Hozzászólás ideje: 2009. November 20.15 éve Nyugi, lehet majd tőlem is rettegni Nem félek tőled öreg.
Hozzászólás ideje: 2009. November 20.15 éve Cöcö... na majd anyátok ellátja a bajotok Anyánk? Talán inkább az anyja...
Hozzászólás ideje: 2009. November 20.15 éve Ma megnéztem a 3. részt, így teljes lett a kvíz. Nem lesz könnyű, úgy gondolom.
Hozzászólás ideje: 2009. November 20.15 éve Nem lesz könnyű, úgy gondolom. Legalább jó hosszú lesz...
Hozzászólás ideje: 2009. November 20.15 éve Ma megnéztem a 3. részt, így teljes lett a kvíz. Nem lesz könnyű, úgy gondolom.El is várom, hogy nehéz legyen.
Hozzászólás ideje: 2009. November 21.15 éve Anyánk? Talán inkább az anyja... A tiédet meg majd az anyósod, oszt jóvan... Ma igyekszem nem megfeledkezni a kvízről.
Hozzászólás ideje: 2009. November 21.15 éve Hánykor is kezdődik csakhogy emlékezetes legyen a bejelentkezésem?
Hozzászólás ideje: 2009. November 21.15 éve Gyerekek, az a meggyőződésem, hogy remek kvízt állítottam mára össze A szőrözés helyett inkább érdekességek, illetve becsapós kérdések lesznek terítéken, úgyhogy kössétek fel, amit fel tudtok
Hozzászólás ideje: 2009. November 21.15 éve Gyerekek, az a meggyőződésem, hogy remek kvízt állítottam mára össze A szőrözés helyett inkább érdekességek, illetve becsapós kérdések lesznek terítéken, úgyhogy kössétek fel, amit fel tudtok Frankó. Megpróbálom felkötni amit fel kell. De előtte még TCW.
Hozzászólás ideje: 2009. November 21.15 éve ....... úgyhogy kössétek fel, amit fel tudtok Hogy ilyenkor miért nincs itt a konkurencia!
Hozzászólás ideje: 2009. November 21.15 éve Jelen, hoztam a lángszórómat a fehér szeműek és Donok ellen
Hozzászólás ideje: 2009. November 21.15 éve Ha van valaki, aki jelezte, hogy jön, de még nincs itt, akkor negyvenötig várunk. Van ilyen ember?
Hozzászólás ideje: 2009. November 21.15 éve Ha van valaki, aki jelezte, hogy jön, de még nincs itt, akkor negyvenötig várunk. Van ilyen ember?Várjunk addig szerintem.
Hozzászólás ideje: 2009. November 21.15 éve Én is megjöttem, bár fehér szeműekkel még csak az adatlapon találkoztam.
Hozzászólás ideje: 2009. November 21.15 éve Sajnos a tervezett 11 helyett így csak 10 kérdés lesz. Bár ez lenne a legnagyobb gondom.
Hozzászólás ideje: 2009. November 21.15 éve Nem a mennyiség a lényeg, hanem a minőség. Azzal meg nem lesz baj.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.