Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Február 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 11. Értem, akkor egyelőre kimarad a Crying Citadel. Viszont akkor, ha jól értettem Aphra elindul előbb-utóbb ugye? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 11. Igen, az Aphra sorozatnak lesz rajongói fordítása. Hogy mikor, az egyelőre még kérdéses. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2017. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 23. Hamarosan jön az újabb Star Wars képregényes crossover, amiben ezúttal a Star Wars és a Doctor Aphra sorozatok története találkozik. Az ötrészes történetet ezúttal is egy különálló füzet vezeti fel. Ennek a rajzolója az a Marco Checchetto, aki korábban a Shattered Empire és az Obi-Wan & Anakin sorozatokon is dolgozott. Checchetto elárulta, hogy a képregény látványvilágának megalkotásakor a fő inspirációt Francis Ford Coppola Dracula című filmje, a középkori lovagi kultúra és fekete-fehér horrorfilmek jelentették. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Február 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 23. Nagyon jók a képek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2017. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 10. Új Darth Vader képregény érkezik! Abban a pillanatban fog kezdődni, ahol a RotS-ban utoljára láttuk a nagyurat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2017. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 10. Új Darth Vader képregény érkezik! Abban a pillanatban fog kezdődni, ahol a RotS-ban utoljára láttuk a nagyurat. F*ck logic, persze örülök neki, de minek kellett pár hónapja befejezettnek nyilvánítani, ha most meg újra kezdik?!. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2017. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 10. Az első széria be is van fejezve, ez nem fog változtatni azon. A név ugyanaz, az író viszont más, a Lando-ért is felelős Charles Soule. Szerintem még mellédobnak valami alcímet is, hogy az avatatlan olvasó se zavarodjon össze, de felőlem hagyhatják is úgy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 11. Roppant "kreatív"... úgy fest, nincs más karakter azt SW univerzumban, akivel olyan jól el lehetne adni egy képregényt, mint Darth Vaderrel... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ati Hozzászólás ideje: 2017. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 11. Én nagyon örülök neki. Az egyik legjobb és legkevésbé érintett korszak az ep3 utáni pár év. Már rögtön ennek kellett volna jönnie, unom már a klasszikus trilógia korszakát. Rebelsel is ez a bajom hogy nem az ep3 után vette fel a fonalat. Remélem lesz benne: Coruscant, Palpi, szenátus, klónok. Annyi itt a lehetőség. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2017. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 11. És az Inkvizítorok is fognak benne szerepelni, akikre azért ráfér egy magyarázat, már ami a keletkezésüket illeti. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Március 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 11. Egy Sötét Nagyúr 2.0 érzés van bennem az új sorozattal kapcsolatban. De ott volt a Dark Horse Sötét Idők, Darth Vader és Tisztogatás képregényei is. Meglátjuk, mit hoznak ki az új feldolgozásból. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Március 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 12. Tegnap elfelejtettem megkérdezni: lesz rajongói fordítása az új Vader sorozatnak? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2017. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 12. Egy Sötét Nagyúr 2.0 érzés van bennem az új sorozattal kapcsolatban. De ott volt a Dark Horse Sötét Idők, Darth Vader és Tisztogatás képregényei is. Meglátjuk, mit hoznak ki az új feldolgozásból. Megvan az esély arra, hogy lesznek benne hasonló elemek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Március 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 12. Megvan az esély arra, hogy lesznek benne hasonló elemek. Jó lenne, akkor lesz mit összehasonlítani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 12. Tegnap elfelejtettem megkérdezni: lesz rajongói fordítása az új Vader sorozatnak? Még nem tudom. Jelenleg teljesen egyedül csinálom a Poe Dameron és a Darth Maul, illetve majd a Rogue One sorozatokat (igaz, ez utóbbi kettő csak mini). Ezeken kívül úgy fest, hogy a megbeszélt segítség ellenére a Doctor Aphra is nálam fog kikötni (3 hónapja várok az 1. számra, míg USA-ban már a 6. jön)... szóval, passz. Sajnos nem 10 perc rendszeresen, ennyi oldalt elkészíteni úgy, hogy közben másra is jusson időm. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2017. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 12. Én ezúttal is szívesen beállnék segíteni, amivel csak kell. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2017. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 12. Még nem tudom. Jelenleg teljesen egyedül csinálom a Poe Dameron és a Darth Maul, illetve majd a Rogue One sorozatokat (igaz, ez utóbbi kettő csak mini). Ezeken kívül úgy fest, hogy a megbeszélt segítség ellenére a Doctor Aphra is nálam fog kikötni (3 hónapja várok az 1. számra, míg USA-ban már a 6. jön)... szóval, passz. Sajnos nem 10 perc rendszeresen, ennyi oldalt elkészíteni úgy, hogy közben másra is jusson időm. És még elfelejtetted megemlíteni az Ébredő Erő maradék két részét a felsorolásból. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Március 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 13. Még nem tudom. Jelenleg teljesen egyedül csinálom a Poe Dameron és a Darth Maul, illetve majd a Rogue One sorozatokat (igaz, ez utóbbi kettő csak mini). Ezeken kívül úgy fest, hogy a megbeszélt segítség ellenére a Doctor Aphra is nálam fog kikötni (3 hónapja várok az 1. számra, míg USA-ban már a 6. jön)... szóval, passz. Sajnos nem 10 perc rendszeresen, ennyi oldalt elkészíteni úgy, hogy közben másra is jusson időm. Értem, köszi. Azért megértem, hogy nehéz lehet így egyedül. Az eddigi fordításaidnak is nagyon örülök. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 13. Én ezúttal is szívesen beállnék segíteni, amivel csak kell. Köszi a felajánlást. Privátban vagy Face-en meg tudjuk beszélni a részleteket. És még elfelejtetted megemlíteni az Ébredő Erő maradék két részét a felsorolásból. Nem felejtettem el (ahogy a Han Solo utolsó részét sem), csak ezeket nem én csinálom (már ami a szerkesztést illeti). Kira mostanság magánéletbeli dolgok miatt halad lassan, de idővel kész lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2017. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 14. A Star Wars sorozat első kötetének várható megjelenése egy héttel arrébb csúszott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2017. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 14. Jason Fry regénye, A Jedi fegyvere, amely Luke első fénykard-párbaját mutatja be, korábban megjelent már képeskönyv-formában, és készült belőle rövid animációs film is. A német Panini kiadó pedig most képregényt is készít belőle, amely először 3 részben, márciustól, a kiadó Star Wars Magazinjának 19-21. számaiban jelenik meg, majd később egy kötetben összegyűjtve is. Alkotói: Alec Worley (szöveg), Ruairí Coleman (rajz) és Chris O’Halloran (színezés). Már egy kis ízelítőt is kaptunk belőle: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2017. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 14. Néhány oldal, ízelítőnek (egyelőre fekete-fehérben, szövegek nélkül) a Darth Vader: Dark Lord of the Sith képregényből. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Március 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 15. Meg is lepődtem volna, ha március 15-én megjelenik. Ezek a képek nagyon jók. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2017. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 15. Közben megbeszéltük Sky kollégával, hogy én fordítom majd a Nagyúr új kalandjait, szóval senki ne aggódjon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Március 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 16. Szuper hír. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 16. A Szukits oldalán már előrendelhető a Star Wars, illetve a Darth Vader széria 2. kötete is. Szép tempó, hajrá! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Március 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 17. Előrehozták nyárról májusra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2017. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 21. (szerkesztve) Sky (akinek egyébként a fordításokat is köszönhetjük) rendszeresen felrakja a linket az adott képregény saját topikjába amint kész, így van ez a Solonál is. Szerkesztve: 2017. Március 21. - Darth Cupsy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2017. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 23. (szerkesztve) Sky (akinek egyébként a fordításokat is köszönhetjük) rendszeresen felrakja a linket az adott képregény saját topikjába amint kész, így van ez a Solonál is. Tudom és ez többet nem fog előfordulni. Szerkesztve: 2017. Március 25. - tomcsi80 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. Március 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 30. Megérkeztek a Szukits-féle Star Wars és Darth Vader kötetek. A minőség elsőosztályú, nagyon igényes, szerintem minden forintját megéri. A régi Semic-féle újságokkal összehasonlítva ég és föld. Remélem, a könyvekhez hasonlóan a hazai képregénykiadás is fellendül, és nem csak egy 3-4 kötetes fellángolás lesz a dologból. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.