Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. A rész számát is oda kéne biggyeszteni, vagy elég, amennyit írtam? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Belefér simán. Elfogadható! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Belefér simán. Elfogadható! A napokban megint legyen egy ilyen extra forduló, megpróbálom nem elfelejteni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. A következő már normális forduló lesz. Ilyen extrák nincsennek csak úgy! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. A következő már normális forduló lesz. Ilyen extrák nincsennek csak úgy! Egy extra egy hét múlva még belefér, nem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Ez nekem jó volt ez a forduló, mert most hibáztam egyet, és tanultam belőle. Az egyik kérdés eléggé szubjektív megítélésű volt, így nem lehetett egyértelmű helyes megoldás. Igen, az utolsóra gondolok. De a naplementés kérdésre nagyon büszke vagyok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Most ez a nyárbúcsúztató extraforduló volt, legközelebb majd a télköszöntő lesz Azért ebben volt pár izzasztó kérdés. A Leia első mondatán komolyan elgondolkodtam, a Luke fohászára meg csak tippeltem, mert nem voltam benne biztos, hogy Benhez vagy Leiahoz rimánkodott-e előbb. Az a C-3PO-s kérdés meg aztán megint fogós volt. Melyikkel szereztem pontot, azzal, hogy felsoroltam mindent, ami szerepelt benne, vagy azzal, hogy beírtam az ep4-5-t? Jó kis forduló volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. A sok felsorolással. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. (szerkesztve) hmmm én nem voltam valami gyors de elég pontos választ adtam nem? Szerkesztve: 2006. Szeptember 9. - Darth Fuge Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Fuge, ha a nagykérdésre vonatkozik kérdésed, akkor azt nem mondhatom meg, hogy helyesen válaszoltál-e. Ezért várom 3 napig a megfejtéseket, mert aki nem biztos benne, az még gyorsan utánna nézhet. Célszerű az első órában, mert akkor még jár a bónusz pont! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Fuge, ha a nagykérdésre vonatkozik kérdésed, akkor azt nem mondhatom meg, hogy helyesen válaszoltál-e. Ezért várom 3 napig a megfejtéseket, mert aki nem biztos benne, az még gyorsan utánna nézhet. Célszerű az első órában, mert akkor még jár a bónusz pont! nem a nagy kérdés ha nem a sok gyors Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Én a hívószámot emlékezetből próbáltam (Solo kapitány hall engem? Itt zsivány kettes) A Luke fohászt és a Leia üzenetet tudtam (csak a többesszám/egyesszámban nem vagyok biztos, többen azt írták, hogy ön az egyetlen reményünk, de szerintem angolban: "Help me Obi-wan Kenobi, You're my only hope" de lehet rosszul emlékszem). A naplementében csak az EPIV-es ötlött be, azt hittem az EPII-es kép csak beugratás A C-3PO-ssal az volt a baj, hogy nem volt egyértelmű Coce: Köszi az infót Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. nem a nagy kérdés ha nem a sok gyors De, elég pontos válaszokat adtál, ami azt illeti, te adtad a legpontosabbakat, csak azért nem jár pont Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Fuge, Donát válaszolt neked! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Nembaj majd leggközelebb a gyorsaságra törekszem és megjavitom a netet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Köszi, Dzséjt, hogy beírtad a normális szinkront, mert a nélkül halvány fogalmam sem volt, hogy mi a frász az ídézet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. (szerkesztve) Szívesen. A fordítók ezt anno nagyon elbaxták. Szerkesztve: 2006. Szeptember 9. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Én már hamarabb is észrevettem, és elgondolkodtam rajta: Vaj' miért alkalmaztak ilyen totális félrefordítást ennél a jelenetnél? Talán azért, mert Angliában ez egy idióma, nálunk viszont nem használják? Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Jó kis forduló volt. Gratulálok a győzteseknek. Sajnos nem tudtam itt lenni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Talán azért, mert Angliában ez egy idióma, nálunk viszont nem használják? Azt nem tom, hogy idióma-e, de hogy a ferdítő egy idióta, az fix. Szerintem simán megállta volna a helyét az eredeti formában, ráadásul bölcsebbül is hangzik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Azt nem tom, hogy idióma-e, de hogy a ferdítő egy idióta, az fix. Na igy fél egy körül sikerült hangosan felröhögnöm... ha valaki emiatt felkelt, te vagy a hibás Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10. Csak kérdem, mielőtt bárki megijedne . Egy csöppetnyi EU-val ne spékeljük majd meg 2-3 forduló után a játékot. Nehezítésképpen? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10. Nehezítésképpen?! Hát szóval akkor talán lenne némi esélyem pontot szerezni Főleg ha ismertebb könyvekből lenne kérdés, vagy netán képregényből (a gépemen van egy rakat, némelyiket már átolvastam, de akkor jobban rákattannék). Magyarul nekem jöhetne Mondjuk fordulónként egy max. két kérdés. Dzséjt, azon az idiótás mondaton én is jót nevettem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10. Ajaj. Akkor nem lesznek egyenlők az esélyek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10. Így sem azok a lassabb net kapcsolat miatt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10. Ez igaz. Velem is kicseszett tegnap. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10. Direkt azért írtam be, mert a véleményetekre vagyok kíváncsi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10. Buzgón véleményezek Viszont azt hiszem, velem ellentétben a többségnek nem fog tetszeni a dolog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.