Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Én viszont itt vagyok. Ha ma van a forduló Van. Negyed óra múlva kezdünk. Tudod milyen játék lesz ma? Érdemes visszaolvasni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Úgy látszik a mai játékosok nagy eséllyel indulnak a győzelemért. Lesznek vagy hárman. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Igen, igen, néztem, csak az időpontban nem voltam biztos Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Kíváncsian várom ezt a "képes"-kvízt. Rossz nem lehet... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Kíváncsian várom ezt a "képes"-kvízt. Rossz nem lehet... Igyekeztem érdekesre csinálni. Remélem zökkenőmentes lesz. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Igyekeztem érdekesre csinálni. Remélem zökkenőmentes lesz. Pontban :30-kor kezdünk? Nem várunk a "későkre"? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Pontban :30-kor kezdünk? Nem várunk a "későkre"? Na jó egy picit várunk. Pedig most nagy lehetőség van, hisz Dzséjt nincs itt. Csak meg ne bánja. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Dzséjt én sajnálom, hogy nem játszol. Én is sajnálom, nem azért írtam. Csak próbáltam a jó oldalát nézni a dolognak. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Gyerekeim az úrban, bonthatjátok a pezsgőt Nem leszek itt Kár, hogy nem vagy itt, de majd a következőnél Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Érdekes volt, de nem nekem való, a pontozottaknak gratula Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Remélem sikerült olyan kvízt össze állítani, ami az újdonság erejével hatott. Most már jöhet a jól megérdemelt sör. Csapos! Hat korsóval kérek. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Szóval az utolsó menet jön Dzséjt, kéz és lábtörést. Szó szerint. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Amúgy tényleg jó volt ez az újdonság, hogy képrészletek vannak, lehetne még ilyen Akkor majd próbálok pontosabban írni és a megérzésekre hallgatni Kíváncsi vagyok ezek után milyen lesz a 4. kvíz Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Szóval az utolsó menet jön Dzséjt, kéz és lábtörést. :P Szó szerint. De gonosz vagy. Gratulálok amúgy. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Kíváncsi vagyok ezek után milyen lesz a 4. kvíz Én is. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Oldie, gratula, valamint Phobos-nak és Sky-nak is! Részemről én is rájöttem, hogy nekem sem való, tiszta mázli, hogy kitartottam a végéig. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Kösz, nagy grat a többieknek is. Phobossal elég kiélezet lett a vége. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Én is. Na ne mondd, hogy még nem tudod. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Grat, Oldie! De főleg neked, Pildi! Én neked szurkoltam a végén Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Részemről én is rájöttem, hogy nekem sem való, tiszta mázli, hogy kitartottam a végéig. Oldie biztos örül. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. De főleg neked, Pildi! Én neked szurkoltam a végén Köszönöm. Legalább megháláltam a bizalmat. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Köszönöm. Legalább megháláltam a bizalmat. Jajajjj hálálkodás lesz. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Gratula Oldi, látom, éltél a felzárkózás esélyével. És a többi pontszerzőnek is drakula Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Gratula Oldie.Látod ha nem lennél abszinens ihatnál most mint a gödény örömödben. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Piálás majd a főnyeremény után lesz Amúgy nekem van egy ötletem döntetlen esetére. Enyém a film, Dzséjté az Extra lemez Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Amúgy nekem van egy ötletem döntetlen esetére. Enyém a film, Dzséjté az Extra lemez Mivel nekem mindkettő megvan, tiéd lehet az extra lemez is, enyém meg lesz a dicsőség Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Akkor enyém lehet a sör? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Mivel nekem mindkettő megvan, tiéd lehet az extra lemez is, enyém meg lesz a dicsőség Na nem, így már nem is kell. Vagy vérre menő küzdelem lesz, vagy semilyen Megkapja majd az utolsó helyezet. :P Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Na nem, így már nem is kell. Vagy vérre menő küzdelem lesz, vagy semilyen Megkapja majd az utolsó helyezet. Öreg, neked nem elég vérre menő, hogy megpróbálhatsz legyőzni engem? Ilyen megtiszteltetés nem ér ám akárkit. A te esetedben ráadásul durván játszik a szerencse faktor is, mert el kellett mennem ma. Ha itt vagyok, nem léphettél volna be ebbe az igen kevés létszámot számláló klubba. Érezd magad inkább megtisztelve :P Akkor enyém lehet a sör? Bocs, de a sört megtartom Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. (szerkesztve) Már megy a szájkarate. Goood. Gooooooooodddd. Szerkesztve: 2010. Február 19. - Ody Mandrell Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.