Hozzászólás ideje: 2009. Október 30.15 éve Mindig éhes a csillagközi utakon? Egyen légaknában sült császármorzsát! Az Uralkodó ajánlásával. Kedvezményes utak az Alderaanra. Napsütötte, hófödte csúcsok, panorámakilátás a Halálcsillagra. Megjegyzés: retúrjegy nem kapható. - Buckapapa, Bantha kiszökött. - Oké, megyek már. Megfázott és fáj a torka? Nyalogasson fénykardpengét! A kockázatok és fejlevágások elkerülése végett kérdezze meg Jedi lovagját, Sith Nagyurát.
Hozzászólás ideje: 2009. Október 30.15 éve Abban is párbajoznak, de akkor Xanatos megpattan. Aztán a 8. könyvben újra elődugja sebhelyes pofázmányát.Téééénnnyleggggg Jól emlékszem hogy ez az a könyv, amikor ő valami nagy ember a bolygón?
Hozzászólás ideje: 2009. Október 30.15 éve Téééénnnyleggggg Jól emlékszem hogy ez az a könyv, amikor ő valami nagy ember a bolygón? Ja, valami igazgató egy bányatársaságnál, vagy mi.
Hozzászólás ideje: 2009. Október 30.15 éve Vidám kvíz volt, de talán jobb lett volna, ha a 13+1 kérdés jobban szóródott volna a megadott könyvek között, mert így tényleg csak hárman voltak igazán versenyben. Persze ez teljesen szubjektív vélemény, de gondoltam, azért leírom. Ezen apró megjegyzés ellenére köszi a kvízt, Gyoka , ha pontot nem is szereztem, de legalább jól szórakoztam.
Hozzászólás ideje: 2009. Október 30.15 éve Igen, jó kis kvíz volt. Sajnos labdába sem rúghattam, de nem is azért szeretem a kvízeket, hanem a társasági összejövetele és mint most is látott hülyéskedések miatt
Hozzászólás ideje: 2009. Október 30.15 éve Jaja, szórakoztató kvíz volt, annak ellenére, hogy jó, ha három választ tudtam fejből. De hát ez várható volt. Kösz a játékot!
Hozzászólás ideje: 2009. Október 30.15 éve Köszi a játékot, jó kvíz volt Az eleje döcögősen ment, de aztán a végére összeszedtem magam és jobban koncentráltam És mindent fejből válaszoltam Kivéve a két bacta-összetevő nevét, megnéztem, hogy jól tudom-e
Hozzászólás ideje: 2009. Október 30.15 éve Köszi a játékot. Sajnos a könyveket rég olvastam (ha éppen...), így labdába nem rúghattam, csak a poénkodás maradt
Hozzászólás ideje: 2009. Október 30.15 éve Gratula a dobogósoknak! Kösz a kvízt, Gyoka, jó volt. Szerkesztve: 2009. Október 30.15 éve - kolmilan
Hozzászólás ideje: 2009. Október 30.15 éve Köszi a játékot, jó kvíz volt Az eleje döcögősen ment, de aztán a végére összeszedtem magam és jobban koncentráltam És mindent fejből válaszoltam Kivéve a két bacta-összetevő nevét, megnéztem, hogy jól tudom-e Gratulálok
Hozzászólás ideje: 2009. Október 30.15 éve Szép volt Karrde Az utolsó kérdésre adott válasz mesteri volt, valóban. Ezek szerint az utolsó kérdés döntő kérdés is volt. Azt hittem, hogy akkor már Karrde legalább egy ponttal vezetett.
Hozzászólás ideje: 2009. Október 30.15 éve Hú Karrde, köszi, erre már nem is emlékeztem Nagyon szívesen A poénkodásokat nagyon bírtam, majd könnyesre nevettem magam rajtuk
Hozzászólás ideje: 2009. Október 30.15 éve Én is gratulálok Karrde! ÉS persze minden résztvevőnek. Én gyorsan feladtam, ez a kvíz nem az én tudásomhoz volt méretezve. Neked is köszi Gyoka, hogy összehoztad ezt a maratoni játékot.
Hozzászólás ideje: 2009. Október 30.15 éve Köszi mindenkinek Dzséjt, én meg azt hittem, hogy neked van több pontod
Hozzászólás ideje: 2009. Október 30.15 éve És akkor még nem is voltak itt a Zahn-könyvek, no meg némi Jedi Akadémia Amint elnézem, a felsorolt könyvekből jó pár nem szerepelt, pl. Különbéke, A mandalori péncél, A Sötét Nagyúr, Az álmok bolygója sem Szerintem lesz még ezekre lehetősége Gyokának később is
Hozzászólás ideje: 2009. Október 30.15 éve Nos, azt tudom mondani, ha lesz még EU-kvíz, az a kimaradt kötetekről fog szólni, kiegészítve még 1-2-vel a lista folytatásából...
Hozzászólás ideje: 2009. Október 30.15 éve Karrde gratulálok Gyoka, ezek nagyon szép kérdések voltak, önbizalmat adtak a jövő heti kvízre. No szóval 8 nap van hátra gyerekek, rendesen felkészülni a jövő heti kvízre
Hozzászólás ideje: 2009. Október 30.15 éve A mandalori péncél, A Sötét Nagyúr, Az álmok bolygója sem Amiket olvastam. Mondom én, direkt válogatta így össze Zahn-könyveket én is vártam.
Hozzászólás ideje: 2009. Október 30.15 éve Karrde gratulálok Gyoka, ezek nagyon szép kérdések voltak, önbizalmat adtak a jövő heti kvízre. No szóval 8 nap van hátra gyerekek, rendesen felkészülni a jövő heti kvízre Köszi, nyugi, készülünk Amiket olvastam. Mondom én, direkt válogatta így össze Zahn-könyveket én is vártam. Ezekből leginkább a Fettes sztorira nem emlékszem már, de olvastam mindet. Ha azon múlik, Gyoka megkapja tőlem mailben az összes Zahn-könyvet wordben, és akkor azokból is lehet kérdés Sőt, jó is lenne, még azokat ismerem a leginkább az EU-sztorikból
Hozzászólás ideje: 2009. Október 30.15 éve Amiket olvastam. Mondom én, direkt válogatta így össze Zahn-könyveket én is vártam. Kikérem magamnak! Direkt nem néztem meg, ki melyik könyvet olvasta, amikor a kérdéseket válogattam. Egyébként nem a Zahn könyvre kaptad a pontjaidat... Ennyire vártad?
Hozzászólás ideje: 2009. Október 30.15 éve Egyébként nem a Zahn könyvre kaptad a pontjaidat... Ennyire vártad? Olyanra vártam, amit olvastam is. Pont abból az egyből kellet kérdezned, amit nem olvastam még
Hozzászólás ideje: 2009. Október 30.15 éve Ezekből leginkább a Fettes sztorira nem emlékszem már, de olvastam mindet. Ha azon múlik, Gyoka megkapja tőlem mailben az összes Zahn-könyvet wordben, és akkor azokból is lehet kérdés Sőt, jó is lenne, még azokat ismerem a leginkább az EU-sztorikból Azt hiszem megvan az összes, amit magyarul kiadtak. (6 könyvben, 1 ebookban) Olyanra vártam, amit olvastam is. Pont abból az egyből kellet kérdezned, amit nem olvastam még Akkor bocsi! Majd legközelebb... Szerkesztve: 2009. Október 30.15 éve - Gyoka Lamaro
Hozzászólás ideje: 2009. Október 30.15 éve Gratula a nyerteseknek. Azért magamnak behúztam két fél pontot
Hozzászólás ideje: 2009. Október 30.15 éve a ... részt Zahn-nak küldöm Elég sokáig tartott ez a kvíz, remélem jövő7 szombaton nem tart ilyen sokáig és záporoznak majd a válaszok
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.