Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Még több mint két óra, de már retteghettek Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Ácsi! Mi lesz a nyeremény? Fogja überelni Ody díját? Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Adni kell valami nyereményt a győztesnek? Hát fel tudok ajánlani egy képregényt ha arról van szó Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Adni kell valami nyereményt a győztesnek? Dehogy kell. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Dehogy kell. Rendben, megnyugodtam. Oldie-nak meg repül a lófej mindjárt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Rendben, megnyugodtam. Oldie-nak meg repül a lófej mindjárt Ő csak ne reklamáljon nyereményért, a múltkor se kellett neki. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Jaj má'. Egy kis ijesztgetés ráfér Phobosra. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Jaj má'. Egy kis ijesztgetés ráfér Phobosra. Majd meglátjuk ki ijesztget kit, amikpr kb. 1 óra múlva vért fogsz izzadni a kérdéseim fölött Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Közeledik a vég... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Megnyílt a topik. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Forever Victory 1 standing by Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Gratula Dzséjtnek, meg a többi pontszerzőnek is Egész jó kérdések voltak Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Jó kérdések, hogy holnap Phobos fellélegezzen, hogy nem leszek a közelében Grat amúgy a tempóért, meg a pontszerzőknek .D Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Tök jó volt Phobos. De mond meg, mi volt az utolsó felvett jelenet a Birodalomban. Kösz a megrendezését. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Grat a nyertesnek, hogyhogy még nem unja? Legalább megint megtudtam egy-két érdekességet. Bár ez az EP5-beli utolsó leforgatott jelenet egyre jobban érdekel. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Jó menet volt, de én sokkal jobb vagyok az előtrilógia filmjeiben. Ez gyorsan realizálódott is, aztán inkább csak követtem a játékot. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Én is kíváncsi vagyok. Itt is gratula a győztesnek és a pontszerzőknek! Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Jó menet volt, de én sokkal jobb vagyok az előtrilógia filmjeiben. Ez gyorsan realizálódott is, aztán inkább csak követtem a játékot. Látod, én elvileg a klasszikusokat ismerem jobban - vagy mégsem? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Látod, én elvileg a klasszikusokat ismerem jobban - vagy mégsem? Hát én már nem. Volt egy pont amikor rá kellett jönnöm, hogy sokkal inkább az 1-2-3 az, amiben otthon vagyok. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Köszi a kvízt és gratulesz a pontyozottaknak. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Átnézem az anyagot, mert Oldie felvetette, hogy a Wookie-n az van, hogy a fagyasztás volt, én meg máshogy tudom... Megnézem és leírom ha Oldie-nak volt igaza, ha meg nem akkor rendezek majd még kérdéseket, így majd várható, hogy feltűnik még Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Az a baj, hogy én mindig egészként élem meg a filmeket (nemcsak ezeket, hanem úgy általában), és a részletekre nagyon ritkán emlékezem. Ha már elég sokszor láttam egy filmet, akkor persze javul a helyzet, de hosszabb szünet esetén ez az a tudás, ami leghamarabb megkopik. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Jól van, Oldie megint bepiálhatott, mert fecseg itt mindenféle hülyeséget össze-vissza. Nem tudta a kérdést, ezért besz*rt és meg akart ingatni a tudásomban Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Milyen tudásról beszélsz, amikor te se vágod fejből ezeket. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Milyen tudásról beszélsz, amikor te se vágod fejből ezeket. Fejből tudtam, csak gondoltam megnézem, mert hát én se vagyok mai gyerek, nem tudom biztosan fejben, hogy tényleg az-e a helyes válasz. De mint kiderült, igazam volt Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Remélem a main már részt veszel Frenkie Karrde: Elvileg nincs olyan kérdés, ami vitára adna okot Az a baj hogy mikor kezdődött már nem voltam olyan állapotban, hogy akár a kérdést is megértettem volna. Hiába így jár aki beül egy sörre egy hímnemü egyeddel. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 15. Hozzászólás ideje: 2010. Március 15. Off Inkább az, aki nem marad egy bizonyos határon belül Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Március 15. Hozzászólás ideje: 2010. Március 15. Ezennel jelentkezem a kövi kvíz ledirigálójának szerepére. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.