Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Amúgy a ketté vágott verzió amihez a felirat készült egy-két képkockával hosszabb mint a TV-s ott ahol ketté vágták a részt bekerült néhány új shot.

Hozzászólás ideje:

Köszi :) És az egész évados munkát is. Találkozunk a 3. évad szezonnyitónál :D

Daredevil-t akartam nézni, de a SW jobban érdekel :P

Szerkesztve: - Infy

Hozzászólás ideje:

Nagyon köszi az egész évados munkátokat! :) Ennkóron csak part1-part2ben van fent a rész. A felirat melyik verzióhoz jó? Külön-külön formátumra, vagyaz egybe részesre?

Szerkesztve: - Rajmesz

Hozzászólás ideje:

Szívesen mindenkinek. :)

Ennkóron csak part1-part2ben van fent a rész. A felirat melyik verzióhoz jó? Külön-külön formátumra, vagyaz egybe részesre?

A különválasztotthoz készült, ezeknek volt a legjobb a képe, és a feliratok is ezekhez voltak a legpontosabban időzítve.

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Az

-"A bosszú nem a jedik útja"

-"Én nem vagyok Jedi"

Párbeszéd Vader és Ahsoka között eredetileg hogy hangzik? (Ha már meg akarom változtatni az aláírásom, inkább eredeti nyelven akarom :P )

Hozzászólás ideje:

Az

-"A bosszú nem a jedik útja"

-"Én nem vagyok Jedi"

Párbeszéd Vader és Ahsoka között eredetileg hogy hangzik? (Ha már meg akarom változtatni az aláírásom, inkább eredeti nyelven akarom :P )

-Revenge is not the Jedi way.

-I am no Jedi!

• 4 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Werebazs és Fulcrum!

Mivel lassan itt az új évad, meg kell kérdenem fiúk, vállaljátok idén is a melót?

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:

Én a szerkesztést és a lektorálást tudom vállalni továbbra is ha Werebazs is a fordítást. Egész jól kiegészítettük egymást.

Hozzászólás ideje:

Én a szerkesztést és a lektorálást tudom vállalni továbbra is ha Werebazs is a fordítást. Egész jól kiegészítettük egymást.

Igen, jó és gyors munkáitok voltak! Remélem hamarosan jelentkezik Werebazs is.

Hozzászólás ideje:

Hát mi tagadás egy kicsit gondban vagyok. Nagyon szeretném folytatni, mert tavaly nagyon élveztem a fordítást (és köszönöm mindenkinek a pozitív visszajelzést), de jelenleg még nem tudom milyen lesz az időbeosztásom.

Ha az összes epizódot szombaton adják, mint a premiert, akkor nem lesz probléma, de ha hétköznap, akkor nem tudom garantálni, hogy idén is olyan gyors leszek, mint tavaly. Az a helyzet, hogy tavaly munkanélküli voltam, így hét közben is tudtam egy napot a fordítással tölteni. Most viszont úgy tűnik sikerült végre munkát találnom (már csak az erkölcsi bizonyítványt várom) és egy esti tanfolyamra is beiratkoztam. Így valószínűleg csak a következő hétvégén fogok ráérni, még ha hétfőn is adják le a részeket.

Megpróbálni mindenképp szeretném, legalább az első néhány epizódot, hogy lássam bírom-e. De lehet, hogy kéne keresni valakit, aki szükség esetén beugrik, és/vagy ha úgy alakul, hogy mégsem tudom megbízhatóan csinálni, átveszi a sorozatot.

Hozzászólás ideje:

Ha az eddigi trendeket nézzük a évad/félévad premier mindig tükrözte későbbi adásmenetet szóval nagy eséllyel szombat az maradni fog. De ha esetleg átkerülne hétköznapra akkor is még legkésőbb hétvégén meglenne a felirat ami még sztem bőven jónak mondható.

Hozzászólás ideje:

Remélem igazad van, mert tényleg szeretném folytatni, de ígérni egyenlőre nem merek. Ha minden jól megy, mire kijön a premier, már két hete munkába leszek állva, és akkor már biztosabban mondhatom, hogy tudom-e folytatni.

Szerkesztve: - Werebazs

Hozzászólás ideje:

Én is remélem, mert nagyon élvezetesek voltak a fordítások, jó munkát végeztetek Fulcrummal. :)

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Nos akkor? Ki ér rá a hétvégén?

Inkább csak vasárnap mert nálunk vasárnap hajnalba jön ki. Remélem gyorsan kijön a WEB-DL.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.