Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Én is bízom a magas részvételi arányban. Mindenki hozzon egy embert magával. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Két óra alatt csak nem felejted el. Én itt leszek. Nem felejtettem el Amint látom, vagyunk páran Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Sajnos beteg vagyok, így nem tudtam jönni a kvízre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Jobbulást! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Grat a faternak! De a fia se maradt le túlságosan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. (szerkesztve) Grat a faternak! De a fia se maradt le túlságosan Köszi! Családban maradt a trófea. Gratulálok a résztvevőknek. Köszi a kvízt Milán. Jó volt és ötletes! Szerkesztve: 2009. December 30. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Grat a pontszerzőknek, remek kvíz volt Középtájt jókat nevettem, kellett ez így szilveszter előtt Eh... fiam, hajós kérdést elrontani Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. (szerkesztve) Ody, gratulálok, és a többi pontszerzőnek is! És persze köszönjük a kvízt, kolmilan! Szerkesztve: 2009. December 30. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Szívesen. Tudtam, hogy valamit el fogok szúrni... A következőnél már nem fogok ilyen hibákat elkövetni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Ody, gratulálok, és a többi pontszerzőnek is! Köszi. Szívesen. Tudtam, hogy valamit el fogok szúrni... A következőnél már nem fogok ilyen hibákat elkövetni. Elsőnek jó volt ez, sőt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Köszi a klassz kvízt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Szívesen. Tudtam, hogy valamit el fogok szúrni... A következőnél már nem fogok ilyen hibákat elkövetni. Én is ilyenektől félek, azért nem is vágtam bele még. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Frankó volt Milán, csak így tovább. De a pontos idézetekkel légy kicsit lazább, vagy tényleg a pontos idézeteket fogadd el, mert lesz rontom bontom. (Cak viccölök!) Kössz a megrendezést. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. A következőnél már nem fogok ilyen hibákat elkövetni. Majd lesz más De komolyan, nem kell aggódni, belefért Jó kvíz volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Köszi a kvízt, Milán! És Gratula a nyertesnek és a pontszerzőknek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 2. A pénteki első forduló a hagyományos módon fog zajlani. Tíz kérdés lesz, amire a leggyorsabban válaszoló kapja a pontot. Mikor legyen a menet? 20:30 jó mindenkinek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 2. De oszt most komoly hogy csak TCW-s kérdések lesznek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 2. Jó az időpont, de én is megkérdezem, hogy miből lesznek a kérdések. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 2. De oszt most komoly hogy csak TCW-s kérdések lesznek? Dehogy! Jó az időpont, de én is megkérdezem, hogy miből lesznek a kérdések.Titok. Emlékeztek még hány éves R2? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 2. Titok. Emlékeztek még hány éves R2? Erre a kérdésre majd emlékeztess megint május eleje környékén Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 2. No mindegy, akkor vagy ideérek majd a játékra, vagy nem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 2. No mindegy, akkor vagy ideérek majd a játékra, vagy nem Miért? Ha megmondom mik lesznek a kérdésre akkor ide érsz? Egyébként sok lehetőség nincs. A Star Wars világa. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 2. Nekem jó pénteken a 20:30. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 3. Miért? Ha megmondom mik lesznek a kérdésre akkor ide érsz? Mint írtam a másik topikban, sztornó a kérdés (ami ugye a TCW-re vonatkozott, mint előtte Oldie-é), szóval nem is kellett volna válaszolni rá, főleg olyat nem, hogy titok Innentől az is titok, hogy jövök-e Bocs, de ilyen szövegre nem lehet értelmesebbet válaszolni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 3. Nekem is okés a péntek fél kilenc. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2010. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 3. Erre a kérdésre majd emlékeztess megint május eleje környékén Én szombaton megyek Pestre. Leruccanhatunk Ceglédre is egy kicsit... Egyébként jó a péntek 20:30. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 4. No kérem. Elkészült az első forduló programja. Lehet rettegni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Ma este ne feledjétek a kvízt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Ja, hogy ma lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Ja, hogy ma lesz. Jól van fiam. Lehet, hogy nem Te nyered a filmet? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.