Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

De hazaérhet, no meg nem ő az egyetlen tutira gyorsabban reagáló egyén itt :evil: Na jó, csak viccelek az egésszel, de azért remélem, hogy valahogy legalább egy pontot nekem is sikerül begyűjteni :D

Hozzászólás ideje:
remélem, hogy valahogy legalább egy pontot nekem is sikerül begyűjteni :evil:
Én is mindig ezt a célt tűzöm ki magam elé. :D

Meg kell szívatni és kész. :D
Játsszunk inkább a játék öröméért. :D Szivatás van elég mindenkinek egyéb helyeken. :D

Szerkesztve: - Pildi

Hozzászólás ideje:

Hölgyeim és uraim, büszkén jelentem be, hogy minden ármánykodásotok, cselszövésetek és eltérítő hadműveletetek ellenére épségben hazaértem. :evil: Fél 9-kor találkozunk... :D

Hozzászólás ideje:
Nagyon gonosz kislány vagy. :D

Nem vagyok :D

Szóval ne közületek kérjek meg valakit, hogy 8:20-kor csörgessen meg, nehogy elfelejtsem a kvízt? :P:evil:

Nem tudom a számod :P

Játsszunk inkább a játék öröméért. :P Szivatás van elég mindenkinek egyéb helyeken. :D

Egyeértek :D

Hozzászólás ideje:
Hölgyeim és uraim, büszkén jelentem be, hogy minden ármánykodásotok, cselszövésetek és eltérítő hadműveletetek ellenére épségben hazaértem. :evil: Fél 9-kor találkozunk... :D
Nagy meccs lesz. :D Borocska már be van készítve. :D

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Én sem tudtam, viszont arra csak tippeltem, hogy az Ep4-6-ban biztos nem csak egy volt, hanem legalább kettő. :)

Hozzászólás ideje:
Én sem tudtam, viszont arra csak tippeltem, hogy az Ep4-6-ban biztos nem csak egy volt, hanem legalább kettő. :)

Én egynek vettem az ep4-6-ban lévőket, azért jött ki kevesebb :D Többek között :D

Ez is marha jó kérdés volt :)

Hozzászólás ideje:
A készítők viszont újat adtak neki, mint ahogy a páncélja sem volt teljesen egyforma.

A páncélt tudtam, de a kard eszembe sem jutott, hogy másik lehet.

Hozzászólás ideje:

A páncélnál szembeötlőbb azért a különbség, a kardokat én is láttam, de mint mondtam azt hittem, hogy a 4-es részben használt kardját lecserélte az 5-ösére majd a 6-osra vissza vette a régit :)

Hozzászólás ideje:
Én egynek vettem az ep4-6-ban lévőket, azért jött ki kevesebb :D Többek között :D

Ez is marha jó kérdés volt :)

Ne edd magad rajta! Én is csak azért tudtam, mert sokat foglalkoztam a fénykardokkal, és így ez is képbe került... :)

(Mellesleg Luke "apjától örökölt" fénykardja sosem volt Anakiné... :D )

Szerkesztve: - Gyoka Lamaro

Hozzászólás ideje:

Én is elolvastam a kviízt.Nekem sem stimmelt a kard.De mondjuk ha a filmeket nézzük akkor csak 3 volt(és szerintem ez a helyes), azért mert a kellékes mást adott az EP-V-ben Vadernek az nem számit.A filmben semmi értelme nem volt lecserélnie, tehát az EP 4-6-ban bizony Vader egy kardot használt a film logikája szerint.

Hozzászólás ideje:
Én is elolvastam a kviízt.Nekem sem stimmelt a kard.De mondjuk ha a filmeket nézzük akkor csak 3 volt(és szerintem ez a helyes), azért mert a kellékes mást adott az EP-V-ben Vadernek az nem számit.A filmben semmi értelme nem volt lecserélnie, tehát az EP 4-6-ban bizony Vader egy kardot használt a film logikája szerint.
Nem. Láthatóan más kard volt a kezében akkor hogy lehetne egy kardja? :) És ne a kellékes felől közelítsd meg ezt a kérdést szerintem.
Hozzászólás ideje:
Gyoka! azt hittem már jövő héten tartasz egy kvízt. :)

Végülis akár tarthatnék is... (Tekintettel a TCW szünetre) Most néztem, hogy eddig 10 kötetből vannak kérdések, ami már ad némi esélyt mindenkinek... :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.