Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. November 22. Hozzászólás ideje: 2014. November 22. Sőt, Danny Faytonni az ep3-ban is benne van. Achk Med-Beq viszont oda már nem kísérte el. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2014. November 23. Hozzászólás ideje: 2014. November 23. Nohát Pildi, nem is tudtam hogy te is mentél! Egyetértek, jó lenne egy SWSaga -s közös utazás. Nekem couchsurfing-gel 90 000 Ft-ból kijött egy négynapos északolasz túra (itt írtam róla, csak a képeket nem tettem föl.... azóta sem) és ha nem voltál az épületben, akkor plusz egy érv visszamenni! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Február 21. Hozzászólás ideje: 2015. Február 21. Tegnap tartottam egy újranézést - továbbra is a kedvenc a részem elképesztő képi világgal - és most vettem észre, hogy amikor Windu levágja Jango fejét, előtte Jango hátirakétájából üzemanyag füst tör fel. Erről beszéltünk már korábban? Nem a szikrázásra gondolok, ezt eddig is észrevettem, hanem arra, hogy Jango terve egyértelműen az volt, hogy lő Windura, amíg lehet, aztán felrepül, csak épp nem látta, hogy a háti rakétája ( a Fett packje, ha úgy tetszik ) már nem működik. Épp ezért, mikor aktiválja, csak enyhe löket tör elő belőle, ami végül a halálához vezet. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Február 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Február 21. Szerintem volt szó róla. Jó pont a dramaturgnak, hogy erre is figyelt. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Február 22. Hozzászólás ideje: 2015. Február 22. Jango Fett pusztulását valóban nagyon szépen megcsinálták. A szikrákkal lett teljes, azok ugye anno még hiányoztak a sima mozis változatból (a digitális változaton már ott voltak). Nekem még ilyen apróság, hogy ahogy Windu lenyisszantja a fejét, a jettpack rakétájának csúcsát is levágja. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2015. Április 14. Hozzászólás ideje: 2015. Április 14. A könyvváltozatban van egy rövidke jelenet, amikor Obi nézi a klóngyárat, és egy egységnyi klón gyerek épp elvonul aludni. Erről készült esetleg concept art? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Április 15. Hozzászólás ideje: 2015. Április 15. Mivel a koncepciórajzok a filmekhez, nem a könyvekhez készülnek, így eléggé valószínű, hogy a könyv e jelenetéhez nem készült semmi. Az ep2-höz készült pár hálótermes koncepciórajz. Ezt ugye a TCW-ben meg is valósították. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Április 15. Az is jöhet, ott sem láttam.. Amikor Anakin elbúcsúzik Padmétól a Lars farmnál, és az árnyéka rávetül a kunyhó falára. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Április 15. Hozzászólás ideje: 2015. Április 15. Amikor Anakin elbúcsúzik Padmétól a Lars farmnál, és az árnyéka rávetül a kunyhó falára. Ja aaaaz? Az nem az igazi. Én abból nem veszem ki..holnap azér ránézek a bd-n.. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Április 15. Pedig olyan, de majd meglátod. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2015. Április 15. Hozzászólás ideje: 2015. Április 15. Dzséjt: elmagyarázod hogy miért nem, aztán belinkelsz egy képet amin mégis Egyébként a könyvet egy, a film végleges állapotát megelőző forgatókönyv alapján írták, azért reménykedtem. Mindenesetre elég fura ötlet páncélban aludni.... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Április 15. Természetesen nem páncélban aludtak. Nézd meg a TCW vonatkozó részét. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Dzséjt: elmagyarázod hogy miért nem, aztán belinkelsz egy képet amin mégis Ne köss belém, nem vagyok pulóver. A könyvhöz nem készül koncepciórajz - vicces is lenne, hiszen "a film végleges állapotát megelőző forgatókönyv alapján írták". A filmhez készült egy koncepciórajz a kaminoi szálláshelyekről, de annak, mint látod, köze nincs az általad leírt jelenethez. Egy darab gyerek nincs rajta, pláne nem aludni térő gyerek. Az pedig, hogy a forgatókönyv alapján írják, egy dolog, az pedig, hogy a legtöbb író hajlamos kiegészíti azt a saját fantáziája által, egy másik. És, ahogy Ody is írta, nem alszanak páncélban. Tessék szépen TCW-t nézni. Egy klón mániásnak legalább a klónos részeket illene megtekinteni. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Ha ilyen probléma/kérdés merül fel, tessék szépen elmagyarázni, hogy igenis másképpen alszanak a kánon szerint, ne pedig felszólítani olyasmi megnézésére, amit biztosan nem néz meg az emberlánya Ez esetben valószínűleg ketten sem Sokkal segítőkészebb megoldás. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Honnan tudjuk, hogy biztosan nem nézi meg? Pláne, hogy legjobb tudomásom szerint Krnde látott is TCW-epizódokat vagy legalábbis elég jól utánuk nézett ahhoz, hogy behatóbban ismerjen olyan epizódokat, mint a hatodik évad klón szálát felgöngyölítők. Mellesleg, azt, hogy nem páncélban alszanak, különösebben szerintem nem kéne magyarázni, csak szimplán belegondolni. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Azért írtam, hogy "valószínűleg" és nem "biztosan" Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Április 17. Hozzászólás ideje: 2015. Április 17. (szerkesztve) Pedig olyan, de majd meglátod. Megnéztem..ebből semmi sem látszik. Szerintem nincs piszkálva az árnyék.. Szerkesztve: 2015. Április 17. - csoli1138 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Április 17. Hozzászólás ideje: 2015. Április 17. Hát pedig az az árnyék tök olyan, mint Vader árnyéka. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2015. Április 17. Hozzászólás ideje: 2015. Április 17. Szerintem sincs "piszkálva" legalábbis nem látványosan, viszont a sziluettjét szépen beállították tökéletesen Vader-szerűre. Ha a Brain invaders-re gondoltok, azt megnéztem. Pontosan ezért :-) Nem javította nagyon a véleményemet a TCW-vel kapcsolatosan. Amúgy a belinkelt képen vannak páncélban, azért kérdeztem hogy ennek mi az értelme. De eszerint egyetértünk, hogy nem sok. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Április 17. Hozzászólás ideje: 2015. Április 17. Nem a Brain Invaders, annak semmi köze a Kaminóhoz. Eme részekben kaphatsz a kaminói életről képet: 3x01 Clone Cadets, 3x02 ARC Troopers, 6x02 Conspiracy, 6x03 Fugitive. Tudtommal ez utóbbi kettőt láttad is. De ha ebbe beleveted magad, akkor érdemes lenne a teljes Domino-osztag történetszálat végignézni. A Brain Invadersnek mi köze ehhez? Nem is klón központú rész. A geonosisiakról, Ahsokáról és Barrisről szól, egy szimpla Testrablók támadása feldolgozás. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Április 17. A Brain Invadersnek mi köze ehhez? Nem is klón központú rész. A geonosisiakról, Ahsokáról és Barrisről szól, egy szimpla Testrablók támadása feldolgozás. Megszokhattad volna már, hogy nincs képben. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Április 17. Hozzászólás ideje: 2015. Április 17. Megszokhattad volna már, hogy nincs képben. Ha megszoknám, nem tudna mindig meglepni - ezzel. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2015. Április 17. Hozzászólás ideje: 2015. Április 17. Egy hétre elég volt egy epizódnyi agyzsibbasztás.... egyébként köszönöm a szíves segítőkészségeteket fiúk Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2015. Április 17. Hozzászólás ideje: 2015. Április 17. Egy hétre elég volt egy epizódnyi agyzsibbasztás.... Nem épp a legjobb részekből sikerül szemezgetned, pedig kár. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Április 17. Hozzászólás ideje: 2015. Április 17. Na ja, ha már nem szánod rá magad az egészre, legalább a kiváló részek közül csemegézz. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Április 19. Hozzászólás ideje: 2015. Április 19. Hát pedig az az árnyék tök olyan, mint Vader árnyéka. Jó lenne egy screenshot..komolyan már azt gondolom, hogy vak vagyok, vagy nem is jó helyen keresem.. Kb, mint az x wingek meg TIE ok a Coruscanti üldözésben.. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Április 19. Hozzászólás ideje: 2015. Április 19. Alighanem erről a jelenetről lesz szó: http://25.media.tumblr.com/tumblr_m7hfj5UJx01r14rquo1_500.gif Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Április 19. Hozzászólás ideje: 2015. Április 19. Alighanem erről a jelenetről lesz szó: http://25.media.tumblr.com/tumblr_m7hfj5UJx01r14rquo1_500.gif nyilván, de hol van Vader sziluettje? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Április 19. Ha még most se látod akkor felejtős a dolog. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2015. Április 19. Hozzászólás ideje: 2015. Április 19. Visszavonom, szerintem mégis besegítettek számítógéppel. Az orra-szája környékén mindenképp. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.