Hozzászólás ideje: 2010. Február 19.15 éve Én viszont itt vagyok. Ha ma van a forduló Van. Negyed óra múlva kezdünk. Tudod milyen játék lesz ma? Érdemes visszaolvasni.
Hozzászólás ideje: 2010. Február 19.15 éve Úgy látszik a mai játékosok nagy eséllyel indulnak a győzelemért. Lesznek vagy hárman.
Hozzászólás ideje: 2010. Február 19.15 éve Kíváncsian várom ezt a "képes"-kvízt. Rossz nem lehet... Igyekeztem érdekesre csinálni. Remélem zökkenőmentes lesz.
Hozzászólás ideje: 2010. Február 19.15 éve Igyekeztem érdekesre csinálni. Remélem zökkenőmentes lesz. Pontban :30-kor kezdünk? Nem várunk a "későkre"?
Hozzászólás ideje: 2010. Február 19.15 éve Pontban :30-kor kezdünk? Nem várunk a "későkre"? Na jó egy picit várunk. Pedig most nagy lehetőség van, hisz Dzséjt nincs itt. Csak meg ne bánja.
Hozzászólás ideje: 2010. Február 19.15 éve Dzséjt én sajnálom, hogy nem játszol. Én is sajnálom, nem azért írtam. Csak próbáltam a jó oldalát nézni a dolognak.
Hozzászólás ideje: 2010. Február 19.15 éve Gyerekeim az úrban, bonthatjátok a pezsgőt Nem leszek itt Kár, hogy nem vagy itt, de majd a következőnél
Hozzászólás ideje: 2010. Február 19.15 éve Remélem sikerült olyan kvízt össze állítani, ami az újdonság erejével hatott. Most már jöhet a jól megérdemelt sör. Csapos! Hat korsóval kérek.
Hozzászólás ideje: 2010. Február 19.15 éve Szóval az utolsó menet jön Dzséjt, kéz és lábtörést. Szó szerint.
Hozzászólás ideje: 2010. Február 19.15 éve Amúgy tényleg jó volt ez az újdonság, hogy képrészletek vannak, lehetne még ilyen Akkor majd próbálok pontosabban írni és a megérzésekre hallgatni Kíváncsi vagyok ezek után milyen lesz a 4. kvíz
Hozzászólás ideje: 2010. Február 19.15 éve Szóval az utolsó menet jön Dzséjt, kéz és lábtörést. :P Szó szerint. De gonosz vagy. Gratulálok amúgy.
Hozzászólás ideje: 2010. Február 19.15 éve Oldie, gratula, valamint Phobos-nak és Sky-nak is! Részemről én is rájöttem, hogy nekem sem való, tiszta mázli, hogy kitartottam a végéig.
Hozzászólás ideje: 2010. Február 19.15 éve Kösz, nagy grat a többieknek is. Phobossal elég kiélezet lett a vége.
Hozzászólás ideje: 2010. Február 19.15 éve Grat, Oldie! De főleg neked, Pildi! Én neked szurkoltam a végén
Hozzászólás ideje: 2010. Február 19.15 éve Részemről én is rájöttem, hogy nekem sem való, tiszta mázli, hogy kitartottam a végéig. Oldie biztos örül.
Hozzászólás ideje: 2010. Február 19.15 éve De főleg neked, Pildi! Én neked szurkoltam a végén Köszönöm. Legalább megháláltam a bizalmat.
Hozzászólás ideje: 2010. Február 19.15 éve Köszönöm. Legalább megháláltam a bizalmat. Jajajjj hálálkodás lesz.
Hozzászólás ideje: 2010. Február 19.15 éve Gratula Oldi, látom, éltél a felzárkózás esélyével. És a többi pontszerzőnek is drakula
Hozzászólás ideje: 2010. Február 19.15 éve Gratula Oldie.Látod ha nem lennél abszinens ihatnál most mint a gödény örömödben.
Hozzászólás ideje: 2010. Február 19.15 éve Piálás majd a főnyeremény után lesz Amúgy nekem van egy ötletem döntetlen esetére. Enyém a film, Dzséjté az Extra lemez
Hozzászólás ideje: 2010. Február 19.15 éve Amúgy nekem van egy ötletem döntetlen esetére. Enyém a film, Dzséjté az Extra lemez Mivel nekem mindkettő megvan, tiéd lehet az extra lemez is, enyém meg lesz a dicsőség
Hozzászólás ideje: 2010. Február 19.15 éve Mivel nekem mindkettő megvan, tiéd lehet az extra lemez is, enyém meg lesz a dicsőség Na nem, így már nem is kell. Vagy vérre menő küzdelem lesz, vagy semilyen Megkapja majd az utolsó helyezet. :P
Hozzászólás ideje: 2010. Február 19.15 éve Na nem, így már nem is kell. Vagy vérre menő küzdelem lesz, vagy semilyen Megkapja majd az utolsó helyezet. Öreg, neked nem elég vérre menő, hogy megpróbálhatsz legyőzni engem? Ilyen megtiszteltetés nem ér ám akárkit. A te esetedben ráadásul durván játszik a szerencse faktor is, mert el kellett mennem ma. Ha itt vagyok, nem léphettél volna be ebbe az igen kevés létszámot számláló klubba. Érezd magad inkább megtisztelve :P Akkor enyém lehet a sör? Bocs, de a sört megtartom
Hozzászólás ideje: 2010. Február 19.15 éve Már megy a szájkarate. Goood. Gooooooooodddd. Szerkesztve: 2010. Február 19.15 éve - Ody Mandrell
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.