MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 26. Felléptem már, de majdnem elfelejtettem a játékot közben, mert nekiálltam másnak De vagyok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 26. Akkor kezdődjék a kvíz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 26. Karrde: Jeremy Bulloch csak három szerepet játszott: ep3: Cotlon kapitány; ep5-6: Boba Fett; ep5: Birodalmi tiszt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. December 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 26. Gratulálok Dzséjt, nagyon jó kérdéseket találtál ki, a nagykérdés meg még csoda, hogy nem is lett ezidáig megkérdezve! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 26. Mi a firlefranc az a leku? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 26. Zsír sirály volt az egész, csak túl rövid volt. A pm-et már el is küldtem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 26. Mi a firlefranc az a leku? A lógó izé, ami a fejükből indul ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2007. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 26. A lekku a fejéről lenyúló két izé. A nagykérdés tényleg jó, még gondolkodnom kell rajta, mielőtt válaszolok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 26. Király kérdések voltak. A nagykérdésen még nekem is agyalnom kell, lehet hogy valakit még kihagytam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 26. ep5: Birodalmi tiszt Olvastam, hogy az ep5-ben még rohamosztagos is volt, de ezek szerint mégsem, vagy nem számít Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 26. A lekku a fejéről lenyúló két izé. Agynyúlványok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 26. Köszi srácok és lányok, igyekeztem gondolkodós kérdéseket feltenni Pildi kedvéért. Irónikus, hogy pont a leggyorsabbnak szánt kérdésre válaszolt elsőként helyesen Gratula mindenkinek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 26. Én is gratulázok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 26. Hagyjuk már ezt a leku-témát mert lekunyul a fülem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 26. Pontokat majd írsz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 26. Igen, csak megvárom, míg Pildi elküldi a válaszát a nagykérdésre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 26. Ó,hogy az a! Gondoltam, hogy rövid az eszem... de azt nem, hogy ennyire! 20 perccel előtte beírok, aztán meg elfelejtem... hát ez szép volt, Donát! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 26. Ó,hogy az a! Gondoltam, hogy rövid az eszem... de azt nem, hogy ennyire! 20 perccel előtte beírok, aztán meg elfelejtem... hát ez szép volt, Donát! Nekem jól jött. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2007. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 26. Köszi srácok és lányok, igyekeztem gondolkodós kérdéseket feltenni Pildi kedvéért. Irónikus, hogy pont a leggyorsabbnak szánt kérdésre válaszolt elsőként helyesen Gratula mindenkinek. Ez nagyon rendes volt tőled Csak az volt a baj, hogy a kérdéseid nagy része beugratós is volt, amire legtöbbször csak utólag jöttem rá. Ennek köszönhető az egy pontom (azt gondoltam, hogy talán ez is olyan lesz - és lám, bejött) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 26. Ez nagyon rendes volt tőled Csak az volt a baj, hogy a kérdéseid nagy része beugratós is volt, amire legtöbbször csak utólag jöttem rá. Ennek köszönhető az egy pontom (azt gondoltam, hogy talán ez is olyan lesz - és lám, bejött) Gratulálok Pildi. És persze a többieknek is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2007. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 26. Gratulálok Pildi. És persze a többieknek is. Köszönöm Egyébként most küldtem el az utolsó kérdésre a választ Dzséjtnek. Eddig feltartottak (Panni közben elkezdte nézni a Baljós árnyakat és nem tudtam ellenállni, én is bekapcsolódtam) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 27. Jó kis fordulót hoztál össze Dzséjt. Nagyon tetszettek a kérdések, kár, hogy nem tudtam itt lenni. Egy kérdésem lenne. Annál a kérdésnél, amelyiknél Boba volt a válasz, hogy hány szereplő játszik egy karaktert, ott Vadernél mi a helyes megfejtés? Csak azért kérdezem mert tudomásom szerint volt aki kardozott a páncélban Prowse helyett, lehet hogy két ilyen kaszkadőr is volt, és akkor már holtversenykörüli állapot van Bobával. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 27. Jó kis fordulót hoztál össze Dzséjt.Nagyon tetszettek a kérdések, kár, hogy nem tudtam itt lenni. Egy kérdésem lenne. Annál a kérdésnél, amelyiknél Boba volt a válasz, hogy hány szereplő játszik egy karaktert, ott Vadernél mi a helyes megfejtés? Csak azért kérdezem mert tudomásom szerint volt aki kardozott a páncélban Prowse helyett, lehet hogy két ilyen kaszkadőr is volt, és akkor már holtversenykörüli állapot van Bobával. Köszi. A kaszkadőröket senkinél sem számoltam, mert azokat eléggé szétszórtan tűntetik fel. Így Vadernél ez volt: - Jake Lloyd (ep1) - Hayden Christensen (ep2-3-6) - James Earl Jones (ep3-4-5-6 hang) - David Prowse (ep4-5-6) - C. Andrew Nelson (ep5 SE hang) - Sebastian Shaw (ep6) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 27. Én Bob Andersonról tudok, mint Vader kaszkadőr. Ő elég híres a szakmában, még Errol Flynn dublőrjeként kezdte. A filmtörténelem során rengeteg híres kardjelenet csinált, így a Birodalmat és a Jedit is. Az SE vaderhangot nem tudtam volna fejből. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 27. A Sith-es kérdést nem értem.... "3) Darth Plagueist is számolva, hány Sith látható a Star Wars Sagaban? " "Ismét Obi1-é a helyezés. Darth Sidious, Darth Maul, Darth Tyranus, Darth Vader." ezek itt név szerint sorolva tényleg négyen vannak, de nem kéne Plagueist is belevenni? Mert akkor öt.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 27. A Sith-es kérdést nem értem.... "3) Darth Plagueist is számolva, hány Sith látható a Star Wars Sagaban? " "Ismét Obi1-é a helyezés. Darth Sidious, Darth Maul, Darth Tyranus, Darth Vader." ezek itt név szerint sorolva tényleg négyen vannak, de nem kéne Plagueist is belevenni? Mert akkor öt.... De Plagueist nem látjuk. Becsapós volt a kérdés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 27. Már bocs de akkor nem kell belevenni a kérdésbe...... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 27. Már bocs de akkor nem kell belevenni a kérdésbe...... Épp azért beugratós mert belevette. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 27. Már bocs de akkor nem kell belevenni a kérdésbe...... Talán mert ha úgy teszem fel, hogy "Hány Sith látható a filmben?", akkor másodpercekre rá rávágják, hogy 4. Így meg azért beugratós és talán gondolkodóba esik a játékos, ami növeli az élvezetet... hát csak ezért Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 27. Jó, akkor biztos csak az én humorérzékemben van a hiba, hiszek nektek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.