Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Köszi!!!!! akkor tedd föl, ha az előzőt már mindenki leszüretelte..... aki lemaradt, annak meg továbbadjuk mi. Nem lehetne egybezippelni? Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Február 26. Hozzászólás ideje: 2006. Február 26. Én is köszönöm Bomarr. Nagyon érdekes. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Február 26. Hozzászólás ideje: 2006. Február 26. (szerkesztve) Krande: A kepfeltoltes.hu egyik előnye, hogy korlátlanul lehet feltöltögetni, igy az alábbi linkek még jó darabig élni fognak. Az új részt is oda pakoltam fel. Szoval akkor a "Golden Age of the Sith" I. része (ugyebár a múltkori volt a nulladik): Borító Készítők plusz idővonal 1. oldal 2. oldal 3. oldal 4. oldal 5. oldal 6. oldal 7. oldal 8. oldal 9. oldal 10. oldal 11. oldal 12. oldal 13. oldal 14. oldal 15. oldal 16. oldal 17. oldal 18. oldal 19. oldal 20. oldal 21. oldal 22. oldal 23. oldal 24. oldal 25. oldal Edit: Az előbb rossz volt a számozás. Javitottam. Szerkesztve: 2006. Február 26. - Bomarr Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Február 26. Újfent köszi Bomarr! Jó látni az ősrégi időket, és a történet is elég érdekes. A következő részben már lesznek sithek is. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Február 27. Hozzászólás ideje: 2006. Február 27. A hozzászolások számát elnézve kicsit túl gyors ez a tempó, ugyhogy mostantól visszaveszek kicsit, hogy mindenki megtudja emészteni az új számot A mostani részben végre feltünik már a Sith Birodalom is, ugyhogy érdemes meglesni: Borító Készitők plusz idővonal 1. oldal 2. & 3. oldal 4. oldal 5. oldal 6. oldal 7. oldal 8. oldal 9. oldal 10. oldal 11. oldal 12. oldal 13. oldal 14. oldal 15. oldal 16. oldal 17. oldal 18. oldal 19. oldal 20. oldal 21. oldal 22. oldal 23. oldal 24. oldal 25. oldal Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Február 27. Hozzászólás ideje: 2006. Február 27. Szó-szó, én még csak most vettem észre, hogy tegnap este is került fel egy... THX Bomarr! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Február 27. Végre láthatjuk a sith birodalmat! Naga Sadow rulezzzz. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 28. Hozzászólás ideje: 2006. Február 28. Köszi Bomarr Ma délután kiszótárazom, és úgy nézem át most már egyben az eddigieket. De sokára lesz még négy óra. Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Február 28. Hozzászólás ideje: 2006. Február 28. (szerkesztve) 1* volt egy álmom ezekről az időkről és pont ilyen volt a látvány, mint ezekben a képregényekben. Mintha őskori, ókori, középkori kultúrák találkoznának össze az Idő uraival. :D Tulajdonképpen csípném, ha jól meg tudnák ezt filmesíteni, bár inkább animációban tudom elképzelni. Szerkesztve: 2006. Február 28. - Szisz Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Február 28. Nekem sem lenne ellenemre az ilyesfajta animációs film. Egyébiránt az tetszik az akkori sithekben, hogy nem kavartak, meg sunyítottak, hanem ha valami bajuk volt, akkor gyorsan legyakták egymást és másokt. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Március 1. Hozzászólás ideje: 2006. Március 1. Star Wars: Tales of the Jedi - "The Golden Age of the Sith" III. rész Boritó Készitők plusz Idővonal 1. oldal 2. oldal 3. oldal 4. oldal 5. oldal 6. oldal 7. oldal 8. oldal 9. oldal 10. oldal 11. oldal 12. oldal 13. oldal 14. oldal 15. oldal 16. oldal 17. oldal 18. oldal 19. odal 20. oldal 21. oldal 22. oldal 23. oldal 24. oldal 25. oldal Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 1. Köszi Bomarr! Naga Sadow addig keverte a kakit, amíg végre megtámadhatja a Köztársaságot. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Március 1. Hozzászólás ideje: 2006. Március 1. (szerkesztve) Köszi Bomarr! Naga Sadow addig keverte a kakit, amíg végre megtámadhatja a Köztársaságot. Jaja... és bár ő hamarabb lép a tettek mezejére, azért Palpihoz hasonlóan ő sincs hiján egy kis szinészi készségnek Szerkesztve: 2006. Március 1. - Bomarr Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Március 7. Hozzászólás ideje: 2006. Március 7. Egy kis szünet után itt az újabb rész. Boritó Készitők plusz Idővonal 1. oldal 2. oldal 3. oldal 4. & 5. oldal 6. oldal 7. oldal 8. oldal 9. oldal 10. oldal 11. oldal 12. oldal 13. oldal 14. oldal 15. oldal 16. oldal 17. oldal 18. oldal 19. odal 20. oldal 21. oldal 22. oldal 23. oldal 24. oldal 25. oldal Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 8. Hozzászólás ideje: 2006. Március 8. Köszi, Bomarr Sajnos, még a többinek sem értem a végére, mert nagyon lassan megy a sok ismeretlen szó miatt, de remélem, hogy hamarosan végzek. A képek jók, izgalmas történetet takarhatnak. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 8. Nem olyan bonyolult Karrde. Nem kell minden szót érteni. Egyébként én ma este nézem majd meg az újabb adagot. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 8. Hozzászólás ideje: 2006. Március 8. Nem kell minden szót érteni. Hát azért nem árt, mert a jelentést árnyalhatják Ragaszkodom hozzá, hogy minden ismeretlen szónak utánanézzek. Még így is marad egy-két homályosabb mondat Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 8. Nahhhh...majd holnap (ma) lesz az olvasásból valami. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Köszi Bomarr! Remek volt ez is. Naga Sadow nem rokona Sidiousnak? Egyébként érdekes volt látni az akkori Coruscantot és a szenátust! Válasz
Modi Hozzászólás ideje: 2006. Március 10. Hozzászólás ideje: 2006. Március 10. Visszaolvasva a topicot láttam néhány félreértést/félreinformáltságot a Sith/Jedi történelemben (sw.hu is elég pontatlan ebben a témában), szóval írok egy kis felvezetőt ami a Bomarr által közzétett képregény előtti dolgokat érinti. - 25 000 évvel a filmek előtt felfedezték a hyperhajtóművet. Eddig a pillanatig számtalan Erő használó csoport létezett elszigetelve egymástól a galaxisban, de ezután elkezdtek egymásbaolvadni, köszönhetően a hipermeghajtásnak. Ezekből a csoportokból alkult szép lassan a Jedi Rend, aminek a gyökerei megtalálhatóak voltak az Utapaun, az Ossuson, a Dai Bendu rendben... Ezzel egyidőben alakult meg a Köztársaság is, ami ekkor még csak néhány Mag-beli rendszer szövetsége volt (Coruscant, Corellia, Duro...) - Kb 500 évvel A Jedi Rend és a Köztársaság megalakulása után (ekkorra a Jedik már felvették a védelmezők szerepét), történt az első nagy szakadás, vagyis ekkor jelentek meg a Rendből kivált első Dark Jedik. - A következő évezredekben néhányszor újra megismétlődött a Sötét Jedik kiválása, de hamar legyőzték őket - kb 10 000 évvel a filmek előtt feltalálták a fénykardot, aminek kezdetben sokkal nagyobb energiacellára volt szüksége. Ezelőtt a Jedik használtak fémkardot is (mint a Sithek a képregényben) - 7000 évvel a filmek előtt újabb nagy szakadás következett be a Jedi rendben. Miután a Jedik legyőzték az árulókat (egy száz éves háborúban), száműzték őket a galaxis akkor még ismeretlen vidékeire (mert a kivégzésük nem a Jedi út lett volna...). Ott rátaláltak a Sith fajra (a Korribanon), ami égből jött isteneknek tekintette őket. A száműzött Sötét Jedik persze elkezdtek uralkodni fölöttük, és terjeszkedni az ismeretlen területeken. - A száműzött Sötét Jedik(akik nagyrészt emberek voltak) időközben keveredtek a Sith fajjal (A Sith Alkímia útján, szóval nem lett csak úgy utódja egy embernek és egy Sithnek ) Ennek következtáben a Sith mint önálló faj megszűnt létezni, vagy félvérek lettek (pl Naga Sadow) vagy olyan leszármazottai a fajnak mint pl a Massassik. Ettől a ponttól kezdve a Sith kifejezést nem a fajra vonatkozóan használták - Ebben a korban a Jedi Rend még nem volt olyan egységes mint a Prequelben: Különböző Jedi Akadémiákon különböző módszerekkel tanítottak, valahol csak pár éves gyerekeket kezdtek el tanítani, valahol viszont a kor nem számított. Néhány mester megengedhetőnek találta a házasságot, máshol mellőztek minden ragaszkodást. És a Rend ebben a korban NEM volt a Köztársaság alárendeltje. Amíg a Prequelben a Jedik hivatalosan a Köztársaság tagjai voltak, addig itt függetlenek. A békét őrizték, nem a Köztársaságot. - 2000 évnyi fennállása után a Sith Birodalom találkozik a Jedikkel (és itt kezdődik a képregény). Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 10. Köszi Modi! Sejtettük, hogy tisztázni fogsz egy-két dolgot. Főleg a különböző Erőhasználók csoportjai érdekesek. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Március 10. Hozzászólás ideje: 2006. Március 10. Ez remek Modi! Az sw.hu tényleg pontatlan ilyen téren, mert ezek feléről sem olvastam (Utapaun Jedi Rend gyökerei ). Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Március 10. Hozzászólás ideje: 2006. Március 10. Modi mindig ámulok a háttérinformáció mennyiségén, minőségén és pontosságán amivel rendelkezel. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 11. Hozzászólás ideje: 2006. Március 11. Csatlakozom előttem szólókhoz Még a tizedrészét sem fogom soha tudni, mint amit Modi. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 13. Bomarr! Mikor jön az újabb képregény? Válasz
Modi Hozzászólás ideje: 2006. Március 13. Hozzászólás ideje: 2006. Március 13. Kössz mindenkinek a dícséretért! Csakhogy hosszabb legyen a hozzászólás: a hiperűrút, amit a Daragon testvérek az 1. számban felfedeznek, és amit véglis hivatalosan túl veszélyesnek nyilvánítanak, azt a lázadók évezredekkel később titkos utánpótlóútvonalnak használták. A Birodalomnál még nem biztonságosként volt bejegyezve. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Március 13. Hozzászólás ideje: 2006. Március 13. Bomarr! Mikor jön az újabb képregény? Holnap nem vagyok itthon, de szerdán mindenképp itt a következő szám! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 13. Holnap nem vagyok itthon, de szerdán mindenképp itt a következő szám! Várom! Most kezdenek beindulni az események. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 13. Hozzászólás ideje: 2006. Március 13. Hány rész lesz összesen? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Március 13. Hozzászólás ideje: 2006. Március 13. Hány rész lesz összesen? A "Golden Age of the Sith" sorozatból már csak egy rész van, de közvetlenül ezután jön a "Fall of the Sith Empire" sorozat, ami 5 részből áll és nagyjából pontot tesz a történet végére. A kronológiailag ezt követő 'Tales of the Jedi' képregény már ezer évet ugrik az időben és 4000 évvel a film cselekménye elött játszodik. Ez a történeti szál -vagyis Ulic Qel-Droma életét felfogó korszak- viszont piszok hosszú Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.