Hozzászólás ideje: 2016. Február 4.9 éve Tudom, korán van még, de úgy dicsérik a részt, hogy meg kell kérdeznem, mikorra várható felirat, van-e legalább alapanyag?
Hozzászólás ideje: 2016. Február 4.9 éve Ami ahhoz a videóhoz jó, amit Zééé belinkelt a főtopikban, még nincs. 5-8-ig német tanfolyamon leszek, szóval még ha tíz perc múlva meg is jönne az angol, most már inkább nem állnék neki, mert nem akarok úgy menni a tanfolyamra, hogy már előre kikészítettem a szemeim (így is túl gyakran jön elő a kettős látásom). Szóval legkorábban a szokásos időben péntek estére készülhetünk el.
Hozzászólás ideje: 2016. Február 4.9 éve Ami ahhoz a videóhoz jó, amit Zééé belinkelt a főtopikban, még nincs. 5-8-ig német tanfolyamon leszek, szóval még ha tíz perc múlva meg is jönne az angol, most már inkább nem állnék neki, mert nem akarok úgy menni a tanfolyamra, hogy már előre kikészítettem a szemeim (így is túl gyakran jön elő a kettős látásom). Szóval legkorábban a szokásos időben péntek estére készülhetünk el. Oks, értem. Én mindig megvárom a feliratot és csak aztán szedem le a részt.
Hozzászólás ideje: 2016. Február 4.9 éve Angol felirat a Legends of the Lasat, YFN WEB-DL verzióhoz... Legends.of.the.Lasat.720p.WEB-DL ENG.zip
Hozzászólás ideje: 2016. Február 5.9 éve Jó étvágyat! Ez az YFN WEb-DL verzióhoz készült, szóval nem ahhoz jó, amit Zééé belinkelt a főtopikba. 2x12 A Lasatok Legendái.zip
Hozzászólás ideje: 2016. Február 12.9 éve Most készültem el és küldtem el lektorálásra, szóval már csak holnapra lesz kész. Délután sajnos nem értem rá
Hozzászólás ideje: 2016. Február 13.9 éve Jó szórakozást! 2x13 Hívószó.zip Szerkesztve: 2016. Február 13.9 éve - Werebazs
Hozzászólás ideje: 2016. Február 18.9 éve Homecoming angol felirat WEB-DL YFN verzióhoz. Homecoming.720p-YFN.zip Szerkesztve: 2016. Február 18.9 éve - albundy
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.