Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. (szerkesztve) Jó lesz az EU kvíz. Bár ezen az etapon nem igazán fogok labdába rúgni, ugyanis lövésem sincs az EU-hoz, vagy csak nagyon minimális. Mikor legyen a kvíz? Pénteken este úgy mint most? Szerkesztve: 2009. Október 24. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. No problem, már kialudtam A sok valós akadékoskodás után viszont az ember humorérzéke elszáll, így meg már nem igazán értékeli Tudom :D Na, hogy könnyítsem a helyzeteteket, elmondom, hogy csak olyan Mo-on megjelent könyvből kérdezek, ami nekem megvan. Ha nagyon igény van rá, (és szépen kéritek ) megadom a könyvlistát, amelyekből előfordulhatnak kérdések. Tekintve, hogy az én gyűjteményem elég tekintélyes könyvügyileg, így tuti mindet olvastam, már csak az lesz a kérdés, hogy milyen régen, és mennyire jól emlékszem rájuk Ilyet is lehet? Mert akkor szépen kérjük Mikor legyen a kvíz? Pénteken este úgy mint most? Szerintem lehet ugyanúgy péntek este, mint tegnap. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Nekem ok a péntek 20:30. Ody, ha belehúzol, még elolvashatod péntekig azt a 30-40 könyvet, amiből kérdezni tudok. :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Gyoka: Nagyjából én is olvashattam ezeket, de már nagyon rég, úgyhogy kérdéses, mennyi maradt meg... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. (szerkesztve) Szerintem ez ne lombozza le a játékos kedved, van egy csomó könyv, amit 11-12 éve olvastam, szóval enyhén szóval is homályban van már a sztorijuk is, nem hogy a részletek Nem hiszem, hogy a nagy többség, akik olvasták a könyveket, olyan marhára pengék lennének belőlük olyan napi szinten, ami kell egy kvízhez Kivétel lehet Dzséjt, szerintem neki marha nagy tudása van EU terén is, és az ifjabbak, akik az elmúlt pár évben ismerkedtek meg ezekkel a sztorikkal Szóval szerintem labdába rúgunk azért mi is Egyébként szerencse, hogy játékok és képregények nem játszanak Szerkesztve: 2009. Október 24. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Az, hogy a játékok nem, az nagy baj, több esélyem lett volna egy kicsit Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Szerintem lehetne olyat is, max. mások lennének esélyesebbek, meg talán az indulók is variálódnának Miért nem csinálsz egyet a játékokból? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Régebben egy más közönségnek csináltam kvízt, de elvette a kedvem a hozzáállásuk az egésztől Plusz nem vagyok én se annyira májer a játékokból Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Értettem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Ez az Oldi féle röpdoga is érdekesen hangzik. Mit eszeltél ki Oldi? Remélem sok űrhajós kérdés lesz benne.Majd meglátod Annyi már biztos, hogy a hat mozifilmből lesznek a kérdések és össz-vissz tíz perc áll majd rendelkezésre a válaszadásra. Hogy hány kérdés lesz az még kérdéses. Szóval totál röpdoga lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Kivétel lehet Dzséjt, szerintem neki marha nagy tudása van EU terén is Inkább csak volt, hosszú ideje már annak, hogy nem foglalkozom az EU-val (igaz, a TCW hatására újra elkezdtem, de még messze nem érzem magam azon a szinten, mint mikor anno csatlakoztam ehhez a csapathoz). Könyveket is már rég olvastam. Képregényekből (hazánkban megjelentekből) és játékokból, na, abból nagyon menne Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Akkor az EU bizonyos ágazataiból Sajnos, ami tudást nem ápolgatunk, az kopik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. (szerkesztve) A játékokat felsorolni sem tudnám, nemhogy kérdéseket tenni fel belőlük. Viszont hoztam egy kis segítséget. Néhány ajánlott olvasmány, melyekből a kérdéseimet összeállítom: Michael Reaves - Darth Maul: A vadászó árnyék Greg Bear - Az álmok bolygója Timothy Zahn - Kirajzás James Luceno - A gonosz útvesztője James Luceno - Sötét Nagyúr Ann C. Crispin - A Hutt játszma Alan Dean Foster - Az erőpróba Steve Perry - A Birodalom árnyai K.W. Jeter - A mandalori páncél Kathy Tyers - Különbéke Michael A. Stackpole - A Krytos csapda Michael A. Stackpole - A Bactaháború Pillanatnyilag ezek azok a könyvek amelyekből előfordulhatnak kérdések, de nem mindegyikből lesz kérdés. (Gonosz voltam, és nem töröltem azokat a regényeket, amelyekből nincs kérdés. De azért több mint feléből lesz, hogy annak is legyen esélye, aki egyiket-másikat nem olvasta. ) Szerkesztve: 2009. Október 24. - Gyoka Lamaro Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Viszont hoztam egy kis segítséget. Néhány ajánlott olvasmány, melyekből a kérdéseimet összeállítom: Ebből összesen hármat olvastam... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Köszi a listát, Gyoka, igazán rendes vagy. Sajnos én csak a Luceno-könyveket olvastam, illetve az Álmok bolygóját angolul, de asszem azért neki fogok futni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Ebből összesen hármat olvastam... Én meg kettőt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Kb a felét nem olvastam, a másik felét meg úgy tíz éve, és ennek a fele annyira nem tetszett, hogy igyekszem nem emlékezni rá. Na de legalább tudom, mi után kell kicsit kutakodni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. De azért több mint feléből lesz, hogy annak is legyen esélye, aki egyiket-másikat nem olvasta. ) A Kirajzást és a Luceno könyveket olvastam a többit nem. A kirajzás pedig tipikus Zahn mű, azaz nagyon szeretném felejteni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. A Kirajzást és a Luceno könyveket olvastam a többit nem. A kirajzás pedig tipikus Zahn mű, azaz nagyon szeretném felejteni A többi Zahn mű ezután jön... Van még öt... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Én 8-at olvastam ebből, kb. ezer éve, szóval olyan, mintha nem olvastam volna egyet se Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Hát...érdekes kvíznek nézünk elébe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 25. Mind ott van a polcomon Bár van, amit régebben olvastam, pl. Mandalori páncél, az már homályosabb, de pl. az X-szárnyúakat többször is, azokra sokkal jobban emlékszem Meglátjuk, mi lesz Ma úgyis windowst telepítünk, nuku gép, jöhet a könyvlapozás Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Eszter Hozzászólás ideje: 2009. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 25. Szerintem ez egy jó kis kvíz lesz Egy óra alatt kb 60 oldalt tud elolvasni egy felnőtt ember, szóval... péntekig még mindenkinek összejöhet Jó lesz Han Solót olvasni a Dekameron és a Canterbury mesék között. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 25. Én bármilyen könyvet csak este lefekvés előtt és a metrón utazva tudok olvasni, így nálam ez jóval több időbe telne, arról nem is beszélve, hogy többségében nincsenek is meg. Szóval nálam marad a "futottak még"kategóriára való esély. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 25. Olvasd fel a könyveket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 28. Majd én is szeretnék egy kvízt levezényelni csak a klasszikus trilógiából Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 28. Majd én is szeretnék egy kvízt levezényelni csak a klasszikus trilógiából Rendben. aki beírta már hajlandóságát az írja meg nekem mikor szeretné tartani azt, és csinálok majd egy naptárat amit itt közzé teszek. Hajrá! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 28. Majd én is szeretnék egy kvízt levezényelni csak a klasszikus trilógiából Phobos, ez nagyon jó lesz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 28. Hétvégén összeállítom majd a kérdéseket és majd szólok, hogy mikor mehet a menet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 28. Hétvégén összeállítom majd a kérdéseket és majd szólok, hogy mikor mehet a menet. Jövő hét péntek már foglalt Phobosnak. Ő volt a legyorsabb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.