Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Mindig éhes a csillagközi utakon? Egyen légaknában sült császármorzsát! Az Uralkodó ajánlásával. Kedvezményes utak az Alderaanra. Napsütötte, hófödte csúcsok, panorámakilátás a Halálcsillagra. Megjegyzés: retúrjegy nem kapható. - Buckapapa, Bantha kiszökött. - Oké, megyek már. Megfázott és fáj a torka? Nyalogasson fénykardpengét! A kockázatok és fejlevágások elkerülése végett kérdezze meg Jedi lovagját, Sith Nagyurát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Abban is párbajoznak, de akkor Xanatos megpattan. Aztán a 8. könyvben újra elődugja sebhelyes pofázmányát.Téééénnnyleggggg Jól emlékszem hogy ez az a könyv, amikor ő valami nagy ember a bolygón? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Téééénnnyleggggg Jól emlékszem hogy ez az a könyv, amikor ő valami nagy ember a bolygón? Ja, valami igazgató egy bányatársaságnál, vagy mi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Vidám kvíz volt, de talán jobb lett volna, ha a 13+1 kérdés jobban szóródott volna a megadott könyvek között, mert így tényleg csak hárman voltak igazán versenyben. Persze ez teljesen szubjektív vélemény, de gondoltam, azért leírom. Ezen apró megjegyzés ellenére köszi a kvízt, Gyoka , ha pontot nem is szereztem, de legalább jól szórakoztam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Igen, jó kis kvíz volt. Sajnos labdába sem rúghattam, de nem is azért szeretem a kvízeket, hanem a társasági összejövetele és mint most is látott hülyéskedések miatt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Jaja, szórakoztató kvíz volt, annak ellenére, hogy jó, ha három választ tudtam fejből. De hát ez várható volt. Kösz a játékot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Köszi a játékot, jó kvíz volt Az eleje döcögősen ment, de aztán a végére összeszedtem magam és jobban koncentráltam És mindent fejből válaszoltam Kivéve a két bacta-összetevő nevét, megnéztem, hogy jól tudom-e Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Eszter Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Gratulálok, MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Köszi a játékot. Sajnos a könyveket rég olvastam (ha éppen...), így labdába nem rúghattam, csak a poénkodás maradt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. (szerkesztve) Gratula a dobogósoknak! Kösz a kvízt, Gyoka, jó volt. Szerkesztve: 2009. Október 30. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Köszi a játékot, jó kvíz volt Az eleje döcögősen ment, de aztán a végére összeszedtem magam és jobban koncentráltam És mindent fejből válaszoltam Kivéve a két bacta-összetevő nevét, megnéztem, hogy jól tudom-e Gratulálok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Szép volt Karrde Az utolsó kérdésre adott válasz mesteri volt, valóban. Ezek szerint az utolsó kérdés döntő kérdés is volt. Azt hittem, hogy akkor már Karrde legalább egy ponttal vezetett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Hú Karrde, köszi, erre már nem is emlékeztem Nagyon szívesen A poénkodásokat nagyon bírtam, majd könnyesre nevettem magam rajtuk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Én is gratulálok Karrde! ÉS persze minden résztvevőnek. Én gyorsan feladtam, ez a kvíz nem az én tudásomhoz volt méretezve. Neked is köszi Gyoka, hogy összehoztad ezt a maratoni játékot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Köszi mindenkinek Dzséjt, én meg azt hittem, hogy neked van több pontod Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. És akkor még nem is voltak itt a Zahn-könyvek, no meg némi Jedi Akadémia Amint elnézem, a felsorolt könyvekből jó pár nem szerepelt, pl. Különbéke, A mandalori péncél, A Sötét Nagyúr, Az álmok bolygója sem Szerintem lesz még ezekre lehetősége Gyokának később is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Nos, azt tudom mondani, ha lesz még EU-kvíz, az a kimaradt kötetekről fog szólni, kiegészítve még 1-2-vel a lista folytatásából... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Karrde gratulálok Gyoka, ezek nagyon szép kérdések voltak, önbizalmat adtak a jövő heti kvízre. No szóval 8 nap van hátra gyerekek, rendesen felkészülni a jövő heti kvízre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. A mandalori péncél, A Sötét Nagyúr, Az álmok bolygója sem Amiket olvastam. Mondom én, direkt válogatta így össze Zahn-könyveket én is vártam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Remek Jó volt, és gratula a többieknek is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Karrde gratulálok Gyoka, ezek nagyon szép kérdések voltak, önbizalmat adtak a jövő heti kvízre. No szóval 8 nap van hátra gyerekek, rendesen felkészülni a jövő heti kvízre Köszi, nyugi, készülünk Amiket olvastam. Mondom én, direkt válogatta így össze Zahn-könyveket én is vártam. Ezekből leginkább a Fettes sztorira nem emlékszem már, de olvastam mindet. Ha azon múlik, Gyoka megkapja tőlem mailben az összes Zahn-könyvet wordben, és akkor azokból is lehet kérdés Sőt, jó is lenne, még azokat ismerem a leginkább az EU-sztorikból Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Amiket olvastam. Mondom én, direkt válogatta így össze Zahn-könyveket én is vártam. Kikérem magamnak! Direkt nem néztem meg, ki melyik könyvet olvasta, amikor a kérdéseket válogattam. Egyébként nem a Zahn könyvre kaptad a pontjaidat... Ennyire vártad? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Egyébként nem a Zahn könyvre kaptad a pontjaidat... Ennyire vártad? Olyanra vártam, amit olvastam is. Pont abból az egyből kellet kérdezned, amit nem olvastam még Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. (szerkesztve) Ezekből leginkább a Fettes sztorira nem emlékszem már, de olvastam mindet. Ha azon múlik, Gyoka megkapja tőlem mailben az összes Zahn-könyvet wordben, és akkor azokból is lehet kérdés Sőt, jó is lenne, még azokat ismerem a leginkább az EU-sztorikból Azt hiszem megvan az összes, amit magyarul kiadtak. (6 könyvben, 1 ebookban) Olyanra vártam, amit olvastam is. Pont abból az egyből kellet kérdezned, amit nem olvastam még Akkor bocsi! Majd legközelebb... Szerkesztve: 2009. Október 30. - Gyoka Lamaro Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Az jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Gratula a nyerteseknek. Azért magamnak behúztam két fél pontot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Nekem 7 Zahn könyvem van és egyiket se szeretem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Oldie, köszi, jól tetted Phobos, ízlések és ... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. a ... részt Zahn-nak küldöm Elég sokáig tartott ez a kvíz, remélem jövő7 szombaton nem tart ilyen sokáig és záporoznak majd a válaszok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Majd igyekszünk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.