lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Március 10. Hozzászólás ideje: 2006. Március 10. Első Aranyfénykard 2006 lokatelli jelölései: Legjobb Film, legjobb zene, legjobb forgatókönyv evidens. legjobb férfi főszereplő: Mark Hamill Hayden Christensen Harrison Ford Liam Neeson James Earl Jones Ewan McGregor legjobb női szereplő: Natalie Portman Carrie Fisher Veronica Segura Pernilla August Caroline Blakiston Shelagh Fraser legjobb férfi mellékszereplő: Oliver Ford Davies Christopher Lee Sir Alec Guiness Ian McDairmid Peter Cushing Julian Glover legjobb animált karakter: Sebulba Poggle Grievous Yoda Dexter Jettster Watto legjobb zenei téma: (hú de kevés ez a hat ) Yoda?s theme Imperial March Force Theme Droid Invasion Across the Stars SW Main Theme legjobb bolygó: Utapau Kamino Naboo Tatooine Hoth Kashyyyk legjobb fénykardpárbaj: Luke vs Vader (ep6) Obi-Wan vs Darth Maul (ep1) Ben vs Vader (ep4) Anakin vs Obi-Wan (ep3) Dooku vs Yoda (ep2) Windu vs Palpatine (ep3) legjobb felszíni csata: Hoth-i csata Kashyyyk-i csata Naboo-i csata Endor-i csata Geonosis-i csata Utapau-i csata legjobb űrcsata: Endor-i csata Yavin-i csata Coruscant-i csata Nabbo-i csata Geonosis-i affér Slave I vs Delta-7 (űrcsatának nem nevezném) Millenium Falcon meglóg a Halálcsillagról (ep4) legjobb idegen lény: Jabba Plo Koon Ree-Yees Greedo Ki-Adi-Mundi Nute Gunray legjobb szörny: Rancorn Acklay Wampa Nexu Reek Sarlacc legjobb jelenet: Kettős naplemente (ep4) 66-os parancs végrehajtása (ep3) Obi-Wan és Lama Sue beszélgetése (ep2) Kereskedelmi szövetség csapatszállítói landolnak a Naboo-n (ep1) Aszteroida mező (ep5) Grievous megérkezése az Utapaura (ep3) (Luke tombolása nem fér be ) legjobb jelmez: Amidala királynő piros ruhája Bail Organa Tantive IV-es egyenruhája Chewbacca Darth Vader Jedi tunika Dengar legjobb maszk: Greedo Nuta Gunray Wookie maszkok ep3 (hajrá Priest) Darth Maul Tessek Ackbar legjobb űrjármű: N-1 X-Wing Delta-7 Millenium Falcon Tie Fighter Nubien legjobb felszíni jármű: MTT AAT AT-AT AT-ST Speeder bike Landspeeder Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 10. Hozzászólás ideje: 2006. Március 10. (szerkesztve) Legjobb epizód -TPM -AOTC -ROTS -ANH -TESB -ROTJ Legjobb férfi főszereplő -Hayden Christensen -Ewan McGregor -Liam Neeson -Harrison Ford -Mark Hamill Legjobb férfi mellékszereplő -Alec Guinness -Ian McDiarmid -Billy Dee Williams -Samuel L. Jackson -Christopher Lee -Peter Cushing Legjobb női szereplő -Natalie Portman -Carrie Fisher -Shelagh Fraser -Caroline Blakiston -Femi Taylor -Alethea McGrath Legjobb animált karakter -Yoda -Grievous -Dexter -Jar Jar -Lama Su -Wattoo Legjobb zene -TPM -AOTC -ROTS -ANH -TESB -ROTJ Legjobb zenei téma (ez az egyik legnehezebb) -Light of the Force -Throne room -Across the stars -Duel of the fates -Anakin?s betrayal -Victory celebration Legjobb bolygó -Coruscant -Tatooine -Naboo -Alderaan -Endor -Mustafar Legjobb fénykardpárbaj -Obi-Wan and Qui-Gon vs. Darth Maul -Anakin vs. Dooku epII -Anakin vs. Dooku epIII -Windu vs. Palpatine -Anakin vs. Obi-Wan epIII -Luke vs. Vader epIV (majd a nővéred átáll szöveg után) Legjobb felszíni csata -Naboo -Geonosis -Kashyyyk -Hoth -Endor Legjobb űrcsata -Naboo -epIII nyitó csata -Yavin -Endor Legjobb szörny -acklay -Boga -bantha -mynock -rankor -sharlacc Legjobb intelligens lény -Fisto (sajna nem tudom a faj megnevezését) -wookie -hutt -mon cal -twi?lek -zabraki Legjobb jelenet (ez a másik legnehezebb, hangulati hatás alapján döntöttem) -Order 66 Anakin templomos bevonulójával együtt (ha lehetséges, ha nem, akkor csak order 66)) -Luke nézi a naplementét az epIV-ben -Throne room epIV végén -Én vagyok az apád -Luke és Vader összecsap az epVI-ban (majd a nővéred átáll szöveg után) -Vader a máglyán és celebration Legjobb forgatókönyv -TPM -AOTC -ROTS -ANH -TESB -ROTJ Legjobb jelmez -Jedi öltözék (elsősorban Obi-Wan ruhája) -Vader jelmeze -Padmé kelléktára epI (leginkább az első és utolsó ruhája, de ha konkrét jelmez kell, akkor az első piros királynői ruha) -Darth Maul szerelése -tatooine-i farmer szerelés (Luké elsősorban) -rohamosztagos szerelés Legjobb maszk -Nute Gunray -Darth Maul -Tion Medon -Tarkin epIII -Ackbar -Palpatine epVI Kedvenc űrjármű -naboo-i N-1 -Jedi starfighter -YT-1300 saját kézzel bütykölt egyedi példánya: Millennium Falcon -X-wing -TIE fighter -Executor Kedvenc felszíni jármű -bongo (ez vízi, de tegyük ide) -Anakin pod race-e -Grievous kerekes suhanója -XP-38-as sikló (Luke epIV) -hósikló (típusát nem tudom) -Imperial speeder bike Szerkesztve: 2006. Március 30. - MissKarrde Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Március 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 11. (szerkesztve) Első Aranyfénykard 2006 lokatelli jelölései: Első? Te aztán megoldanád azt a kérdést, hogy hol szavazzunk Amúgy lehet, hogy esetleg tényleg kerítsünk valami fénykardszerűséget, és összeszervezzük pár scifis társasággal? Legalább néhány díjazott biztos eljönne... vagy pl ott van JW aki két kategóriában is tuti nyertes, úgyhogy őt megérné meghívni:) Szerkesztve: 2006. Március 11. - Ody Mandrell Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Március 11. Hozzászólás ideje: 2006. Március 11. Első? Te aztán megoldanád azt a kérdést, hogy hol szavazzunk Ezt nem nagyon értem mit oldanék én meg? Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Március 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 11. Ezt nem nagyon értem mit oldanék én meg? hogy a szavazás maga itt vagy a SW.hun legyen-e.... (az egyik mellet az szól, h itt jó a hangulat hozzá, a másik mellett, hogy többen szavaznának) Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Március 11. Hozzászólás ideje: 2006. Március 11. Meddig lehet a jelöléseket beírni? Néhány kategórián még meditálok. És mikor lesz a "díjátadó"? Május 19. későn lenne? Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Március 11. Hozzászólás ideje: 2006. Március 11. Meddig lehet a jelöléseket beírni? Néhány kategórián még meditálok.És mikor lesz a "díjátadó"? Május 19. későn lenne? Én is csak késöbb hozom meg a nagy döntést. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 11. Hozzászólás ideje: 2006. Március 11. Március 31-ig lehet jelölni. Május 19.-én díjátadó. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Március 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Március 11. Május 19.-én díjátadó. de MELYIK május? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 11. Hozzászólás ideje: 2006. Március 11. de MELYIK május? 2031. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Március 11. Hozzászólás ideje: 2006. Március 11. Akkor már inkább '32. Akkor lesz 55 éves a SW Donát. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Március 12. Hozzászólás ideje: 2006. Március 12. Inkább legyek 2077, az kerek évforduló Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Március 12. Hozzászólás ideje: 2006. Március 12. Ody: Akkor márc. 31-ig még szerkeszthetem én is a hozzászólásom? Csak mert elég elhamarkodottan írtam be , és pár dolgot át kellene még gondolnom. Donát. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Március 12. Hozzászólás ideje: 2006. Március 12. (szerkesztve) Szerintem egyébként itt szavazzunk. Ne keverjük bele az SW.hu-t, de ha belekeverjük, annak ellenére szavazzunk mi is itt külön. Szerkesztve: 2006. Március 12. - lokatelli Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 12. Hozzászólás ideje: 2006. Március 12. Inkább ne keverjük bele. Az egyéni jelölésekből összejön egy lista, azokra lehet majd szavazni, de nekem rémlik valami olyasmi, hogy Odynak kell e-mailben megírni a szavazatokat. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 12. Hozzászólás ideje: 2006. Március 12. Tehát akkor mégegyszer. Jelölések határideje, 03.31. Addig lehet még alakítani. Ha ez megvan, én kiküldöm az összes tagnak a listát, és a válaszok alapján összesítek. Május 19.-én teszem itt közzé, de lehet, hogy még előbb. Az sw.hu majd csinál magának szavazást ha akar, minket az ne izgasson. Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Március 12. Hozzászólás ideje: 2006. Március 12. Egyébként mik is akkor a rendes jelölésfajták (legjobb színész,karakter ,strb..). Mert az első oldal óta sok minden elő került és még irogatnom is kéne.Vagy ezek még kialakulnak.Az az a lista amit kifog az Ody küldeni? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Március 12. Hozzászólás ideje: 2006. Március 12. (szerkesztve) Derb: Adottak ezek a kategóriák: legjobb epizód legjobb férfi főszereplő legjobb férfi mellékszereplő legjobb női szereplő legjobb animált karakter legjobb zene legjobb zenei téma legjobb bolygó legjobb fénykardpárbaj legjobb felszíni csata legjobb űrcsata legjobb értelemmel bíró idegen lény legjobb szörny legjobb jelenet legjobb forgatókönyv legjobb jellmez legjobb maszk kedvenc űrjármű kedvenc felszíni jármű Mindegyikre írnod kell 6 jelöltet (de ha ilyenek vannak, hogy legjobb film, legjobb zene, akkor csak a 6 filmet kell felsorolnod). Az a 6 jelölt, amire kategóriánként a legtöbb szavazat érkezett, lesz a kategória 6 jelöltje, és ezekre lehet majd április1-től május 18-ig szavazni e-mailben. Donát. Szerkesztve: 2006. Március 12. - Csabai Donát Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Március 12. Hozzászólás ideje: 2006. Március 12. "de ha ilyenek vannak, hogy legjobb film, legjobb zene, akkor csak a 6 filmet kell felsorolnod" Szerintem nyugodtan el lehetne tekinteni ettől a felsorolástól... Legjobb poszter kategória nem lesz? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 12. Hozzászólás ideje: 2006. Március 12. Legjobb poszter kategória nem lesz? Nem lesz. Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Március 14. Hozzászólás ideje: 2006. Március 14. Na majd péntekre összeszedem én is... Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Március 17. Hozzászólás ideje: 2006. Március 17. Na jó még nincs kész... Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Nem... nem... nem! Nem hagyhatom ki az EpVI vége zenét! Annyira szép! De eddig ahogy látom, nem jelölte senki Donát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Na jó még nincs kész... Pedig vártam. Annak ellenére is, hogy nem lesznek benne nagy meglepetések. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. (szerkesztve) Nem... nem... nem! Nem hagyhatom ki az EpVI vége zenét! Annyira szép! De eddig ahogy látom, nem jelölte senki Mire gondolsz pontosan? Mert nekem van epVI végi zeném jelölve, a Victory celebration (végül is az van közvetlenül a végén a vége főcím előtt), de nagyon gondolkodom rajta, hogy a Force theme-t, ami csak téma, lecserélem a Light of the Force-ra (ami a téma legszebb "feldolgozása"), ami meg közvetlenül a Victory előtt van így már két epVI végi zeném lesz Szerkesztve: 2006. Március 18. - MissKarrde Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Igen, arra gondoltam! Jelölted? Hm... de így is az az érzésem, hogy nem kapna elég szavazatot a jelöléshez Donát. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Nem baj, attól még lehet jelölni, hátha mégis Nekem van olyan jelöltem, ami sehol máshol nincs, és lehet, hogy nem is lesz. De attól még jelöltem, mert úgy gondoltam, hogy az tetszik. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Hozzászólás ideje: 2006. Március 18. Most nézem csak, hogy az epVI-ból három zeném van Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 24. Hozzászólás ideje: 2006. Március 24. (szerkesztve) Már csak szűk egy hét van a jelölések lezárásáig. Aki akar, még írhat listát, illetve javíthat korábbi jelölésein. Szerkesztve: 2006. Március 24. - Ody Mandrell Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Március 24. Hozzászólás ideje: 2006. Március 24. Én nagyon várom SimonZ és Szisz listáját. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.