Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 2. Hozzászólás ideje: 2006. Április 2. Volt egy remek topic anno a régi fórumon, amely Panaka szereplését taglalta. Tegnap megnéztem az EPI-et, és megint csak szembeötlött menynire sunyít néha, és valóban az esetek 95%-ban azt javasolja, ami nem lenne helyes. Lehet, hogy valóban áruló lett volna? Mindenesetre érdemes eljátszani a gondolattal... 1 Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Április 2. Hozzászólás ideje: 2006. Április 2. Igen, csak az a helyzet hogy ha Lucas árulónak írta volna meg Panaka-t, akkor ez kiderült volna valamikor. És nem szólt arról a Kereskedelmi Szövetségnek hogy nem a mocsárnál hanem a Theed-nél támadnak.Pedig ha áruló akkor ezt biztos megosztotta volna velük. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Április 2. Na igen, a film végi alakítása talán tompítja ezt a képet, de addig meglehetösen gyanús. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Április 2. Hozzászólás ideje: 2006. Április 2. Ha jól tudom, Panaka Palpatine-nak kell, hogy jelentsen. Szóval csak ilyen szinten "áruló" valójában csak a szenátor "embere". Ha ez így van, csupán azért nem jelent a Theed-i tervről, mert a Naboon blokkolják a távközlést, így képtelen. Nem? Donát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Április 2. Elvileg igen. Bár nem hiszem, hogy mélyebben be lett volna avatva Palpatine terveibe. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Április 2. Hozzászólás ideje: 2006. Április 2. Nem is kellett, hogy feltétlenül sokat tudjon. Palpatine a Naboo szenátora volt, esetleg azzal érvelhetett Panakának, hogy úgy tudja a legjobban képviselni a bolygóját a Szenátusban, hogy mindenről tud, és teljesen képben van, hogy közben mi történik odahaza (a nem hivatalos eseményeket, momentumokat is). Palpi nagyon jól maga köré tudta (valami módon) gyűjteni a megfelelő embereket, akik tudatosan, vagy öntudatlanul az ő terveihez nyújtottak segédkezet. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Április 2. Hozzászólás ideje: 2006. Április 2. Bár tényleg nem rossz azaz EU-s teória, hogy Panaka áruló, nekem valahogy mégis jobban tetszik az a verzió, hogy Panaka azért beszél zöldségeket, mert ez a roppant hülyeség természetesen fakad belőle. Néha a legváratlanabb helyzetekeben is képes rossz tanácsot adni. Lásd: kiadja a parancsot, hogy "Gyerünk erre!"... és hát nem Darth Maulhoz vezeti az egész bandát? Valoszinütlen, hogy itt is előre megfontolt szándékkal mondott volna rosszat. Nekem jobban tetszik az, hogy ő egy rejtett humor-forrás Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Április 2. Hozzászólás ideje: 2006. Április 2. Panaka árulóságára a magyarázat a kasszánál keresendő nem???? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Április 2. Palpi nagyon jól maga köré tudta (valami módon) gyűjteni a megfelelő embereket, akik tudatosan, vagy öntudatlanul az ő terveihez nyújtottak segédkezet. OFF Akár csak Orbán. ON 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Április 2. Bár tényleg nem rossz azaz EU-s teória, hogy Panaka áruló, nekem valahogy mégis jobban tetszik az a verzió, hogy Panaka azért beszél zöldségeket, mert ez a roppant hülyeség természetesen fakad belőle. Néha a legváratlanabb helyzetekeben is képes rossz tanácsot adni. Lásd: kiadja a parancsot, hogy "Gyerünk erre!"... és hát nem Darth Maulhoz vezeti az egész bandát? Valoszinütlen, hogy itt is előre megfontolt szándékkal mondott volna rosszat. Nekem jobban tetszik az, hogy ő egy rejtett humor-forrás Az is egy alternatíva, hogy csupán egy balek. Mindenesetre érdemes felidézni egy TFN-es írást, amiröl anno a jó emlékü Boss Nass adott hírt. Panaka TFN Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Április 2. Hozzászólás ideje: 2006. Április 2. ÖÖÖ: "404 Object Not Found" Az OFF-oddal mélyen egyetértek. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Április 2. ÖÖÖ: "404 Object Not Found" Az OFF-oddal mélyen egyetértek. Valóban megszünt az oldal. Pedig 2002-ben még müködött. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Április 3. Hozzászólás ideje: 2006. Április 3. Én úgy képzelem, hogy egyszerre balek és áruló. Az ep1 cselekménye alatt balekoskodik, és ezt látva vagy megérezve dönt úgy Palpatine, hogy tök jó besúgó válna belőle. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Április 3. Hozzászólás ideje: 2006. Április 3. OFFAkár csak Orbán. ON OFF Ez nekem eszembe sem jutott Jó volt ezt így olvasni hétfő kora reggel, meg is kérdezte munkatársam, min nevetek ennyire. ON 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Április 3. Hozzászólás ideje: 2006. Április 3. OFF Hidd el, Ody, nemcsak ő... ON Bomarr: Lehetséges, hogy alapból ilyen hülye, de akkor felmerül a kérdés, hogy kerülhetett ilyen beosztásba? Donát. Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Április 3. Hozzászólás ideje: 2006. Április 3. Bár tényleg nem rossz azaz EU-s teória, hogy Panaka áruló, nekem valahogy mégis jobban tetszik az a verzió, hogy Panaka azért beszél zöldségeket, mert ez a roppant hülyeség természetesen fakad belőle. Néha a legváratlanabb helyzetekeben is képes rossz tanácsot adni. Lásd: kiadja a parancsot, hogy "Gyerünk erre!"... és hát nem Darth Maulhoz vezeti az egész bandát? Valoszinütlen, hogy itt is előre megfontolt szándékkal mondott volna rosszat. Nekem jobban tetszik az, hogy ő egy rejtett humor-forrás Nekem is. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Április 3. Hozzászólás ideje: 2006. Április 3. Bomarr: Lehetséges, hogy alapból ilyen hülye, de akkor felmerül a kérdés, hogy kerülhetett ilyen beosztásba? Hát attól, hogy nem egy ész-kombájn még lehet nagyon jó harcos. Talán ezzel sikerült annyira kompenzálnia, hogy ide jusson. Mindenesetre az is érdekes, hogy Padmé a legtöbbször alapból nem veszi figyelembe Panaka javaslatait... valoszinüleg hozzá vannak már edződve az udvarban Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Április 3. Hozzászólás ideje: 2006. Április 3. Lehet, ő az udvaribolond Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Április 3. Hozzászólás ideje: 2006. Április 3. Ez tetszik! Donát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Április 3. Lehet, hogy a címbe nme azt kellett volna írnom, hogy áruló, hanem balek? Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2006. Október 7. Hozzászólás ideje: 2006. Október 7. Szerintem Panaka egyáltalán nem áruló, hanem pesszimista jellegéből adodóan állandóan a rossz döntéseket javasolja... Jószándékú, de eléggé balek, ahogy már mondta mindenki... Viszont az EU szerint (wookieepedia.com) később a Chommel Sector (ahol a Naboo van) Moff-ja lesz Palpatine utasítására. 1 Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Október 8. Hozzászólás ideje: 2006. Október 8. Lehet, ő az udvaribolond Szerintem Lucas kíváncsi volt, hogy hány embernek tűnik fel valaki más is Jar Jar mellett... Válasz
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2006. Október 28. Hozzászólás ideje: 2006. Október 28. (szerkesztve) Szerintem Panaka egyáltalán nem áruló, hanem pesszimista jellegéből adodóan állandóan a rossz döntéseket javasolja...Jószándékú, de eléggé balek, ahogy már mondta mindenki... Viszont az EU szerint (wookieepedia.com) később a Chommel Sector (ahol a Naboo van) Moff-ja lesz Palpatine utasítására. na igen sosem kedvelte a Jediket mert nem fogadták meg a tanácsait ("Ebben nem értek eggyet a lovaggal") nem csoda hogy a Birodalomnál foglal helyet Szerkesztve: 2006. Október 28. - Darth Fuge Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Október 29. Valóban. Panaka szemmel láthatóan nem kedvelte a Jediket. Ilyen szempontból nem is beszéltünk róla. Válasz
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2006. Október 29. Hozzászólás ideje: 2006. Október 29. Bár igyekezett segítőkész lenni: "Járművek vannak?" "A hangárban. Arra." Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 29. Hozzászólás ideje: 2006. Október 29. Muris lett volna, ha azt mondja, nincsenek, keress magadnak Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Október 29. Muris lett volna, ha azt mondja, nincsenek, keress magadnak Qui-Gon meg visszaszólt volna: " de köcsög vagy Te Panaka" 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Október 29. Hozzászólás ideje: 2006. Október 29. De aztán a hangár elé érve már hozza a formáját: szerinte túl sok robot van odabenn. Qui-Gon gyorsan el is háritja ezt a könnyelmű kijelentést Panaka csak akkor tud normálisan válaszolni, ha tény-infót kérnek tőle: igy például a kancellári posztra jelölt szenátorok nevét is elég jól fújja. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Október 29. Teljesen megfelel a birodalmi tisztek kritériumainak. Válasz
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2006. Október 30. Hozzászólás ideje: 2006. Október 30. ott legalább kiváncsiak a véleményére... Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.