Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

A mai kvíz 20:30-kor kezdődik, már persze, ha Ody addigra megnyitja a topicot ( :) ). Remélhetőleg mindenki megérkezik, max 3/4-ig várunk a későkre.

(Ha gondoljátok, lehet a mai kvíz is 13+1 kérdéses. Nekem is van még tartalékban pár kérdés. :D )

Hozzászólás ideje:
(Ha gondoljátok, lehet a mai kvíz is 13+1 kérdéses. Nekem is van még tartalékban pár kérdés. :D )
EU-témában abszolút kell ennyi kérdés, mert ez sokkal szerteágazóbb téma, mint a filmek világa. Így lehetőség van több művet is sorra keríteni, és nő az esélye, hogy többen is tudják majd a kérdésekre a választ, ergo izgalmasabb lesz a verseny. :) Persze nem nekem, mert sok esélyem sem így, sem másképpen nincs. :D
Hozzászólás ideje:

Pildi, lesznek könnyű, "Ki volt Luke felesége?" stílusú kérdések is, szóval senki sem teljesen esélytelen. :D

Phobos, nekem sem volt leányálom megválni a kérdések 2/3-ától... :D

Kolmilan, a kérdések több mint felére garantáltan megtalálható a válasz a Wookieepedia-n, és rád is vonatkozik, amit Pildinek írtam. (Egyébként meg nem lehetsz mindig te az abszolút nyertes... :):P )

Hozzászólás ideje:

Ööö... ilyesmi kérdések is lesznek? Nagyszerű :) Mondjuk erre szerintem sokan tudják a választ, de nem az általad ajánlott kötelező olvasmányokban szerepel :D De gondolom, ez csak egy példa volt :D

Hozzászólás ideje:
A mai kvíz 20:30-kor kezdődik, már persze, ha Ody addigra megnyitja a topicot ( ;) ). Remélhetőleg mindenki megérkezik, max 3/4-ig várunk a későkre.

(Ha gondoljátok, lehet a mai kvíz is 13+1 kérdéses. Nekem is van még tartalékban pár kérdés. :) )

Itt vagyok, pedig nagyon sanszos volt, hogy nem jövök. Kb. tíz perce jött vissza a netem.
Hozzászólás ideje:

Karrde: lesznek ilyenek is, meg olyanok is, amiért megnő a rohadt paradicsom és záptojás telítettségi rátája a közelemben... ;)

Ezek szerint ráéreztem. :) Mondjuk tegnap óta az én netem is szórakázik, de elvileg nem lesz gond.

Hozzászólás ideje:
Pildi, lesznek könnyű, "Ki volt Luke felesége?" stílusú kérdések is, szóval senki sem teljesen esélytelen. ;)
Ja, hogy ilyen könnyűek is lesznek. Amúgy a válasz Mon Montha nem? :)
Hozzászólás ideje:

Én is úton vagyok, de aki Talasea felől érkezik, az ne lepődjön meg, mert a 6-os gyorsforgalmi hipersávon éppen felújítás végeznek, Sullustnál meg félpályás stacionárius útlezárás van; a helyi gazdák tüntetnek az irreális import banthatrágya árfekvése miatt. Máskülönben meg jawa vendégmunkások tartanak hazafele Tatooinra......

Hozzászólás ideje:
Pildi, lesznek könnyű, "Ki volt Luke felesége?" stílusú kérdések is, szóval senki sem teljesen esélytelen. :)
Miért, ki volt Luke felesége? :);)
Hozzászólás ideje:
Dzséjt: A 2. könyvben párbajoznak nem? Sajnos régen olvastam nem emlékszem, hogy a többiben említették volna.

Abban is párbajoznak, de akkor Xanatos megpattan. Aztán a 8. könyvben újra elődugja sebhelyes pofázmányát.

Hozzászólás ideje:

Zárva a topik, szóval ide másolom be, amit oda akartam.

Már akinek :P:D

:D irtó gáz, hogy így elcsesztem egy választ, mármint hogy az előbb volt, no meg a lassúság is. sajna ilyenkor mindig lelombozódok egy kicsit :D de a srácoktól majd könnyesre nevetem magam :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.