kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Nyugalom, úgy állítottam össze a kérdéseket, hogy kolmilannak izzasztó legyen ?Sorold fel Dzséjt legógyűjteményének darabjait cikkszám szerinti sorrendben!? Körülbelül ilyen kérdésekre számítok... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. „Sorold fel Dzséjt legógyűjteményének darabjait cikkszám szerinti sorrendben!” Körülbelül ilyen kérdésekre számítok... 6210, 6211, 7190, 10188 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. 6210, 6211, 7190, 10188 Kissé hiányos a listád... 1138, 3270, 4270, stb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Kissé hiányos a listád... 1138, 3270, 4270, stb. OFF Gyoka! Hiányoznak a TCW -s értékeléseid. ON Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Kissé hiányos a listád... 1138, 3270, 4270, stb. Ilyen Lego sorszámokat nem találtam, de ha ezt akarod: 2000, 3364, 4974, 5464 (ez a kedvence ), 5547, 7883, Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Phobos, nézd meg jobban azokat a számokat! Nem ismerősek valahonnan? OFF: Ody, ha észrevetted, már jó ideje nem értékelem az egyes részeket (kb az első évad felétől). Nem tudok semmi újat hozzátenni az általatok leírtakhoz, az ismétlést pedig feleslegesnek tartom. ON Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Így önmagukban igen, ismerem őket, de én komolyan vettem kolmilan felhívását és valódi Lego számokat adtam meg. Keress rájuk Google-n Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. 4815, 1623, 4200 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. A további off -okat törlöm. Gyoka ez nem rád vonatkozott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Legos kérdés nem lesz, mert túl nehéz. Semmi veszélyesre ne számítsatok. Aki fel tudja sorolni az eddig leadott részekben szereplő klónok nevét, tisztában van a Jedik vívótechnikáival, a hajók és fegyverek típusaival, a fajok anatómiájával, a bolygók flóráinak és faunáinak a leírásaival, és a filmek/epizódok mögött álló stábok teljes névsorával, az könnyedén veszi majd az akadályt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Csak ennyi lenne Dzséjt? Ezzel tudsz előrukkolni? Chhh.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. (szerkesztve) Phobos: Ja, értelek. Hogy legyen esélyünk nyerni, kb így kellene kinéznie egy-egy kérdésnek: kolmilan: számold össze hányszor hangzik el az SW-s képi megjelenésekben a "Hello there!" kifejezés... Természetesen mikor, hol, kinek a szájából, és kik voltak jelen (név/típus/azonosító stb...) Többiek: kik voltak jelen a híres "Én vagyok az apád!" elhangzásakor. Szerkesztve: 2009. Október 13. - Gyoka Lamaro Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. számold össze hányszor hangzik el az SW-s képi megjelenésekben a "Hello there!" kifejezés... Természetesen mikor, hol, kinek a szájából, és kik voltak jelen (név/típus/azonosító stb...) : Na bazz, egy ehhez hasonló kérdés van :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 14. Én hétközben nem tudok részt venni egy kvízben sem, max pénteken. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 14. Én hétközben nem tudok részt venni egy kvízben sem, max pénteken.Akkor jövő hét péntek? Akkor úgy is ünnep lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 14. Akkor is lehet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 18. Ha jól tudom Pildi nem lesz itthon már a héten. Esetleg megvárhatnánk ezzel a kvízzel. Ody, nagyon köszönöm, hogy szóltál az érdekemben, és Dzséjtnek is, hogy beleegyezett a halasztásba. Sajnáltam volna, ha lemaradok. Nekem ezentúl bármelyik este jó, a péntek is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 19. Akkor pénteken lesz, fél kilenckor, így Donát is itt tud lenni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 19. Oké, nekem jó lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 19. Nekem mint már mondtam mindegy mikor van, én már szabad vagyok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 19. Nekem is nagyon jó lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 19. Ebben a nagy szabadságban én se hagyom ki, bár némi kötöttség mellett is űzhető az F5-ös billentyű szerintem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 19. Péntek, fél kilenc - köszi Dzséjt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Pénteken rokonokat megyünk látogatni, lehet izgulni, hogy ne érjek haza fél 9 előtt... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Pénteken rokonokat megyünk látogatni, lehet izgulni, hogy ne érjek haza fél 9 előtt... Ne próbálj hazaérni. Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Egy telefonszámot kaphatnánk a rokonaidhoz? :( Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Pénteken rokonokat megyünk látogatni, lehet izgulni, hogy ne érjek haza fél 9 előtt... Felőlem jöhetsz, esélyed se lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Felőlem jöhetsz, esélyed se lesz. Te is játszol? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Te is játszol? Naná! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 21. Hány kérdésre lehet számítani? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.