Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. (szerkesztve) legjobb epizód SW EPI-VI legjobb férfi főszereplő Ewan McGregor, Hayden Christensen, Liam Neeson, Harrison Ford, Mark Hamill, David Prowse legjobb férfi mellékszereplő Christopher Lee, Peter Cushing, Kenneth Colley, Anthony Deniels, Alec Guiness, Ian McDiarmid legjobb női szereplő Natalie Portman, Carrie Fischer, Pernilla August, Amy Ellen legjobb animált karakter Yoda, Watto, Jar Jar Binks, Taun We, Dexter, Grievous legjobb zene SW I-VI legjobb zenei téma főcímzene, Duel of the fates, Return the tatooin, Anakin betrayal, Palpatine teaching's, Emperor's Throone Room legjobb bolygó Coruscant, Kamino, Mustafar, Tatooin, Dagobah, Bespin legjobb fénykardpárbaj Obi-Wan & Qui-Gon vs. Maul, Yoda vs. Count Dooku, Grievous vs. Obi-Wan, Sidious vs. Yoda, Darth Vader vs. Obi-Wan (EPIII), Darth Vader vs. Luke Skywalker EPV,VI legjobb felszíni csata Naboo, Geonosis, Kashyyyk, Hoth, Endor, Utapau legjobb űrcsata EPI, EPII, EPIII, EPIV, EPV, EPVI legjobb idegen lény Jabba, Yoda, Watto, Plo-Koon, Chewbacca, Nute Gunray Legjobb szörny Boga, Acklay, Dewback, Wampa, Rancor, Bantha legjobb jelenet Palpatine és Anakin a színházban. Anakin sith-é avatása. Darth Vader a műtőasztalon. EPIV kezdése. EPV-Vader elárulja Luke-nak, hogy ő az apja. EPVI- Anakin ledobja az Uralkodót az aknába. legjobb forgatókönyv SW I-VI legjobb jelmez Amidala királynő EPI, Chewbacca EPIII-VI, Jango Fett EPII, Darth Vader, C3PO legjobb maszk Darth Sidious EPIII-VI, Darth Vader EPIII, Plo-Koon, Ki-Adi Mundi, Tion Medon, Nute Gunray kedvenc űrjármű Naboo királyi cirkáló, Naboo királyi vadász, Millenium Falcon, TIE vadász, X-szárnyú, Csillagrombolók kedvenc felszíni jármű AAT, Republic Attack Gunship, X-34 sikló (Luke gépe), AT-AT, AT-ST, Imperial speeder bike Szerkesztve: 2006. Március 26. - Ody Mandrell Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. (szerkesztve) Ody: Nem úgy volt, hogy minden kategóriában maximum hat jelölt? Edit: igy már oké Szerkesztve: 2006. Március 9. - Bomarr Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. ELég nehéz kiválogatni, ugyanis rengeteg remek dolog van amit nem szívesen hagy ki az ember. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Én is hat jelöltre emlékszem Emberek a jelmez egy "L". Figyeljünk oda, nagyon csúnya ilyet olvasni! Én igazából a legjobb idegen lénnyel vagyok bajban. Én nem tudom egy kalap alá venni Plo Koon, Ki-Adi, Ayla Secura, Tion Medon, Toydarikat, dugokat, rodiánokat, a szörnyekkel Nexu, Acklay, Reek, Wampa, Rancorn, Sarlacc. Értelmes lényeket szörnyekkel nekem gondom van ezzel, még választani sem tudok. De szerintem ha már így van, akkor ki lehetne hagyni azokat akik besorolhatók más kategóriába, teszem azt Watto-t az animáltakhoz. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Akkor mit javasolsz lokatelli? Hogy legyen kategorizálva? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Akkor mit javasolsz lokatelli? Hogy legyen kategorizálva? Szerintem ha szétválasztjuk a 'legjobb "értelmes" lény' és 'legjobb szörny'-re (ez utobbiba minden mehet, ami állat) az kielégitő. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Akkor legyen egy legjobb idegen lény, ide mehetnek az okosak, és legyen egy legjobb szörny. Az pedig értelmeszerű. Aki edig szavazott, az ennek megfelelően szerkessze át a listáját. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Igen ez jobban hangzik. Én szörnyeket nem tudok egy kalap alá venni kommunikáló lényekkel. Mert akkor nem az a szempontom, hogy melyik a legjobb, hanem az, hogy ez sem maradhat ki, és akkor kénytelen lennék 3 értelmes és 3 szörnyet jelölni. Szerintem ez két kategória. Amit Bomarr ír az jónak tűnik, és félteérthetetlennek, értelmes lény ill szörny. Ennek a félreértésnek elkerülése végett ajánlottam pluszba a "nem humonoid" díjat, de ez jobb- Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Már szerkesztettem a hozzászólásom lokateli. Nézd meg milyen lett. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Így máris könnyebb a dolgom valamivel. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Március 10. Hozzászólás ideje: 2006. Március 10. Mostanában kezdek végezni a jelöléseimmel, és most tudatosult bennem, hogy nincsen legjobb hang effekt. Pedig erre is lenne néhány jelöltem Lehet, hogy túl sok mindenbe beleszólok, de a hangeffektek még igazán különlegesek. Megérdemelné. Hihetetlen nehéz dolga van az embernek. Borzalmas az összehasonlítás, rangsor állítás. Néha már mondva csinált indokokat kell kitalálnom. Jelenettel rengeteget vacakoltam, Egyszerűen egy csomó jelenetet meg kellett most néznem. Még úgy sem tudtam dönteni, akkor a mozis élményre hagyatkoztam. Így kikerült jópár Birodalom visszavágos jelenet és Luke tombolása is. Voltak olyan jelenetek az új filmekből, amik ütöttek a moziban elsőre. Volt hogy ez dönt. Persze volt, hogy valamit azért hagytam ki mert gondoltam más majd úgy is jelöli, és akkor legalább ez se maradjon ki. Legjobbak közé úgy sem kerülhet be mindenki. Zenével volt talán a legnagyobb gondom, ott jöttem rá, hogy nagyon kevés ez a hat lehetőség. Persze úgyis próbáltam jelölgetni, hogy ha teszem azt az űrcsatánál már bennt van akkor nem teszem be legjobb jelenetnek az ep3 nyitó jelenetét, van annyi, hogy méltó helyettese van. Egy biztos, rossz eredmény itt biztos nem jöhet ki. 2 okból is. Ismerve a társaság izlését, és ismerve magát az sw-t. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Március 10. Hozzászólás ideje: 2006. Március 10. Nekem is gondom volt néhány helyen a jelöltekkel, különösen a szereplőknél, az idegen lényeknél, a jelmezeknél és a jeleneteknél... nehéz a választás. Az Oscarnál biztos nincsenek ilyen gondban, meg is látszik az eredmény... ennek a végén senki sem fogja kétségbe vonni a díjazottakat Legjobb droid kategória is lehetne (bocs, hogy utólag jut eszembe), mert sajnos Kenny Bakert és Antony Danielst is kellett húznom, meg lenne oda is vagy hatmillió jelöltem. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Március 10. Hozzászólás ideje: 2006. Március 10. Hát még lehetne sorolni a végtelenségig a jelöléseket (Legjobb "aranyköpés/mondat"? ). A legtöbbnél egyébként én is bajban voltam. De a legjobb jelenetnél például azt az ötöt irtam be, amik elsőre beugrottak Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Március 10. Hozzászólás ideje: 2006. Március 10. Két dolgot javítottam. Egy részről betettem a legjobb szörny kategória jelöltjeimet, más részről - miután megdöbbenéssel tapasztaltam, hogy kifelejtettem - Alec Guinesst becsempésztem a legjobb mellékszereplőkhöz, Kenny Baker helyére. Elnézést kérek, de őt nem hagyhatom ki, és valahogy mégsis kihagytam. Még egyszer elnézést. Donát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 10. Hozzászólás ideje: 2006. Március 10. Ennyi jelölés maradjon szerintem. Érdekes volt, hogy Alec Guinnest csak én jelöltem legjobb mellékszereplőnek. Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Március 10. Hozzászólás ideje: 2006. Március 10. Csak nehogy megtudja Palpi hogy mit mondtok szeretett Császárunknak!Még hogy mellékszereplő.Ez kérem felségsértés! Szerintem is! Mikor meséltem anyunak is mi készül itt, egyből Ian McDiarmid-ra szavazott le. Én főszereplőnek érzem, valamiért. Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Március 10. Hozzászólás ideje: 2006. Március 10. Már sejetem ki nyer a csajok közül...nem lehetne szépségversenyt is tartani? Vagy az annyira egyértelmű, hogy terített betli a többieknek? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 10. Hozzászólás ideje: 2006. Március 10. Én nem Amy Allenre fogok szavazni. Nálam nem az számít ki milyen jól néz ki. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Március 10. Hozzászólás ideje: 2006. Március 10. Ennyi jelölés maradjon szerintem. Érdekes volt, hogy Alec Guinnest csak én jelöltem legjobb mellékszereplőnek. Ody: Előző hozzászólásomban írtam, hogy javítottam, és Alec Guinesst jelöltem, mert véleltlenül kihagytam. Donát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 10. Hozzászólás ideje: 2006. Március 10. Akkor már ketten vagyunk. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Március 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 10. legjobb epizód Az összes, ez nem kérdés legjobb férfi főszereplő Harrison Ford, Hayden Christensen, David Prowse, Ian McDiarmid, Ewan McGregor és kövezzetek meg érte: Mark Hamill legjobb férfi mellékszereplő Sir Alec Guinness, Ian McDiarmid (végülis van amikor melléket szerepel:) ) Frank Oz, Peter Cushing, Billy Dee Wiliams és (újabb kövezés) Jake Lloyd legjobb női szereplő Carrie Fisher, Natalie Portman, Amy Allen, (új Beru Whitesun, nem tudom a nevét) (Zam Wessel, nem tudom a nevét) és (régi Mon Mothma, nem tudom a nevét) legjobb animált karakter Yoda, Grievous, Watto, acklay, Jar Jar, Boga legjobb zene hat filmről lévén szó és hat jelölésről...: legjobb zenei téma Főcím-zene, Tatooine-i naplemente, Across the Stars, Imperial March, Duel of the Fates, Anakin's betrayal legjobb bolygó Kamino, Utapau, Endor, Coruscant, Hoth és végülis ilyen szempontból talán bolygónak számít: az első Halálcsillag. legjobb fénykardpárbaj Anakin vs Obi, Qui-Gon+Obi vs Maul, Luke vs Vader (ep6), Yoda vs Dooku, Luke vs Vader (ep5), Vader vs Ben Kenobi legjobb felszíni csata Hoth, Endor, Naboo, Geonosis, Kashyyyk és sokak kedvéért: Felucia legjobb űrcsata Yavin, Bespin, Endor, Naboo, Coruscant, és kicsit gyér részvétellel bár: Geonosis legjobb idegen lény Chewbacca, Yoda, Gasgano, Darth Maul, Jar Jar Binks és csak néhányak kedvéért: Aayla Secura legjobb jelenet Obi talál egy hadsereget (ep2) Anakin+Padmé nézik egymást (ep3), Order66 montázs (ep3), Luke és a naplemente (ep4) Yoda+Luke abban a bizonyos félig kész medencében(ep5), Palpi, Luke, Vader (ep6) legjobb forgatókönyv Mind a hat legjobb jelmez Vader ep6-os szerkója, Leia az Endoron, Grievous tábornok (kis kárpótlás a kompbalesetért) Amidala királynő Coruscanton, Leia Ep4 (amiben a Halálcsillagon kavar) Vader ep4es szerkója legjobb maszk Anakin égése, Palpatine, Chewbacca, Tion Medon, Darth Maul, Anakin Skywalker (ep6) kedvenc űrjármű Invisible Hand, Executor, Halálcsillag I és II, TIE-vadász, X-szárnyú kedvenc felszíni jármű AT-AT, Anakin versenypodja, Grievous keréksiklója, Zam Wessel siklója, bongo, AT-RT Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Március 10. Hozzászólás ideje: 2006. Március 10. itt az enyém!!!!! legjobb epizód Mindegyik.De a szívem legjobban az Ep 6-hoz húz. legjobb férfi főszereplő Harrison Ford,Ewan McGregor legjobb férfi mellékszereplő Sir Alec Guinness, Billy Dee Wiliams legjobb női szereplő Natalie Portman, l egjobb animált karakter Yoda, Boga,A fogatverseny versenyzői(főleg Sebulba) legjobb zene Mindegyikben van valami különleges.Ezért nem hasonlítható de egyrangú. legjobb zenei téma Across the Stars, Duel of the Fates, Anakin's betrayal legjobb bolygó Az összes.de a legjobban a Kamíno. legjobb fénykardpárbaj Anakin vs Obi, Qui-Gon+Obi vs Maul, , Vader vs Ben Kenobi,Obi Vs Grivius tábornok,Windu Vs Palpi,Windu Vs Jango Fett legjobb felszíni csata Hoth, Naboo, Geonosis,És az amin Ki-adi Mundi harcolt és halt az Ep 3-ban. legjobb űrcsata Yavin, Endor, Coruscant legjobb idegen lény Chewbacca, Yoda, És Aclay (amivel Obi harcolt a Geonosisi csatában (az a Sáskaizé) legjobb jelenet Obi és Qui-gon az Ep 1 elején a Droidvezérlő hajón (a tárgyalás hejedti harc)Anakin+Padmé nézik egymást az ablakon keresztl (ep3), 66-os parancs montázs (ep3), Obi monológja obi és Ani (vader) Párbaja után (az a bizonyos:Tevoltál a kiválasztott) legjobb forgatókönyv Mindnek az,de szerintem Ep 2! legjobb jelmez minden Jedi jelmez,A Roham illetve Clon osztagok.És Tion Medon. legjobb maszk Anakin sebei az ercán, Chewbacca, Ki-adi Mundi,Kit Fisto,Plo koon kedvenc űrjármű TIE-interseptor vadász, X-szárnyú,naboo vadász.de legjobban a Kereskedelmi cirkáló(amivel Obiék érkeznek az Ep1 elején),A jedi vadászok (ep2-ep3) kedvenc felszíni jármű AT-AT,At-St,Anakin siklója Ep2, A motoralakú siklók( Ep2 Anakin,Ep6 az Endori Rohamosztagé) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 10. Hozzászólás ideje: 2006. Március 10. A legjobb szörny kimaradt! Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Március 10. Hozzászólás ideje: 2006. Március 10. A legjobb szörny kimaradt! Akkor Iant tegyem a mellékszereplőkhöz?Akkor elküldöm újra a listámat mert ahogy látom sok mindent változtattatok azóta. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 10. Hozzászólás ideje: 2006. Március 10. Szerkeszd át a listádat. Így nem kell újra elküldeni. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 10. Hozzászólás ideje: 2006. Március 10. Látom, hogy a zenei témánál van egy kis zűr. Az Erő téma minden filmben felbukkan, többször is, és mindig másképp hangzik. Lentebb írta Krande a tatooine-i naplementét, ez is az Erő téma, szerepelt már Force theme-ként, és ugyanezen téma indulósított változata, a Throne room. Jó lenne megegyezni, hogy marad szimplán Erő téma bármely változatban, hogy ne kavarjuk (pl. én sem Light of the Force-nak fogom írni, hanem csak szimplán, és nem fog még egyszer szerepelni a Throne room, mert ugyanaz a téma, más "kiszerelésben"). Elnézést, ha túl okoskodó vagyok, de valóban ugyanarról van szó. Le is szavazhattok nyugodtan, ha nem értetek egyet Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Március 10. Hozzászólás ideje: 2006. Március 10. Én pl nem értek egyet A Throne room-ot szerintem nem lehet összegyeztetni az erő témával, mivel nem csak az szól benne. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 10. Hozzászólás ideje: 2006. Március 10. Ez nekem is határeset Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Március 10. Hozzászólás ideje: 2006. Március 10. A legjobb szörny kimaradt! Számomra a legjobb szörnyet már a lényeknél le írtam.de szerintem az Aclay de a Reek is szuper.De a pálmát az űrcsiga viszi amit az Ep 5 ben lehetett látni amit Leia barlangomlásnak nézett pedig a szája volt a lénynek. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Március 10. Hozzászólás ideje: 2006. Március 10. Számomra a legjobb szörnyet már a lényeknél le írtam.de szerintem az Aclay de a Reek is szuper.De a pálmát az űrcsiga viszi amit az Ep 5 ben lehetett látni amit Leia barlangomlásnak nézett pedig a szája volt a lénynek. Csakhogy a 'legjobb lényekhez' az értelemmel biró lényeket kell irni. Ezért van külön 'legjobb szörny' szekció, mert oda mennek az SW-s állatok... Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.