Ugrás a kommentre

Aranyfénykard I.

Darth Krande

Ajánlott hozzászólás

Legjobb jelenet

66-os parancs (EP3)

Igen! "Meghalt a király, éljen a király!" - mondhatnánk stílúsosan. :peace: Vajon gondolta volna valaki korábban, hogy bármilyen SW szavazáson is ne az "én vagyok az apád" szálló ige nyerjen? Szerintem kevesen... Most ez is megtörtént. A Jedik kiírtása tíz ponttal többet kaszírozott. Drámaiságban felveszi a versenyt bármely SW jelenettel, sőt túl is szárnyalja azokat. Egy remekül összerakott jelentsor, mely már most klasszikus magasságokba emelkedett. Későbbi szavazások kérdése, megtudja-e tartani ezt a pozícióját. :hug:

Hűűha... ;)

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

NA, ezen meglepődtem...Bár ettől függetlenül a ROTS legjobb jelenete!!!

Én is meglepődtem, a nyakamat mertem volna rátenni, hogy a Bespini kettős nyer! Ha valami ikonikus jelenet van az SW-ben az az "én vagyok az apád". Erre tessék, de egyébként nagyon örülök neki!!! :peace:

A hozzászólás linkje

A hozzászolásokból, ahogy látom eléggé leszerepelt a korussal megtámogatott Luke tombolás, mely elvileg a Saga drámai csúcspontja... de ez meg itt a másik csúcspont. Pont ma néztem meg az ep.3-at és a hátam is lúdbörzött alatta :peace:

Nálam Luke tombolása és Vader visszatérése a harmadik a Jedi szellemek mögött.Az én vagyok az apád az uccsó. Sose jelentett az nekem olyan sokat, lehet, talán mert nagyon kicsi voltam, mikor ezt láttam és utánna annyiszór láttam, hogy úgy belém ivódott, hogy mire felfogtam a jelentősségét már nem éreztem annyira súlyosnak, mivel már vagy ezerszer láttam/hallottam.

A hozzászólás linkje

Az én vagyok az apád az uccsó. Sose jelentett az nekem olyan sokat, lehet, talán mert nagyon kicsi voltam, mikor ezt láttam és utánna annyiszór láttam, hogy úgy belém ivódott, hogy mire felfogtam a jelentősségét már nem éreztem annyira súlyosnak, mivel már vagy ezerszer láttam/hallottam.

Dettó. Sose értettem hogy szerzi be mindig a filmtörténelem legjobb jelenete dijat. Tök jó meg minden, de ha már tudja az ember a csattanót akkor találhat más sokkal jobb/érdekesebb jeleneteket is :peace:

A hozzászólás linkje

Nekem sem jelent sokat annyira ez a jelenet, de el tudom képzelni, micsoda katarzist jelentett azoknak, akik ekkor tudták meg, hogy Luke apja Vader. Az egy olyan katarzist ad, ami garantáltan beleivodótt az emberekbe egy életre, s ezáltal magasabb dimenzióba emelte a jelenetet.

Donát.

A hozzászólás linkje

A sírásig nem jutottam (eddig csak egyetlen rajzfilm tudott sírásra késztetni, egy karácsonyi mese, ami szomorú volt egy ponton, és pont karácsonykor ez durván hatott rám). Viszont ott volt a gombóc a torkomon, és legszívesebben kirohantam volna a teremből, hogy ne is lássam...

Basszus... ez nem igaz... ilyen komolyan nincsen... Anakin's Betrayal, most szólalt meg... pedig csak sorba raktam be a zenéket a listába :hug::peace:

A hozzászólás linkje

Jönnek a csajok. :peace:

Legjobb női szereplő

-Amy Allen (Aayla Secura, EP2-3)

-Caroline Blakiston (Mon Mothma, EP6)

-Carrie Fisher (Leia Organa, EP4-6)

-Natalie Portman (Padmé Amidala, EP1-3)

-Pernilla August (Shmi Skywalker, EP1-2)

-Shelagh Fraser (Beru néni, EP4)

A hozzászólás linkje

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.