartozó regényhez/képregényhez.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.