Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Persze, csak még várom a megfejtéseket! Annyit elárulhatok, hogy Donát volt most a leggyorsabb! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Szerintem is remek volt Coce, ugye az utolsó kérdésre nem kell regényt írni, elég címszavakban? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Persze, csak még várom a megfejtéseket! Annyit elárulhatok, hogy Donát volt most a leggyorsabb! EZ AZ!!! Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Ez most nem sikerült túl jóra...sajna a netek közötti különbség is számít. Ma ráadásul egy válaszom is rossz volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Persze, csak még várom a megfejtéseket! Annyit elárulhatok, hogy Donát volt most a leggyorsabb! Még nálam is? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Na, jó lemaradtam róla. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Na, jó lemaradtam róla. Kár Obi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Én meg olvasgatok nyugodtan, leviszem a szemetet és ekkor jutott eszembe, hogy hát nem most megy a kvíz? Pffff... rohantam fel a szemetesből (azért azt kidobtam), erre a lift úgy döntött, neki most kell meghalnia... ejj, múlt héten velem volt az Erő, ma már csak a térerő. De azért az uccsó kettő villámkérdésre ideértem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Sokotok elküldte a megfejtést! Most összesítek, azt várjátok meg! Ha valaki lemaradt a versenyről, még a nagykérdésre elküldheti a választ! A netkülönbségeket sajnos nem tudom kiküszöbölni, a képeket is amennyire tudom lebutítom, direkt emiatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Jó sztori Dzséjt. Murphy törvénye... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Lezártam a topikot, ugye nem baj coce? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Na a második forduló utánni állás. Csabai Donát: 5 pont Dzséjt: 8 pont lokatelli: 5 pont MissKarrde: 4 pont Obi1: 4 pont Ody Mandrell: 6 pont Oldfighter: 2 pont Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Nem Ody, az lett volna úgyis a sorsa. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. (szerkesztve) Jól tartom magam. Oldi! Legközelebb húzz bele. Szerkesztve: 2006. Augusztus 23. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Én is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Én is A fene. Örökös második vagyok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. A fene. Örökös második vagyok. Te csak ne mondj semmit, én épp hogy csak nem vagyok sereghajtó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Na remélem jól szórakoztatok, és remélem azért tetszik a többi fórumosnak is, akik nem játszanak! Úgy néz ki a következő fordulóban a feladványok egy "csöppnyit" nehezebbek lesznek, hogy kicsit visszafogjak a gyorsaságon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Részemről jól szórakoztam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Hogy szereztem ebben a fordulóban 2 pontot? A villám kérdésekből nem szereztem pontot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Én jól éreztem magam most is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Na remélem jól szórakoztatok, és remélem azért tetszik a többi fórumosnak is, akik nem játszanak! A következőre tuti jelentkezek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Remek volt Coce! A nehezítés jó ötlet! Bár én azt se tudtam konkrétan miért ment vissza Yoda és Obi a Coruscantra. Jövő szerda? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Jövő szerda tökéletes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Jövő szerda nálam is oké! Loki, aki az első órában küldi még el a megfejtést a nagy kérdésre, az ugye kap egy bónusz pontot. Aki legeslegelsőnek küldi el, az még egy plusz pontot, így az 3 pontot kap, amivel eléggé meg lehet ugrani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Jövő szerda nálam is oké! Loki, aki az első órában küldi még el a megfejtést a nagy kérdésre, az ugye kap egy bónusz pontot. Aki legeslegelsőnek küldi el, az még egy plusz pontot, így az 3 pontot kap, amivel eléggé meg lehet ugrani. Kösz! Nem vágtam, hogy ilyen jutalmazó a pontrendszered. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Szerda nálam is okés Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Jövő szerda gyühet, csak valaki szóljon rám, hogy ne olvasgassak, ne vigyem le a szemetet és ne ragadjak benn a liftben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Hát erről szépen lemaradtam, igy maradok lelkes külső figyelője a versenynek. Hajrá mindenki! (sejtem, hogy utolag is lehetne csatlakozni, de mostanában nem biztos hogy előre adott időpontokban megtudok jelenni) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 31. Basszus. A végén még köddé válik a fórum. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.