Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Jobb lenne, de ne igazítsátok hozzám Már meg lett beszélve a péntek, ne variáljatok miattam Pildi miatt is átraktuk. Ha biztos jó neked a holnap akkor írj ide. Ha nem írsz megtartjuk ma. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Holnap este nekem 20:30-tól jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Holnap este nekem 20:30-tól jó.Akkor lenne kb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Ma lesz a kvíz mert holnap nem érek rá. Ne haragudj Donát! Majd kárpótollak egy üveg jó fajta sörrel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Ody, jó hogy nem fél 9-kor jelented már be Persze én itt leszek, csak máskor az előbb... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Ody, jó hogy nem fél 9-kor jelented már be Persze én itt leszek, csak máskor az előbb... Eddig is úgy volt, hogy ma lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Semmi gáz. Még az is lehet, hogy valahogy még én s idekeveredek akkorra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 4. (szerkesztve) Semmi gáz. Még az is lehet, hogy valahogy még én s idekeveredek akkorra.Borzasztóan örülnénk neki! Szerkesztve: 2009. December 4. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Gyorsítsátok a netet mert ez csípőből tüzelős kvíz lesz. Sokat számít majd a reakció idő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 4. 20:30 az alapidő, de várunk ha nincs még itt mindenki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Biztos leszünk egy páran, és talán Donát is befut közben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Fel voltam jelentkezve, de közben lépnem kellett, és épp hogy ide értem De tekintve a "gyorsaságom", csak asszisztálni fogok ma Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Fel voltam jelentkezve, de közben lépnem kellett, és épp hogy ide értem De tekintve a "gyorsaságom", csak asszisztálni fogok ma Örülök, hogy itt vagy. Azért nem mindig a gyorsaság lesz a lényeg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Örülök, hogy itt vagy. Azért nem mindig a gyorsaság lesz a lényeg. Én is Remek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Remélem nem vertek meg nagyon a talin. Én nagyon élveztem a kvízt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Hamarosan jön a végeredmény, addig tessék átfáradni a katinba egy pofa sörre. Amit te fizetsz a becsapós kérdésért Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Hát ez vicces kvíz volt, de jó, ötletes. Gratula és köszi Aztán majd 20-án visszatérünk erre az R2-D2 dologra Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Kösz a kvízt Ody, ez tényleg nagyon jó volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Amit te fizetsz a becsapós kérdésért A tiédet fizetem. Hát ez vicces kvíz volt, de jó, ötletes. Gratula és köszi Aztán majd 20-án visszatérünk erre az R2-D2 dologra Köszi. Igyekeztem kissé formabontó lenni. Ez az R2 -s kérdés szállóige lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Jó hangulatú és sokszínű kvíz volt. Köszi, Ody! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Jó kis kvíz volt Grat a pontszerzőknek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Mindenkinek egészségére váljék. Én jókat derültem az R2 -s agyalások alatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Ezt elhiszem, no de lesz még idén 6. tali Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Mindenkinek egészségére váljék. Én jókat derültem az R2 -s agyalások alatt. Valszeg beugratós kérdést feltenni a legszórakoztatóbb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Ody, majd mi is kellőképpen formabontók leszünk. Átalakítunk itt-ott 20.-án Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Remélem nem vertek meg nagyon a talin. Én nagyon élveztem a kvízt. "Attól függ mennyire jó (lesz) a modorod... és milyen vastag a bukszád?..." Jó kvíz volt, gratu érte. (Mint a másik topicban írtam, adjatok neki helyettem is! (Ötletek: fojtogatás, kerékbetörés, megkövezés, felnégyelés, stb... Akár ebben a sorrendben is... ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Gratula Dzséjtnek a holtverseny miatt, valamint kolmilannak és Oldie-nak a 2. helyezésért Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Valamiért úgy érzem, talán jobb lesz egyedül megnéznem az avatart. A végeredmény szerint Dzséjt és Phobos holtversenyben végzett az első helyen. Köztük szétlövés lesz, kérem fáradjanak a kvíz topikjába a döntő kérdésre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 4. (szerkesztve) Köszi a kvízt, gratula a győztes(ek)nek! Szerkesztve: 2009. December 4. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Darth Phobos lett a végső győztes! De a többiektől is szép teljesítményeket láthattunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.