Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. NA, ezen meglepődtem...Bár ettől függetlenül a ROTS legjobb jelenete!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Legjobb jelenet 66-os parancs (EP3) Igen! "Meghalt a király, éljen a király!" - mondhatnánk stílúsosan. Vajon gondolta volna valaki korábban, hogy bármilyen SW szavazáson is ne az "én vagyok az apád" szálló ige nyerjen? Szerintem kevesen... Most ez is megtörtént. A Jedik kiírtása tíz ponttal többet kaszírozott. Drámaiságban felveszi a versenyt bármely SW jelenettel, sőt túl is szárnyalja azokat. Egy remekül összerakott jelentsor, mely már most klasszikus magasságokba emelkedett. Későbbi szavazások kérdése, megtudja-e tartani ezt a pozícióját. Hűűha... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Méltó búcsú, Aranyfénykarddal:) Gratula Jedik, gratula klónok, gratula Lord Sidious! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. NA, ezen meglepődtem...Bár ettől függetlenül a ROTS legjobb jelenete!!! Én is meglepődtem, a nyakamat mertem volna rátenni, hogy a Bespini kettős nyer! Ha valami ikonikus jelenet van az SW-ben az az "én vagyok az apád". Erre tessék, de egyébként nagyon örülök neki!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. 66-os parancs (EP3) A hozzászolásokból, ahogy látom eléggé leszerepelt a korussal megtámogatott Luke tombolás, mely elvileg a Saga drámai csúcspontja... de ez meg itt a másik csúcspont. Pont ma néztem meg az ep.3-at és a hátam is lúdbörzött alatta Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Elképzeltem most az Order 66 jelenetet Delhusa Johnny aláfestésével Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Elképzeltem most az Order 66 jelenetet Delhusa Johnny aláfestésével Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Ha valami ikonikus jelenet van az SW-ben az az "én vagyok az apád". Erre tessék, de egyébként nagyon örülök neki!!! És a Luke-féle kettősnapos? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Milyen apropóból tetted mindezt? Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Milyen apropóból tetted mindezt? Donát. Mer Perverz vagyok... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Azért többen idézik a SW-ből az "én vagyok az apád" szöveget, mint a Luke Skywalker félrerúg egy homokbuckát és kiáll a dombra a tatuini ikernapot megnézni jelenetet Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. A hozzászolásokból, ahogy látom eléggé leszerepelt a korussal megtámogatott Luke tombolás, mely elvileg a Saga drámai csúcspontja... de ez meg itt a másik csúcspont. Pont ma néztem meg az ep.3-at és a hátam is lúdbörzött alatta Nálam Luke tombolása és Vader visszatérése a harmadik a Jedi szellemek mögött.Az én vagyok az apád az uccsó. Sose jelentett az nekem olyan sokat, lehet, talán mert nagyon kicsi voltam, mikor ezt láttam és utánna annyiszór láttam, hogy úgy belém ivódott, hogy mire felfogtam a jelentősségét már nem éreztem annyira súlyosnak, mivel már vagy ezerszer láttam/hallottam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Hűűha... Felszedted már az állad a padlóról? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Az alatt a jelenet alatt sokan elsírtuk magunkat. Ez mindent elmond róla. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. És pont most szólal meg a Battle of the Hero is... ilyen nincsen és mégis van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Az én vagyok az apád az uccsó. Sose jelentett az nekem olyan sokat, lehet, talán mert nagyon kicsi voltam, mikor ezt láttam és utánna annyiszór láttam, hogy úgy belém ivódott, hogy mire felfogtam a jelentősségét már nem éreztem annyira súlyosnak, mivel már vagy ezerszer láttam/hallottam. Dettó. Sose értettem hogy szerzi be mindig a filmtörténelem legjobb jelenete dijat. Tök jó meg minden, de ha már tudja az ember a csattanót akkor találhat más sokkal jobb/érdekesebb jeleneteket is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Azért többen idézik a SW-ből az "én vagyok az apád" szöveget, mint a Luke Skywalker félrerúg egy homokbuckát és kiáll a dombra a tatuini ikernapot megnézni jelenetet Donát. Vader égetését se szokták sokszor imitálni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. És a Luke-féle kettősnapos? Hatodik. Még a száz pontot se érte el. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Felszedted már az állad a padlóról? Padló, szerintem az álla után ő is leesett a székről Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Az alatt a jelenet alatt sokan elsírtuk magunkat. Ez mindent elmond róla. Bevallom, nekem is könnybe lábadt a szemem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Nekem sem jelent sokat annyira ez a jelenet, de el tudom képzelni, micsoda katarzist jelentett azoknak, akik ekkor tudták meg, hogy Luke apja Vader. Az egy olyan katarzist ad, ami garantáltan beleivodótt az emberekbe egy életre, s ezáltal magasabb dimenzióba emelte a jelenetet. Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Hatodik. Még a száz pontot se érte el. Hát ez azért megdöbbentő. Ha nem is a legjobb jelenet a legszebb mindenképp, bár akkor meg a Nabooi tavas, pikmikes jelenetekkel versenyezhetett volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Bizony, az Order 66 közben én is hallottam szipogásokat. Közben yodamester annyira megviselték a történtek, hogy eltűnt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Hatodik. Még a száz pontot se érte el. Én azthittem hogy a Vader születése jelenet lett az utolsó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Na persze távol álljon tőlem, hogy neki álljak fikázni az "Én vagyok az apádat". Föleg elötte ahogy lekapja Luke kezét, az piszok sokkoló Viszont csodálom, hogy Obi ep.3-as nagy-monológja még jelölve se lett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Én akkor épp még ki voltam száradva könny-ügyileg Grievous halála miatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. A sírásig nem jutottam (eddig csak egyetlen rajzfilm tudott sírásra késztetni, egy karácsonyi mese, ami szomorú volt egy ponton, és pont karácsonykor ez durván hatott rám). Viszont ott volt a gombóc a torkomon, és legszívesebben kirohantam volna a teremből, hogy ne is lássam... Basszus... ez nem igaz... ilyen komolyan nincsen... Anakin's Betrayal, most szólalt meg... pedig csak sorba raktam be a zenéket a listába Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Jönnek a csajok. Legjobb női szereplő -Amy Allen (Aayla Secura, EP2-3) -Caroline Blakiston (Mon Mothma, EP6) -Carrie Fisher (Leia Organa, EP4-6) -Natalie Portman (Padmé Amidala, EP1-3) -Pernilla August (Shmi Skywalker, EP1-2) -Shelagh Fraser (Beru néni, EP4) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. (Vihar előtti csend) igaz Dzséjt? Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Amy Allen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.