Hozzászólás ideje: 2009. December 4.15 éve Itt is gratula neked, Phobos Nagyúr. Méltó ellenfele vagy egy büszke Ewok Warrornak
Hozzászólás ideje: 2009. December 4.15 éve Gratula Phobosnak és mindenki másnak is! (Már aki ép ésszel túlélte...)
Hozzászólás ideje: 2009. December 4.15 éve Itt is gratula neked, Phobos Nagyúr. Méltó ellenfele vagy egy büszke Ewok Warrornak Yub! Yub!
Hozzászólás ideje: 2009. December 4.15 éve Gratula Phobosnak, és Dzséjtnek is! Végül is ez nem földrajz vetélkedő volt.
Hozzászólás ideje: 2009. December 4.15 éve Hát igen, egyszer már megszívtam az Ewok bolygón ezekkel a kis lényekkel, onnantól már jobban odafigyelek rájuk és megbecsülöm őket, végül is csak ők loccsantották ki elit rohamosztagosaim fejét
Hozzászólás ideje: 2009. December 4.15 éve Gratula Phobosnak és mindenki másnak is! (Már aki ép ésszel túlélte...) szívesen csinálok még máskor is kvízt.
Hozzászólás ideje: 2009. December 4.15 éve Most néztem vissza a végső kérdéseket, az a fránya Földnek a földrajza
Hozzászólás ideje: 2009. December 4.15 éve Azért piszok vagy Ody, mér éppen kiegyeztek egymással egy döntetlenben, erre föl szétrobbantod őket Látszik, Fia apja
Hozzászólás ideje: 2009. December 4.15 éve Azért piszok vagy Ody, mér éppen kiegyeztek egymással egy döntetlenben, erre föl szétrobbantod őket Látszik, Fia apja Csak egy maradhat.
Hozzászólás ideje: 2009. December 4.15 éve Jó kis kvíz volt, csak félig tudtam lenni, és akkor sem voltam valami produktív, de hát ez van
Hozzászólás ideje: 2009. December 7.15 éve Egy olyan vicceset lehetne két ünnep közé betenni Szerintem is. Főleg, hogy eddig mindig volt.
Hozzászólás ideje: 2009. December 7.15 éve Senki nem akar csinálni ünnepi kvízt? Én szívesen megpróbálnám.
Hozzászólás ideje: 2009. December 7.15 éve Mikor legyen? Mondjuk 23 -án este? 23-a nem a két ünnep között van, hanem előtt Nem biztos, hogy nekem ez jó időpont.
Hozzászólás ideje: 2009. December 8.15 éve 23-a nem a két ünnep között van, hanem előtt Nem biztos, hogy nekem ez jó időpont. Lehetne pl 30-án egy előszilveszteri kvíz esetleg...
Hozzászólás ideje: 2009. December 8.15 éve Jobban hangzik Nálam a 22 és 23 a nagyon necces, szerintem bármelyik másik nap jó
Hozzászólás ideje: 2009. December 8.15 éve Nekem mindegy. Akkor találjatok ki dátumot. A 31 biztos nem jó nekem, mert nem leszek itthon.
Hozzászólás ideje: 2009. December 21.15 éve Na most akkor lesz kívz vagy nem lesz kvíz? Ha lesz, mikor lesz?
Hozzászólás ideje: 2009. December 21.15 éve Na most akkor lesz kívz vagy nem lesz kvíz?Ha lesz, mikor lesz? Dec 30-át beszéltünk. El tudok készülni akkorra.
Hozzászólás ideje: 2009. December 21.15 éve Dec 30-át beszéltünk. El tudok készülni akkorra.Jó de akkor majd mondj egy címet is, és akkor megnyitom a topikot. Jó, hogy ha látják mert akkor tudatosul mindenkiben, hogy lesz még egy játék az idén.
Hozzászólás ideje: 2009. December 21.15 éve Jó de akkor majd mondj egy címet is, és akkor megnyitom a topikot. Jó, hogy ha látják mert akkor tudatosul mindenkiben, hogy lesz még egy játék az idén. Előszilveszteri kvíz.
Hozzászólás ideje: 2009. December 21.15 éve Jól hangzik és még igaz is Biztosan jó hangulatú lesz ez az év végi kvíz
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.