MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Ettől most valahogy nem lettem nyugodtabb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Űrhajós kérdések jöhetnek Vérprofi vagyok bennük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Spontán űrhajós kvízkérdés: Hogy hívják az öreg harcos jelenlegi, múltbéli és jövőbeli hajóját? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Eccerű. Queen Eagle :D Aki olvasta a Hapan Királyság topicot odaát, az vágja eme válaszomat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Eccerű. Queen Eagle :D Még jóóóó, hogy neked eccerű Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Ma akkor mikor is kezdődik a Quiz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Na még azt is megkérdezhetnénk, hogy Teenca Karrde csempészhölgyé meg honnan kapta a nevét Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Ma akkor mikor is kezdődik a Quiz? Jó kérdés, nincs kiírva a topiknál. 20:30 jó lesz? Nem emlékszem, hogy erre kitértünk volna Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. A mai kvíz 20:30-kor kezdődik, már persze, ha Ody addigra megnyitja a topicot ( ). Remélhetőleg mindenki megérkezik, max 3/4-ig várunk a későkre. (Ha gondoljátok, lehet a mai kvíz is 13+1 kérdéses. Nekem is van még tartalékban pár kérdés. ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. (Ha gondoljátok, lehet a mai kvíz is 13+1 kérdéses. Nekem is van még tartalékban pár kérdés. ) EU-témában abszolút kell ennyi kérdés, mert ez sokkal szerteágazóbb téma, mint a filmek világa. Így lehetőség van több művet is sorra keríteni, és nő az esélye, hogy többen is tudják majd a kérdésekre a választ, ergo izgalmasabb lesz a verseny. Persze nem nekem, mert sok esélyem sem így, sem másképpen nincs. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Nekem jó a 13+1 mert én is ennyire redukáltam le a kérdéseimet (fájjó szívvel ) Ody meg általában megnyitja mindig időben, ha nem megnyitom én Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Na, én teljesen megfeledkeztem a mai kvízről. Nem mintha sok esélyem lenne... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Pildi, lesznek könnyű, "Ki volt Luke felesége?" stílusú kérdések is, szóval senki sem teljesen esélytelen. Phobos, nekem sem volt leányálom megválni a kérdések 2/3-ától... Kolmilan, a kérdések több mint felére garantáltan megtalálható a válasz a Wookieepedia-n, és rád is vonatkozik, amit Pildinek írtam. (Egyébként meg nem lehetsz mindig te az abszolút nyertes... ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Ööö... ilyesmi kérdések is lesznek? Nagyszerű Mondjuk erre szerintem sokan tudják a választ, de nem az általad ajánlott kötelező olvasmányokban szerepel De gondolom, ez csak egy példa volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. A mai kvíz 20:30-kor kezdődik, már persze, ha Ody addigra megnyitja a topicot ( ). Remélhetőleg mindenki megérkezik, max 3/4-ig várunk a későkre. (Ha gondoljátok, lehet a mai kvíz is 13+1 kérdéses. Nekem is van még tartalékban pár kérdés. ) Itt vagyok, pedig nagyon sanszos volt, hogy nem jövök. Kb. tíz perce jött vissza a netem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Karrde: lesznek ilyenek is, meg olyanok is, amiért megnő a rohadt paradicsom és záptojás telítettségi rátája a közelemben... Ezek szerint ráéreztem. Mondjuk tegnap óta az én netem is szórakázik, de elvileg nem lesz gond. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Pildi, lesznek könnyű, "Ki volt Luke felesége?" stílusú kérdések is, szóval senki sem teljesen esélytelen. Ja, hogy ilyen könnyűek is lesznek. Amúgy a válasz Mon Montha nem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Én is úton vagyok, de aki Talasea felől érkezik, az ne lepődjön meg, mert a 6-os gyorsforgalmi hipersávon éppen felújítás végeznek, Sullustnál meg félpályás stacionárius útlezárás van; a helyi gazdák tüntetnek az irreális import banthatrágya árfekvése miatt. Máskülönben meg jawa vendégmunkások tartanak hazafele Tatooinra...... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Amúgy a válasz Mon Montha nem? Lökött Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Mon Mothma...? Le vagy maradva. Végül csak összejöttek Leiával. A messzi-messzi galaxisban a vérfertőzés a menő Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Pildi, lesznek könnyű, "Ki volt Luke felesége?" stílusú kérdések is, szóval senki sem teljesen esélytelen. Miért, ki volt Luke felesége? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Miért, ki volt Luke felesége? Mara Jade? Egyébként remélem leszünk sokan majd... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Én pár percet késni fogok, ha nem gond Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Dzséjt: A 2. könyvben párbajoznak nem? Sajnos régen olvastam nem emlékszem, hogy a többiben említették volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. A szünet után folytatódik a show. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Dzséjt: A 2. könyvben párbajoznak nem? Sajnos régen olvastam nem emlékszem, hogy a többiben említették volna. Abban is párbajoznak, de akkor Xanatos megpattan. Aztán a 8. könyvben újra elődugja sebhelyes pofázmányát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Zárva a topik, szóval ide másolom be, amit oda akartam. Már akinek irtó gáz, hogy így elcsesztem egy választ, mármint hogy az előbb volt, no meg a lassúság is. sajna ilyenkor mindig lelombozódok egy kicsit de a srácoktól majd könnyesre nevetem magam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Ody, megnyittanád a topikot? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Ilyennek kell lennie egy kvíznek, vidámnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Ody, megnyittanád a topikot? Nyitva. Folytatódhat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.