Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Mindig éhes a csillagközi utakon? Egyen légaknában sült császármorzsát! Az Uralkodó ajánlásával.

Kedvezményes utak az Alderaanra. Napsütötte, hófödte csúcsok, panorámakilátás a Halálcsillagra. Megjegyzés: retúrjegy nem kapható.

- Buckapapa, Bantha kiszökött.

- Oké, megyek már.

Megfázott és fáj a torka? Nyalogasson fénykardpengét! A kockázatok és fejlevágások elkerülése végett kérdezze meg Jedi lovagját, Sith Nagyurát.

Hozzászólás ideje:
Abban is párbajoznak, de akkor Xanatos megpattan. Aztán a 8. könyvben újra elődugja sebhelyes pofázmányát.
Téééénnnyleggggg :D

Jól emlékszem hogy ez az a könyv, amikor ő valami nagy ember a bolygón? :D

Hozzászólás ideje:

Vidám kvíz volt, de talán jobb lett volna, ha a 13+1 kérdés jobban szóródott volna a megadott könyvek között, mert így tényleg csak hárman voltak igazán versenyben. :) Persze ez teljesen szubjektív vélemény, de gondoltam, azért leírom. :)

Ezen apró megjegyzés ellenére köszi a kvízt, Gyoka :D, ha pontot nem is szereztem, de legalább jól szórakoztam. :D

Hozzászólás ideje:

Igen, jó kis kvíz volt. Sajnos labdába sem rúghattam, de nem is azért szeretem a kvízeket, hanem a társasági összejövetele és mint most is látott hülyéskedések miatt :)

Hozzászólás ideje:

Köszi a játékot, jó kvíz volt :) Az eleje döcögősen ment, de aztán a végére összeszedtem magam és jobban koncentráltam :D

És mindent fejből válaszoltam :D Kivéve a két bacta-összetevő nevét, megnéztem, hogy jól tudom-e :)

Hozzászólás ideje:
Köszi a játékot, jó kvíz volt :) Az eleje döcögősen ment, de aztán a végére összeszedtem magam és jobban koncentráltam :D

És mindent fejből válaszoltam :D Kivéve a két bacta-összetevő nevét, megnéztem, hogy jól tudom-e :D

Gratulálok :)
Hozzászólás ideje:
Hú Karrde, köszi, erre már nem is emlékeztem :)

Nagyon szívesen :)

A poénkodásokat nagyon bírtam, majd könnyesre nevettem magam rajtuk :D

Hozzászólás ideje:

És akkor még nem is voltak itt a Zahn-könyvek, no meg némi Jedi Akadémia :)

Amint elnézem, a felsorolt könyvekből jó pár nem szerepelt, pl. Különbéke, A mandalori péncél, A Sötét Nagyúr, Az álmok bolygója sem :)

Szerintem lesz még ezekre lehetősége Gyokának később is :D

Hozzászólás ideje:

Karrde gratulálok :)

Gyoka, ezek nagyon szép kérdések voltak, önbizalmat adtak a jövő heti kvízre. :)

No szóval 8 nap van hátra gyerekek, rendesen felkészülni a jövő heti kvízre :D

Hozzászólás ideje:
Karrde gratulálok :)

Gyoka, ezek nagyon szép kérdések voltak, önbizalmat adtak a jövő heti kvízre. :D

No szóval 8 nap van hátra gyerekek, rendesen felkészülni a jövő heti kvízre :P

Köszi, nyugi, készülünk :D

Amiket olvastam. Mondom én, direkt válogatta így össze :D

Zahn-könyveket én is vártam.

Ezekből leginkább a Fettes sztorira nem emlékszem már, de olvastam mindet. Ha azon múlik, Gyoka megkapja tőlem mailben az összes Zahn-könyvet wordben, és akkor azokból is lehet kérdés :D Sőt, jó is lenne, még azokat ismerem a leginkább az EU-sztorikból :)

Hozzászólás ideje:
Amiket olvastam. Mondom én, direkt válogatta így össze :)

Zahn-könyveket én is vártam.

Kikérem magamnak! :D Direkt nem néztem meg, ki melyik könyvet olvasta, amikor a kérdéseket válogattam. :)

Egyébként nem a Zahn könyvre kaptad a pontjaidat... Ennyire vártad? :D

Hozzászólás ideje:
Ezekből leginkább a Fettes sztorira nem emlékszem már, de olvastam mindet. Ha azon múlik, Gyoka megkapja tőlem mailben az összes Zahn-könyvet wordben, és akkor azokból is lehet kérdés :) Sőt, jó is lenne, még azokat ismerem a leginkább az EU-sztorikból :D

Azt hiszem megvan az összes, amit magyarul kiadtak. (6 könyvben, 1 ebookban)

Olyanra vártam, amit olvastam is. Pont abból az egyből kellet kérdezned, amit nem olvastam még :D

Akkor bocsi! :D Majd legközelebb... :)

Szerkesztve: - Gyoka Lamaro

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.