Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Igen jó volt, de valamit csinálnom kell a sebességemmel. Szerintem a böngésző a ludas(operát használok), mert mindent lekapcsoltam és nyomkodtam mint állat az f5-öt mire betöltötte az oldalt lement a nap. Tényleg a hozzászólásnál mi a gyorsbillentyű? Eddig én világéletemben egeret használtam. Most jutott eszembe, hogy egy harmadik fülre meg az üres hozzászólást fogom tenni így a válaszra kattintást is megúszom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Gratula Ody-nak, végül csak nem maradt szégyenben. És gratulálok Pildinek is, aki bár nincs velünk a kezdetek óta, azért csak elérte a második helyezést. Ne mag Oldinak és Phobosnak a dobogó harmadik helyéért. Így minden pontot szerző dobogóra került Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. frenkie: automatikus frissítés, majd egy új üres fülre a válasz oldalt majd mikor az bejöt belekattintani. Mikor elküldöd a választ, akkor megnyomod ott a válasz gomot és megint belekattintasz. Ha jön a kérdés, csak át kell kattintani a fülre (CTRL+Tab) és már írhatod is egyből, akkor nem kell kattintással vesződni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Gratula Odynak, és a többi pontszerzőnek Viszont az, hogy Ody írta a +1-et az könnyeműség volt neki, mert be tudta lőni, mikor is írta. Én meg keresgélhettem, hogy mikor is írta, mert nem emlékeztem annyira rá és az sw.hun keresni valamit is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Gratula Odynak, és a többi pontszerzőnek Viszont az, hogy Ody írta a +1-et az könnyeműség volt neki, mert be tudta lőni, mikor is írta. Én meg keresgélhettem, hogy mikor is írta, mert nem emlékeztem annyira rá és az sw.hun keresni valamit is Nem is emlékeztem, hogy én írtam. De persze utána beugrott. Ráadásul a prequel kedvelők fórumát is én nyitottam, amikor egyik este annyira felidegelt quarron a sok f*szságával. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Az öt helyes válaszom csak két pontot ért? Ejnye Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. amikor egyik este annyira felidegelt quarron a sok f*szságával. Azon az emberen mennyit röhögtem, néha kínomban is A másik meg Moon987 nevű létforma volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Hát pár jómadár még manapság is csúnyán lekörözi őket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Azon az emberen mennyit röhögtem, néha kínomban is A másik meg Moon987 nevű létforma volt Így visszaolvasva azért elkapott a nosztalgia. Istenem, de jó volt akkoriban, még volt hátra egy SW mozi, ráadásul a legjobban várt. Mentek a találgatások, mindenki egyfolytában a fórumon lógott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Gratula Ody-nak, végül csak nem maradt szégyenben. És gratulálok Pildinek is, aki bár nincs velünk a kezdetek óta, azért csak elérte a második helyezést. Ne mag Oldinak és Phobosnak a dobogó harmadik helyéért. Így minden pontot szerző dobogóra került Először is köszönjük a kvízt, hogy eszedbe jutott kitalálni, és a kérdések is nagyon jók voltak. Másodszor gratulálok Ody-nak, akit semmi esély nem volt legyőzni, de azért jó érzés, hogy én egy kicsit az elején megszorongattam. És persze Oldie-nak és Phobos-nak is. Örülök, hogy két kérdés kivételével olyanokra is tudtam a választ, amelyek még a regelésem előtti korszakra vonatkoztak, ami csak azért lehet, mert már jóval korábban olvastam a fórumot. Azt viszont sajnálom, hogy Karrde és Frenkie a netsebesség miatt nem tudott pontot szerezni. Nálam is volt már így, sokszor, főleg, ha a tesómék is épp neteztek (egy vonalon vagyunk) - most mázlim van, hogy nem volt fent senki közülük.... Szóval nagyon jó szórakozás volt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Az öt helyes válaszom csak két pontot ért? Ejnye Javítva. Kicsit szétszórt vagyok, és matematikából sosem voltam 2-esnél jobb (Tudtam, hogy elk*rom a számolást, ötször számoltam át, és négyszer mindig más eredmény jött ki... ) Szóval, akkor gratula Ody-nak az első, Oldinak a második, Pildinek a harmadik, Phobosnak a negyedik helyért. Ő sajnos lecsúszott a dobogóról, de még mindig pontszerző Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Nem is emlékeztem, hogy én írtam. De persze utána beugrott. Ráadásul a prequel kedvelők fórumát is én nyitottam, amikor egyik este annyira felidegelt quarron a sok f*szságával. Sok jó találmánynak így kezdődik a sorsa: valami nem működik jól, így kitalálnak helyette valami jobbat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Én minden résztvevőnek, minden fórumozónak gratulálok! Nélkületek nem jöhetett volna létre a kvíz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Ő sajnos lecsúszott a dobogóról, de még mindig pontszerző Oldie, ezért még számolunk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Sok jó találmánynak így kezdődik a sorsa: valami nem működik jól, így kitalálnak helyette valami jobbat. Ez a hely se lenne a prequel fikázók nélkül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Szóval, akkor gratula Ody-nak az első, Oldinak a második, Pildinek a harmadik, Phobosnak a negyedik helyért. Nem gond, harmadik sem nagyon voltam eddig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Ez a hely se lenne a prequel fikázók nélkül. Látod, a negatív emberek is jók valamire. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Javítva. Kicsit szétszórt vagyok, és matematikából sosem voltam 2-esnél jobb (Tudtam, hogy elk*rom a számolást, ötször számoltam át, és négyszer mindig más eredmény jött ki... ) Szóval, akkor gratula Ody-nak az első, Oldinak a második, Pildinek a harmadik, Phobosnak a negyedik helyért. Ő sajnos lecsúszott a dobogóról, de még mindig pontszerző Eh, és most? Hogy ragasszam vissza a ló fejét amit már éppen csomagoltam? Kösz a javítást Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Örülök, hogy megrendezhettem, de még inkább örülök a résztvevőknek. És most megiszom a melóért kapott pezsgőmet a fórum és a TI tiszteletetekre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Eh, és most? Hogy ragasszam vissza a ló fejét amit már éppen csomagoltam? Loctite-tal, mivel mással? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Örülök, hogy megrendezhettem, de még inkább örülök a résztvevőknek. És most megiszom a melóért kapott pezsgőmet a fórum és a TI tiszteletetekre egészségedre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Örülök, hogy megrendezhettem, de még inkább örülök a résztvevőknek. És most megiszom a melóért kapott pezsgőmet a fórum és a TI tiszteletetekre Kicsit több résztvevőre számítottam volna. De a hangulat így is remek volt És hát ugye...Apa és Fia Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Kicsit több résztvevőre számítottam volna. De a hangulat így is remek volt És hát ugye...Apa és Fia Szerintem annyian voltunk mint máskor. Kikre számítottál volna még? Apa és fia? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Az öt helyes válaszom csak két pontot ért? Ejnye Lehetett volna 6 is, ha nem rontod el azt a kérdést, ami részedről szégyen Azt viszont sajnálom, hogy Karrde és Frenkie a netsebesség miatt nem tudott pontot szerezni. Kár, egy pont sem jött össze emiatt, de hát ez van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Szerintem annyian voltunk mint máskor. Kikre számítottál volna még? Apa és fia? Szerintem több ember volt jelen korábban. Donátot pl nem is láttam. Vagy Darth Sky-t.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Szerintem több ember volt jelen korábban. Donátot pl nem is láttam. Vagy Darth Sky-t....Ez igaz. Donát még ígérte is, hogy jön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Lehetett volna 6 is, ha nem rontod el azt a kérdést, ami részedről szégyen Én pontos választ adtam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Én pontos választ adtam Nem adtál, de mindegy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Gratula mindenkinek. Fogok én még játszani. Én Quarron-on nem bírtam röhögni. Volt hogy Quake 3-at kellett benyomni annyira felhúzott, pedig nem is nekem írta a szövegeit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Gratula mindenkinek! Mivel még 1 éves tag sem vagyok, nem sok esélyét láttam, hogy pontot szerezzek ezen a kvízen, bár így utólag visszaolvasva 1-2 pontot mégis szerezhettem volna, ha elég gyors vagyok. A következő SW-témájú kvízt viszont mindenképpen várom. Lehet már tudni, hogy mikor lesz a következő? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.