Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21.18 éve Az Anakinos azt hittem beugratósabb lesz, de látszik, hogy SW-n edzett társaság. Na akkor én jól beugrottam mert az ugrott be amikor még Anakinnak hívták.
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21.18 éve Na akkor én jól beugrottam mert az ugrott be amikor még Anakinnak hívták. Szegény Rog...először nekem is.
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21.18 éve Nekem is, de azonnal javítottam magam, és közben megelőztek, de sebaj
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21.18 éve A versenynek jót tett, hogy a két éllovas nem játszott ma. Oldi! Gratulálok az első villámkérdés-győzelmedhez.
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21.18 éve Szerző Az ötödik fordulós topicba beraktam az akkori összesítést! Most annyit elárulhatok, hogy Ody volt a leggyorsabb helyes megfejtő! A fordulóban pedig szerzett pontok: lokatelli: 1 pont MissKarrde: 1 pont Ody Mandrell: 1 pont Oldfighter: 1 pont
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21.18 éve Szerző Oldi! Gratulálok az első villámkérdés-győzelmedhez. Micsoda??? Már az előző fordulóban is szép megfejtésével bekaszírozott egy pontot!
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21.18 éve A versenynek jót tett, hogy a két éllovas nem játszott ma. Szerintem is
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21.18 éve Jobbulást harcos! A könyöklés nem szép dolog. Köszi! Donát
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21.18 éve Az Executorosnak mi volt a helyes megfejtés? Mert szerintem komolyan a Halálcsillag:)
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21.18 éve Hejjjj... úgy belemerültem a Dr. House-ba, hogy erről teljesen megfeletkeztem (meg alapból arról, hogy ma csütörtök van, de erről inkább a tanáraimat kérdezzétek... ) Sebaj, majd legközelebb, a House most már úgyis csak heti egyre csökken Donát: jobbulást.
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21.18 éve Az Executorosnak mi volt a helyes megfejtés? Mert szerintem komolyan a Halálcsillag:) Igazából fordítva Az már pont elég volt, hogy az az A-szárnyú beleszállt a hídba, onnantól, kész, vége, akár van HCS, akár nincs.
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21.18 éve Szerző Szerintem a híd elpusztulása bélyegezte meg az Ex sorsát. Én az A-winges megoldást fogadtam el.
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21.18 éve Krande néne csók, de igazuk van! A kis A wing volt a befutó. Szó szerint.
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22.18 éve Micsoda??? Már az előző fordulóban is szép megfejtésével bekaszírozott egy pontot! Mindenestre köszönöm Odynak a gratulációt
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 26.18 éve Most nekem lehet a csütörtök jobb lenne. Nekem az is jó, csak szerda közelebb van.
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28.18 éve Szerző A hatodik fordulós topicba beillesztettem a naygkérdés utánni aktuális állást. Mindenki aszerint játszon ma.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.