Hozzászólás ideje: Szerda 10:563 napja Pllanat...próba 2francba...megvan. Pedig csináltam már. Telón az kis fogaskerék nem volt meg. Mondtam, hogy a felhasználó a hülye mindig. Bocsánat. Szerkesztve: Szerda 10:563 napja - csoli1138
Hozzászólás ideje: Szerda 10:593 napja A lényeg, hogy sikerült. Ígéret van rá, hogy következő frissítéskor már benne lesz a direkt spoiler gomb a rendszerbe.
Hozzászólás ideje: Szerda 21:463 napja 2025. 08. 19. - 22:27, Donát írta:Nem szoktam ilyet kérdezni, de nektek nem vesz el a korábbi filmek élményéből, hogySpoilerAmit Ripley pl. kínkeservesen próbált megakadályozni, hogy eljussanak a Xenok a Földre, mert akkor az emberiségnek vége, szóval hogy ez Ripley előtt már meg is történt?Egyelőre nem, hisz Ripley szándékai maradhatnak ettől naívan hősiesek. Alien: Earth spoiler Egyelőre egy szigeten vagyunk, vagyis a komplett bolygó "megfertőzésének" esélye csekély, és tudjuk is, hogy nem fog bekövetkezni. Ami van az jelenleg a Prodigy fennhatósága alatt van, és ha szétbarmolnak mindent akár magukkal együtt például, a WYC "éhsége" megmarad a lények iránt, mi több, itt születhet meg a dögök iránti vágyuk.
Hozzászólás ideje: Csütörtök 00:062 napja Alien: Earth 3. rész spoiler15 órával ezelőtt, csoli1138 írta:Hermit vajon kap új tüdőt, kyborg lesz szegényből? Mert az eredetiből a az ici pici cuki ebihal keltetője lett.Szerintem kap, bár az ember egy tüdővel is el tud éldegélni (a nagyapámnak még 40 éves kora óta kivették az egyiket rák miatt, és még 30 évig élt. De szerintem kap új tüdőt. S bár bizarr, hogy kivették egy ember tüdejét a cél érdekében, de még ez is emberségesebb, mint amit a Weyland-Yutani vagy az Egyesült Rendszerek Hadserege művelt, hogy embereket áldoztak fel a lények keltetésének céljából.
Hozzászólás ideje: Csütörtök 04:572 napja Rövid vélemény következik:Timothy Olyphant szvsz zseniális!!!
Hozzászólás ideje: Csütörtök 09:282 napja 4 órával ezelőtt, Darth Riddick írta:Rövid vélemény következik:Timothy Olyphant szvsz zseniális!!!Már én is dícsértem. Ő mindig jó! Cobb Vanth szerepében is nagyon bírtam, ahogy játszik, ez teljesen más, de ez is profi. Üde színfoltja a szériának, és fura kimondani, de ő már veteránnak számít ebben a gárdában.
Hozzászólás ideje: Csütörtök 11:202 napja Egyértelműen ő a sorozat húzóneve, nem is csoda, hogy Kirsh elég nagy szerepet kapott Wendy mellett.3222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222,Szerk.: Az a számsor a lassan 20 éves macsekom, Junior véleménye, még gyorsan hozzáfűzte, miközben én az egeret a válasz gomb felé irányoztam. Gyanúm szerint a komment a Rascallal történtekkel kapcsolatos. Nem nagyon csípte ő sem. Szerkesztve: Csütörtök 11:222 napja - Dzséjt
Hozzászólás ideje: Csütörtök 14:262 napja Akkor Ő már elég Senior, de eszerint az egérre még reagál, nincs ott gond...
Hozzászólás ideje: Tegnap 17:391 napja Alien - EarthSpoiler 3. részÍgy három rész után a legmeglepőbb számomra, hogy az tetszik a legjobban benne, amitől az elején kissé tartottam, hogy mit akarnak ezekkel a gyerekekkel. Ez a történetszál eddig a legérdekesebb része a sorozatnak, hogy hogyan keresik önmagukat ebben az új helyzetben, ami papíron jól hangzik, hogy örökké fogsz élni, nem kell aggódnod az egészségedért, de közben mit veszítesz el önmagadból, mivé válsz. Az emberségnek az elvesztésének a kérdése nem csak a szintetikus testben lévő emberi tudatokban jelenik meg, hanem maga az egész világ is, ahol ezek a cégek ilyen szinten uralkodnak nagyon félelmetes. Hermit teste is gyakorlatilag olyan mintha csak egy jó lehetőség lenne a további tesztelésre, de Kavalier Wendyről is úgy beszél, mintha nem egy személy sokkal inkább egy tárgy lenne. Egyedül a doktor nő volt igazán empatikus velük és kicsit mintha egy anyafigura is lenne aki képes lenyugtatni Kavaliert. Nem lepne meg ha elvesztette volna a szüleit, ez a Pán Péter komplexus is akár onnan származhat. A xenot tényleg hamar legyőzték itt, talán ezért sem érzem a xenomorf fenyegetést a sorozat eddigi legerősebb pontjának, mert valahogy a téteket tekintve tudható, hogy igazán nagy gondot nem fognak okozni a lények itt a Földön és kicsit olyan másodlagosnak hat ez az egész fenyegetés a közben kibontakozó események mellett (Neverland - Lost boys - a WY és a Progigy közti harc). Hozzáteszem számomra maga a lény is a leghatásosabb kifejezetten az első filmben volt.
Hozzászólás ideje: Tegnap 18:581 napja Egyetértek @Wildemax annyi, hogy én alapból is reméltem, hogy a szintetikusok témában lesz újdonság, és nagyon kellemes, igazán sci-fis és elgondolkodtató módon érinti a sorozat. Sokat láttam már a témában, mégis sikerült olyan aspektusokra felhívni itt a figyelmet, hogy csak emiatt is érdmes néznie mindenkinek akit érdekel a téma.
Hozzászólás ideje: 12 órával korábban12 órája On 8/20/2025 at 11:46 PM , csoli1138 said:Egyelőre nem, hisz Ripley szándékai maradhatnak ettől naívan hősiesek.Alien: Earth spoilerEgyelőre egy szigeten vagyunk, vagyis a komplett bolygó "megfertőzésének" esélye csekély, és tudjuk is, hogy nem fog bekövetkezni.Ami van az jelenleg a Prodigy fennhatósága alatt van, és ha szétbarmolnak mindent akár magukkal együtt például, a WYC "éhsége" megmarad a lények iránt, mi több, itt születhet meg a dögök iránti vágyuk.Öhm, hol is van pontosan az a sziget? :D
Hozzászólás ideje: 6 órával korábban6 órája 6 órával ezelőtt, Donát írta:Öhm, hol is van pontosan az a sziget? :DCuki! "Ezeket nem lehet tanítani!"
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.