Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 30. Ki akarja még próbálni valaki magát játékvezetőként? Én szívesen kipróbálnám. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 30. Én szívesen kipróbálnám. Amekkora előnnyel vezetsz, belefér. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Október 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 30. Oksa, szerintem mindenki fog örülni. Ody, nem untam meg, de elég sz@r napok vannak mostanság. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 30. Előre félek Dzséjt. Erre a fordulóra aztán fel kell készülni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 30. Ody, nem untam meg, de elég sz@r napok vannak mostanság. Kitartást hozzájuk Szerintem jöhetnek az új játékvezetők és Lokatelli is, ha még szeretne fordulót Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 30. Egyszer én is megpróbálnám. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 30. Ha nem hangzik szentségtörésnek, lehet, hogy én is bevállalnék egy fordulót... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 30. Én meg egy fordulóra bevállalnám, hogy az első négy vagy öt kérdésre a leggyorsabb helyes választ adom. Megoldható lenne ez is? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Október 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 30. Ha ilyen nagy az érdeklődés, akkor kerítünk még sort a FAN kvízfordulókra. Most csináljon egyet Dzséjt, kövi héten csinálnék én egyet, és utánna Rog és SimonZ is vezetne egy fordulót, akár egy héten 2szer. Ja és van egy apró ötletem, amit csak megkérdezek: Mi lenne, ha a FAN kvízek pontjait külön összegeznénk, így a szabványtól el lehetne térni(nem lenne muszály 4 képkvíznél leragadni, lehetne többet is). És a végén, mikor lecsendültek a FAN kvízek, akkor összesítenénk az én általam vezetett pontokkal. Így lehetne látni, hogy milyen erősségi különbségek vannak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Október 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 30. Én meg egy fordulóra bevállalnám, hogy az első négy vagy öt kérdésre a leggyorsabb helyes választ adom. Megoldható lenne ez is? Azt saját magaddal kell lebeszélni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 30. Lehet én is bevállalnék egyet, még nem tudom. (eleve úgy lenne igazságos...) Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 30. Mi lenne, ha a FAN kvízek pontjait külön összegeznénk, Jó ötlet! Szerintem lehetne úgy, hogy lenne egy összpontszám, és külön, mint érdekességként, a nem coces fordulók pontjai (amik persze a totálban benne vannak). De végülis lehet sokféleképpen kavarni akkor már. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 30. Ha nem hangzik szentségtörésnek, lehet, hogy én is bevállalnék egy fordulót... Szuper Részemről nem szentségtörés, szóval már gondolkodhatsz a kérdéseken Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 30. Én meg egy fordulóra bevállalnám, hogy az első négy vagy öt kérdésre a leggyorsabb helyes választ adom. Megoldható lenne ez is? :) Imádom ezt az ötletet Az okát nem kell magyaráznom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 30. Én is... de csak azután hogy Dzséjt visszaadja a DVD-imet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 30. Szerintem lehetne egybe is az egész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 30. Micsoda lavinát indítottam! Nagyon várom Dzséjt kérdéseit! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 30. Olyat nem lehetne, hogy amolyan totószerű feladványt összeállítani, hogy ne a leggyorsabb helyes megfejtő hanem a bizonyos elért helyes válaszok után kapja az illető a pontjait? Értem ezalatt azt, hogy valaki összeállítana sacc per kábé 13+1 kérdést és azt ennyi és ennyi napon belül a megfejtéseket vissza kell küldeni neki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Október 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 30. A FAN kvízes részben szabad kezet kaptok. Mindenki megvalósíthatja az eddigre kitervelt gondolatait. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 30. Én is... de csak azután hogy Dzséjt visszaadja a DVD-imet. Milyen DVD-ket? Na látom, sokan várják, hogy kiálljak egy fordulóra Akkor ha mindenkinek megfelel, csütörtökre összedobok néhány kérdést. Nem túl nehezeket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 31. csütörtökre összedobok néhány kérdést. Nem túl nehezeket A saját kérdések megfejtésért úgysem jár pont Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 1. Na, összeálltak a kérdések, már csak a csütörtöknek kell eljönnie. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 1. Na, összeálltak a kérdések, már csak a csütörtöknek kell eljönnie. Remélem a válaszokat is megosztod velünk idejében. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 1. Remélem a válaszokat is megosztod velünk idejében. Persze, mihelyst valamelyikőtök kitalálta azokat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 1. Holnap (csütörtök) nyolc óra mindenkinek megfelel? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 1. Nekem igen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 1. Itt leszek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 1. Coce úgy látom jó ötlet volt ez a játék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. November 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 1. Most nem "marketingolom" magam... Csak azt bánom, hogy Dzséjt játékát majd nem tom élőben nyomon követni. Szóval majd lehet előlre megcsinálom a játéktopicot és lezárom, hogy ne kinlódjatok akkor, és majd 8kor te pedig kinyitod. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 1. Szerintem is ez a legegyszerűbb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.