Rog Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Az Anakinos azt hittem beugratósabb lesz, de látszik, hogy SW-n edzett társaság. Na akkor én jól beugrottam mert az ugrott be amikor még Anakinnak hívták. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Jobbulást harcos! A könyöklés nem szép dolog. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Na akkor én jól beugrottam mert az ugrott be amikor még Anakinnak hívták. Szegény Rog...először nekem is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Nekem is, de azonnal javítottam magam, és közben megelőztek, de sebaj Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Szegény Rog...először nekem is. Mindegy, már töröltem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Mai leggyorsabb? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. A versenynek jót tett, hogy a két éllovas nem játszott ma. Oldi! Gratulálok az első villámkérdés-győzelmedhez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Az ötödik fordulós topicba beraktam az akkori összesítést! Most annyit elárulhatok, hogy Ody volt a leggyorsabb helyes megfejtő! A fordulóban pedig szerzett pontok: lokatelli: 1 pont MissKarrde: 1 pont Ody Mandrell: 1 pont Oldfighter: 1 pont Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Oldi! Gratulálok az első villámkérdés-győzelmedhez. Micsoda??? Már az előző fordulóban is szép megfejtésével bekaszírozott egy pontot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Jajj, akkor bocsánat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. A versenynek jót tett, hogy a két éllovas nem játszott ma. Szerintem is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Jobbulást harcos! A könyöklés nem szép dolog. Köszi! Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Az Executorosnak mi volt a helyes megfejtés? Mert szerintem komolyan a Halálcsillag:) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Hejjjj... úgy belemerültem a Dr. House-ba, hogy erről teljesen megfeletkeztem (meg alapból arról, hogy ma csütörtök van, de erről inkább a tanáraimat kérdezzétek... ) Sebaj, majd legközelebb, a House most már úgyis csak heti egyre csökken Donát: jobbulást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Neked is köszönöm. Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Megint lemaradtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Az Executorosnak mi volt a helyes megfejtés? Mert szerintem komolyan a Halálcsillag:) Igazából fordítva Az már pont elég volt, hogy az az A-szárnyú beleszállt a hídba, onnantól, kész, vége, akár van HCS, akár nincs. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Szerintem a híd elpusztulása bélyegezte meg az Ex sorsát. Én az A-winges megoldást fogadtam el. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Krande néne csók, de igazuk van! A kis A wing volt a befutó. Szó szerint. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Micsoda??? Már az előző fordulóban is szép megfejtésével bekaszírozott egy pontot! Mindenestre köszönöm Odynak a gratulációt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 25. Szerdán újabb forduló? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 26. Most nekem lehet a csütörtök jobb lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 26. Most nekem lehet a csütörtök jobb lenne. Nekem az is jó, csak szerda közelebb van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 26. Szerdán meg BL van, ha jól tudom Csütörtök jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 26. A csütörtök nekem is jó. Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 26. Nekem is, ha nem romlik el a gépem(ami valószínű). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 26. Nekem is jó a csüti. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. Lesz akkor ma? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. Ma este 8kor új forduló! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. A hatodik fordulós topicba beillesztettem a naygkérdés utánni aktuális állást. Mindenki aszerint játszon ma. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.