Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Belefér simán. Elfogadható! :P

A napokban megint legyen egy ilyen extra forduló, megpróbálom nem elfelejteni.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A következő már normális forduló lesz. Ilyen extrák nincsennek csak úgy! :P

Hozzászólás ideje:
A következő már normális forduló lesz. Ilyen extrák nincsennek csak úgy! :P

Egy extra egy hét múlva még belefér, nem? :P

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Ez nekem jó volt ez a forduló, mert most hibáztam egyet, és tanultam belőle. Az egyik kérdés eléggé szubjektív megítélésű volt, így nem lehetett egyértelmű helyes megoldás. Igen, az utolsóra gondolok. :P De a naplementés kérdésre nagyon büszke vagyok! :P

Hozzászólás ideje:

Most ez a nyárbúcsúztató extraforduló volt, legközelebb majd a télköszöntő lesz :P

Azért ebben volt pár izzasztó kérdés. A Leia első mondatán komolyan elgondolkodtam, a Luke fohászára meg csak tippeltem, mert nem voltam benne biztos, hogy Benhez vagy Leiahoz rimánkodott-e előbb.

Az a C-3PO-s kérdés meg aztán megint fogós volt. Melyikkel szereztem pontot, azzal, hogy felsoroltam mindent, ami szerepelt benne, vagy azzal, hogy beírtam az ep4-5-t?

Jó kis forduló volt.

Hozzászólás ideje:

hmmm

én nem voltam valami gyors de elég pontos választ adtam nem?

Szerkesztve: - Darth Fuge

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Fuge, ha a nagykérdésre vonatkozik kérdésed, akkor azt nem mondhatom meg, hogy helyesen válaszoltál-e. Ezért várom 3 napig a megfejtéseket, mert aki nem biztos benne, az még gyorsan utánna nézhet. Célszerű az első órában, mert akkor még jár a bónusz pont!

Hozzászólás ideje:
Fuge, ha a nagykérdésre vonatkozik kérdésed, akkor azt nem mondhatom meg, hogy helyesen válaszoltál-e. Ezért várom 3 napig a megfejtéseket, mert aki nem biztos benne, az még gyorsan utánna nézhet. Célszerű az első órában, mert akkor még jár a bónusz pont!

nem a nagy kérdés ha nem a sok gyors :P

Hozzászólás ideje:

Én a hívószámot emlékezetből próbáltam (Solo kapitány hall engem? Itt zsivány kettes) :P

A Luke fohászt és a Leia üzenetet tudtam (csak a többesszám/egyesszámban nem vagyok biztos, többen azt írták, hogy ön az egyetlen reményünk, de szerintem angolban: "Help me Obi-wan Kenobi, You're my only hope" de lehet rosszul emlékszem). A naplementében csak az EPIV-es ötlött be, azt hittem az EPII-es kép csak beugratás :D A C-3PO-ssal az volt a baj, hogy nem volt egyértelmű :P

Coce: Köszi az infót :P

Donát

Hozzászólás ideje:

Köszi, Dzséjt, hogy beírtad a normális szinkront, mert a nélkül halvány fogalmam sem volt, hogy mi a frász az ídézet :P

Hozzászólás ideje:

Én már hamarabb is észrevettem, és elgondolkodtam rajta: Vaj' miért alkalmaztak ilyen totális félrefordítást ennél a jelenetnél? Talán azért, mert Angliában ez egy idióma, nálunk viszont nem használják?

Donát

Hozzászólás ideje:
Talán azért, mert Angliában ez egy idióma, nálunk viszont nem használják?

Azt nem tom, hogy idióma-e, de hogy a ferdítő egy idióta, az fix. Szerintem simán megállta volna a helyét az eredeti formában, ráadásul bölcsebbül is hangzik.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Csak kérdem, mielőtt bárki megijedne :P . Egy csöppetnyi EU-val ne spékeljük majd meg 2-3 forduló után a játékot. Nehezítésképpen? :P

Hozzászólás ideje:

Nehezítésképpen?! Hát szóval akkor talán lenne némi esélyem pontot szerezni :P Főleg ha ismertebb könyvekből lenne kérdés, vagy netán képregényből (a gépemen van egy rakat, némelyiket már átolvastam, de akkor jobban rákattannék).

Magyarul nekem jöhetne :D Mondjuk fordulónként egy max. két kérdés.

Dzséjt, azon az idiótás mondaton én is jót nevettem :P

Hozzászólás ideje:

Ajaj. Akkor nem lesznek egyenlők az esélyek.

Hozzászólás ideje:

Ez igaz. Velem is kicseszett tegnap.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Direkt azért írtam be, mert a véleményetekre vagyok kíváncsi. :P

Hozzászólás ideje:

Buzgón véleményezek :P Viszont azt hiszem, velem ellentétben a többségnek nem fog tetszeni a dolog :P

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.