Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Gratulálok Dzséjt, szép volt az utolsó 2 kérdés Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Itt is gratula neked, Phobos Nagyúr. Méltó ellenfele vagy egy büszke Ewok Warrornak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Gratula Phobosnak és mindenki másnak is! (Már aki ép ésszel túlélte...) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Itt is gratula neked, Phobos Nagyúr. Méltó ellenfele vagy egy büszke Ewok Warrornak Yub! Yub! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Gratula Phobosnak, és Dzséjtnek is! Végül is ez nem földrajz vetélkedő volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Hát igen, egyszer már megszívtam az Ewok bolygón ezekkel a kis lényekkel, onnantól már jobban odafigyelek rájuk és megbecsülöm őket, végül is csak ők loccsantották ki elit rohamosztagosaim fejét Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Gratula Phobosnak és mindenki másnak is! (Már aki ép ésszel túlélte...) szívesen csinálok még máskor is kvízt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Phobos, gratula Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Most néztem vissza a végső kérdéseket, az a fránya Földnek a földrajza Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Azért piszok vagy Ody, mér éppen kiegyeztek egymással egy döntetlenben, erre föl szétrobbantod őket Látszik, Fia apja Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Azért piszok vagy Ody, mér éppen kiegyeztek egymással egy döntetlenben, erre föl szétrobbantod őket Látszik, Fia apja Csak egy maradhat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Jó kis kvíz volt, csak félig tudtam lenni, és akkor sem voltam valami produktív, de hát ez van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Senki nem akar csinálni ünnepi kvízt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Egy olyan vicceset lehetne két ünnep közé betenni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Egy olyan vicceset lehetne két ünnep közé betenni Szerintem is. Főleg, hogy eddig mindig volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Senki nem akar csinálni ünnepi kvízt? Én szívesen megpróbálnám. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Én szívesen megpróbálnám. Tiéd! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Tiéd! Mikor lesz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Mikor lesz? Mikor legyen? Mondjuk 23 -án este? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Mikor legyen? Mondjuk 23 -án este? Megfelel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Megfelel. Akkor találj ki valami témát és címet neki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Mikor legyen? Mondjuk 23 -án este? 23-a nem a két ünnep között van, hanem előtt Nem biztos, hogy nekem ez jó időpont. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 8. 23-a nem a két ünnep között van, hanem előtt Nem biztos, hogy nekem ez jó időpont. Lehetne pl 30-án egy előszilveszteri kvíz esetleg... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Jobban hangzik Nálam a 22 és 23 a nagyon necces, szerintem bármelyik másik nap jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Nekem mindegy. Akkor találjatok ki dátumot. A 31 biztos nem jó nekem, mert nem leszek itthon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 21. Na most akkor lesz kívz vagy nem lesz kvíz? Ha lesz, mikor lesz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 21. Na most akkor lesz kívz vagy nem lesz kvíz?Ha lesz, mikor lesz? Dec 30-át beszéltünk. El tudok készülni akkorra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 21. Dec 30-át beszéltünk. El tudok készülni akkorra.Jó de akkor majd mondj egy címet is, és akkor megnyitom a topikot. Jó, hogy ha látják mert akkor tudatosul mindenkiben, hogy lesz még egy játék az idén. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 21. Jó de akkor majd mondj egy címet is, és akkor megnyitom a topikot. Jó, hogy ha látják mert akkor tudatosul mindenkiben, hogy lesz még egy játék az idén. Előszilveszteri kvíz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 21. Jól hangzik és még igaz is Biztosan jó hangulatú lesz ez az év végi kvíz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.