Hozzászólás ideje: 2010. Március 12.15 éve Adni kell valami nyereményt a győztesnek? Hát fel tudok ajánlani egy képregényt ha arról van szó
Hozzászólás ideje: 2010. Március 12.15 éve Dehogy kell. Rendben, megnyugodtam. Oldie-nak meg repül a lófej mindjárt
Hozzászólás ideje: 2010. Március 12.15 éve Rendben, megnyugodtam. Oldie-nak meg repül a lófej mindjárt Ő csak ne reklamáljon nyereményért, a múltkor se kellett neki.
Hozzászólás ideje: 2010. Március 12.15 éve Jaj má'. Egy kis ijesztgetés ráfér Phobosra. Majd meglátjuk ki ijesztget kit, amikpr kb. 1 óra múlva vért fogsz izzadni a kérdéseim fölött
Hozzászólás ideje: 2010. Március 12.15 éve Gratula Dzséjtnek, meg a többi pontszerzőnek is Egész jó kérdések voltak
Hozzászólás ideje: 2010. Március 12.15 éve Jó kérdések, hogy holnap Phobos fellélegezzen, hogy nem leszek a közelében Grat amúgy a tempóért, meg a pontszerzőknek .D
Hozzászólás ideje: 2010. Március 12.15 éve Tök jó volt Phobos. De mond meg, mi volt az utolsó felvett jelenet a Birodalomban. Kösz a megrendezését.
Hozzászólás ideje: 2010. Március 12.15 éve Grat a nyertesnek, hogyhogy még nem unja? Legalább megint megtudtam egy-két érdekességet. Bár ez az EP5-beli utolsó leforgatott jelenet egyre jobban érdekel.
Hozzászólás ideje: 2010. Március 12.15 éve Jó menet volt, de én sokkal jobb vagyok az előtrilógia filmjeiben. Ez gyorsan realizálódott is, aztán inkább csak követtem a játékot.
Hozzászólás ideje: 2010. Március 12.15 éve Én is kíváncsi vagyok. Itt is gratula a győztesnek és a pontszerzőknek!
Hozzászólás ideje: 2010. Március 12.15 éve Jó menet volt, de én sokkal jobb vagyok az előtrilógia filmjeiben. Ez gyorsan realizálódott is, aztán inkább csak követtem a játékot. Látod, én elvileg a klasszikusokat ismerem jobban - vagy mégsem?
Hozzászólás ideje: 2010. Március 12.15 éve Látod, én elvileg a klasszikusokat ismerem jobban - vagy mégsem? Hát én már nem. Volt egy pont amikor rá kellett jönnöm, hogy sokkal inkább az 1-2-3 az, amiben otthon vagyok.
Hozzászólás ideje: 2010. Március 12.15 éve Átnézem az anyagot, mert Oldie felvetette, hogy a Wookie-n az van, hogy a fagyasztás volt, én meg máshogy tudom... Megnézem és leírom ha Oldie-nak volt igaza, ha meg nem akkor rendezek majd még kérdéseket, így majd várható, hogy feltűnik még
Hozzászólás ideje: 2010. Március 12.15 éve Az a baj, hogy én mindig egészként élem meg a filmeket (nemcsak ezeket, hanem úgy általában), és a részletekre nagyon ritkán emlékezem. Ha már elég sokszor láttam egy filmet, akkor persze javul a helyzet, de hosszabb szünet esetén ez az a tudás, ami leghamarabb megkopik.
Hozzászólás ideje: 2010. Március 12.15 éve Jól van, Oldie megint bepiálhatott, mert fecseg itt mindenféle hülyeséget össze-vissza. Nem tudta a kérdést, ezért besz*rt és meg akart ingatni a tudásomban
Hozzászólás ideje: 2010. Március 12.15 éve Milyen tudásról beszélsz, amikor te se vágod fejből ezeket.
Hozzászólás ideje: 2010. Március 12.15 éve Milyen tudásról beszélsz, amikor te se vágod fejből ezeket. Fejből tudtam, csak gondoltam megnézem, mert hát én se vagyok mai gyerek, nem tudom biztosan fejben, hogy tényleg az-e a helyes válasz. De mint kiderült, igazam volt
Hozzászólás ideje: 2010. Március 14.15 éve Remélem a main már részt veszel Frenkie Karrde: Elvileg nincs olyan kérdés, ami vitára adna okot Az a baj hogy mikor kezdődött már nem voltam olyan állapotban, hogy akár a kérdést is megértettem volna. Hiába így jár aki beül egy sörre egy hímnemü egyeddel.
Hozzászólás ideje: 2010. Március 15.15 éve Ezennel jelentkezem a kövi kvíz ledirigálójának szerepére.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.