Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Már megy a szájkarate. Goood. Gooooooooodddd. Nah, te csak inkább csomagold be szépen azt a DVD-t ( milyen vacak is van benne amúgy? ) és búcsúzz el lassan tőle. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Reménykedjetek, hogy rossz lemezeket csomagol oda és a kéket kapja meg a szerencsés nyertes Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Akkor véletlenül már be is csomagolhatna mellé egy lejátszót is Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Akkor véletlenül már be is csomagolhatna mellé egy lejátszót is Sőt, ha már úgy belejön a véletlenekbe, hozzácsaphatna egy szép nagy TV-t is Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Milyen álmodozások vannak itt kérem szépen? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Öreg, neked nem elég vérre menő, hogy megpróbálhatsz legyőzni engem? Ilyen megtiszteltetés nem ér ám akárkit. Akkor most megtisztelve érzem magam (egyébként is ), hogy nekem ilyen sikerült, bár a téma nem volt éppen mindennapi Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Akkor most megtisztelve érzem magam (egyébként is ), hogy nekem ilyen sikerült, bár a téma nem volt éppen mindennapi Igen, igen, te egyike vagy eme elit klub tagjainak, és neked minden szerencse és erőfeszítés nélkül sikerült bejutnod Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Nem is tudtam, hogy ekkora nagy dolog Dzséjtet legyőzni kvízben Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Nem is tudtam, hogy ekkora nagy dolog Dzséjtet legyőzni kvízben Na, még egy hitetlen Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Nem is tudtam, hogy ekkora nagy dolog Dzséjtet legyőzni kvízben Persze, hogy nagy dolog! Kivéve, ha én állítom össze a kérdéseket az EU-ból... :D Minden más esetben, ha Dzséjt jelen van egy kvízen, ott más max pontszerző lehet, nyertes nem nagyon. Gratula Oldie-nak és a pontszerzőknek! No meg Odynak is a kvízért! Így utólag olvasva is tetszett. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Minden más esetben, ha Dzséjt jelen van egy kvízen, ott más max pontszerző lehet, nyertes nem nagyon. Hát azért én emlékszek olyanra, hogy Dzséjt csak 2. lett és nem te rendezted a kvízt Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Anno én is nyomtam már le Dzséjtet, de hát az rég volt Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Hozzászólás ideje: 2010. Február 20. Igen, igen, te egyike vagy eme elit klub tagjainak, és neked minden szerencse és erőfeszítés nélkül sikerült bejutnod Ez nem egészen így van, szerencse kellett ahhoz, hogy olyan könyvekből legyen a kvíz, amiket viszonylag jobban ismerek Nem is tudtam, hogy ekkora nagy dolog Dzséjtet legyőzni kvízben Szerintem az, nekem legalább is, aki tudásban tizedannyit sem érek Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Hát azért én emlékszek olyanra, hogy Dzséjt csak 2. lett és nem te rendezted a kvízt Ez igaz, nekem is rémlik valami ilyen. Viszont az EU az, ahol Dzséjt jól érzékelhetően hátrányból indul pl Karrdéval szemben. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Csak pár témában, én egy csomó mindent nem ismerek Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 24. Hozzászólás ideje: 2010. Február 24. Kiraktam a topikba az utolsó(?) játéknap szabályait és játékmenetét. : Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 24. Hozzászólás ideje: 2010. Február 24. Jövök!Egy már van! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 24. Hozzászólás ideje: 2010. Február 24. Jövök (legalábbis, ha nem kapok megint egy telefont ). Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 24. Hozzászólás ideje: 2010. Február 24. Firkálj fel a listára engem is :P Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 24. Hozzászólás ideje: 2010. Február 24. Én is jelentkezek, de nagyon nem értem a szabályokat Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 24. Hozzászólás ideje: 2010. Február 24. Én is jelentkezek, de nagyon nem értem a szabályokat Pedig egyszerű. Felteszek neked egy kérdést amire válaszolnod kell egy percen belül. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 24. Hozzászólás ideje: 2010. Február 24. Tehát kérdés/perc vagy mondott számú kérdésszám/1 perc? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 24. Hozzászólás ideje: 2010. Február 24. Tehát kérdés/perc vagy mondott számú kérdésszám/1 perc?Sok kérdés van, így mondanod kell egy számot mert be lesznek számozva. Így kicsit a szerencsén is múlik milyen kérdést kapsz. Feletszem a kérdést, majd onnan indul az egy perc a válaszadásra. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 24. Hozzászólás ideje: 2010. Február 24. Szerintem én is itt leszek. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 24. Hozzászólás ideje: 2010. Február 24. Megyek, már csak a buli kedvéért is! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 24. Hozzászólás ideje: 2010. Február 24. (szerkesztve) Akkor az eddig jelentkezett résztvevők. Rog Dzséjt Oldfighter Darth Phobos Miss Karrde Darth Sky Donát Szerkesztve: 2010. Február 24. - Ody Mandrell Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Február 24. Hozzászólás ideje: 2010. Február 24. Regisztrálok! Nagyon remélem, hogy ide is érek, Ody, erre 90% esély van jelenleg. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 24. Hozzászólás ideje: 2010. Február 24. Regisztrálok! Nagyon remélem, hogy ide is érek, Ody, erre 90% esély van jelenleg.Jól van. Te leszel a hetedik, szóval ha kicsit késel, szerintem nem lesz baj. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 24. Hozzászólás ideje: 2010. Február 24. (szerkesztve) És ha tegyük fel, mindenki jó választ ad az 1 perces limiten belül, ki lesz a győztes? Tehát egyező pontszámok esetén mi lesz a döntő? Nem mintha nekem már számítana, csak érdekel. Szerkesztve: 2010. Február 24. - Darth Sky Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.