Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 21. Terveim szerint 10+1. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 22. Az a +1 valami igazi ínyencség lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 22. Szép hosszú kvíz lesz! Yes! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 22. Az a +1 valami igazi ínyencség lesz. Az bizony Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. A mai péntek, ugye? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Hú L is felejtettem, hogy ma lesz Még 11 óra Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Sajnos olyasvalaki, akinek kéne, úgyse felejti el Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Na de ő most rokonoknál van/lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. De hazaérhet, no meg nem ő az egyetlen tutira gyorsabban reagáló egyén itt Na jó, csak viccelek az egésszel, de azért remélem, hogy valahogy legalább egy pontot nekem is sikerül begyűjteni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Sajnos olyasvalaki, akinek kéne, úgyse felejti el Nagyon gonosz kislány vagy. Meg kell szívatni és kész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Szóval ne közületek kérjek meg valakit, hogy 8:20-kor csörgessen meg, nehogy elfelejtsem a kvízt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. (szerkesztve) remélem, hogy valahogy legalább egy pontot nekem is sikerül begyűjteni Én is mindig ezt a célt tűzöm ki magam elé. Meg kell szívatni és kész. Játsszunk inkább a játék öröméért. Szivatás van elég mindenkinek egyéb helyeken. Szerkesztve: 2009. Október 23. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Hölgyeim és uraim, büszkén jelentem be, hogy minden ármánykodásotok, cselszövésetek és eltérítő hadműveletetek ellenére épségben hazaértem. Fél 9-kor találkozunk... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Játsszunk inkább a játék öröméért. Szivatás van elég mindenkinek egyéb helyeken. Istenem az az érzékeny lelketek... Nem úgy gondoltam ahogy az életben szívatják az embert. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Nagyon gonosz kislány vagy. Nem vagyok Szóval ne közületek kérjek meg valakit, hogy 8:20-kor csörgessen meg, nehogy elfelejtsem a kvízt? Nem tudom a számod Játsszunk inkább a játék öröméért. Szivatás van elég mindenkinek egyéb helyeken. Egyeértek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. (szerkesztve) Hölgyeim és uraim, büszkén jelentem be, hogy minden ármánykodásotok, cselszövésetek és eltérítő hadműveletetek ellenére épségben hazaértem. Fél 9-kor találkozunk... Nagy meccs lesz. Borocska már be van készítve. Szerkesztve: 2009. Október 23. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Donát, itt az öt fénykardja Vadernek/Anakinnak, ahogy ígértem: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Azt nem tudtam, hogy mind3 klasszikusban 3 különbözőt használ. A 4-6-ot egynek vettem (szinte ugyanúgy néz ki ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Én sem tudtam, viszont arra csak tippeltem, hogy az Ep4-6-ban biztos nem csak egy volt, hanem legalább kettő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. A 4-5 között miért váltott? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Nem tudom, miért váltott a 4-5-6 között a történet szerint. A készítők viszont újat adtak neki, mint ahogy a páncélja sem volt teljesen egyforma. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Én sem tudtam, viszont arra csak tippeltem, hogy az Ep4-6-ban biztos nem csak egy volt, hanem legalább kettő. Én egynek vettem az ep4-6-ban lévőket, azért jött ki kevesebb Többek között Ez is marha jó kérdés volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. A készítők viszont újat adtak neki, mint ahogy a páncélja sem volt teljesen egyforma. A páncélt tudtam, de a kard eszembe sem jutott, hogy másik lehet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. A páncélnál szembeötlőbb azért a különbség, a kardokat én is láttam, de mint mondtam azt hittem, hogy a 4-es részben használt kardját lecserélte az 5-ösére majd a 6-osra vissza vette a régit Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. (szerkesztve) Én egynek vettem az ep4-6-ban lévőket, azért jött ki kevesebb Többek között Ez is marha jó kérdés volt Ne edd magad rajta! Én is csak azért tudtam, mert sokat foglalkoztam a fénykardokkal, és így ez is képbe került... (Mellesleg Luke "apjától örökölt" fénykardja sosem volt Anakiné... ) Szerkesztve: 2009. Október 23. - Gyoka Lamaro Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Dzséjt! Az Erőnek nagy hatalma van a gyenge akaratúakon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Gyoka! azt hittem már jövő héten tartasz egy kvízt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Én is elolvastam a kviízt.Nekem sem stimmelt a kard.De mondjuk ha a filmeket nézzük akkor csak 3 volt(és szerintem ez a helyes), azért mert a kellékes mást adott az EP-V-ben Vadernek az nem számit.A filmben semmi értelme nem volt lecserélnie, tehát az EP 4-6-ban bizony Vader egy kardot használt a film logikája szerint. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Én is elolvastam a kviízt.Nekem sem stimmelt a kard.De mondjuk ha a filmeket nézzük akkor csak 3 volt(és szerintem ez a helyes), azért mert a kellékes mást adott az EP-V-ben Vadernek az nem számit.A filmben semmi értelme nem volt lecserélnie, tehát az EP 4-6-ban bizony Vader egy kardot használt a film logikája szerint.Nem. Láthatóan más kard volt a kezében akkor hogy lehetne egy kardja? És ne a kellékes felől közelítsd meg ezt a kérdést szerintem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Gyoka! azt hittem már jövő héten tartasz egy kvízt. Végülis akár tarthatnék is... (Tekintettel a TCW szünetre) Most néztem, hogy eddig 10 kötetből vannak kérdések, ami már ad némi esélyt mindenkinek... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.