Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 10. Hozzászólás ideje: 2009. Július 10. A HD-s részeket máshonnan nem lehetne letölteni? Nem torrentoldalra gondoltam. Ez a megauploados dolog nekem nem műxik. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Július 10. Hozzászólás ideje: 2009. Július 10. (szerkesztve) Rendben, akkor viszek 2 DVD-t! Zárd le nyugodtan a megmaradt helyet, nem kell nekem semmire És köszönöm !!! Szerkesztve: 2009. Július 10. - Donát Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 10. Hozzászólás ideje: 2009. Július 10. Phobos, mit meg nem teszel értünk Köszi szépen Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 10. Hozzászólás ideje: 2009. Július 10. A HD-s részeket máshonnan nem lehetne letölteni? Nem torrentoldalra gondoltam. Ez a megauploados dolog nekem nem műxik. Hogy-hogy nem működik? Jinx oldalán is panaszkodnak a megára... Máshonnan nem tudom honnan lehetne, max. hozz 3 DVD-t Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 10. Hozzászólás ideje: 2009. Július 10. Hm, érdekes. Most minden okés. Előjött a letöltést igazoló ablak. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 10. Hozzászólás ideje: 2009. Július 10. Marha érdekes, minden mkv-s videót lejátszik a lejátszom ( Gom Player+Core AVC), de a TCW-vel nem boldogul. Kieg: A próbálkozásaimra semmi érdemleges nem született, egész egyszerűen mikor elindítanám a filmet, az időt mutató csúszkán a lejátszó rögtön a végére ugrik. :S Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. Nálad van a gáz az egyértelmű és az is biztos, hogy codec hiba. Megoldásnak ezt javaslom: http://www.free-codecs.com/K_Lite_Codec_Pack_download.htm "a FULL verziót kell letöleni és telepíteni" Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. Kösz, de már megoldottam más formában A Media Player Home Cinema kiegészítve az AC3Filterrel simán vitte. Fene se érti. Pedig minden codec fönt volt. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Július 13. Hozzászólás ideje: 2009. Július 13. De azért arra kíváncsi lennék, hogy hogyan oldja meg majd a magyar szinkron azt, ha netalántán Plo Koon és Cad Bane egy epizódban szerepelnek... Na azt én is megnézném. El tudnám képzelni, hogy ugyanaz lesz a hangjuk, de azt is, hogy valamelyiküket megvátoztatják. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Július 13. Hozzászólás ideje: 2009. Július 13. Valószínűleg ugyanúgy oldják meg, mint az ep2-ben Dex és Watto hangját, vagy a Közös többszörösben és a Bölcsek kövérében Dörner Györggyel Michael Keaton és Eddie Murphy karaktereit. Egyrészt ott a technika, másrészt a jó szinkronszínész tud játszani a hangjával. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Július 14. Hozzászólás ideje: 2009. Július 14. Valószínűleg ugyanúgy oldják meg, mint az ep2-ben Dex és Watto hangját, vagy a Közös többszörösben és a Bölcsek kövérében Dörner Györggyel Michael Keaton és Eddie Murphy karaktereit. Egyrészt ott a technika, másrészt a jó szinkronszínész tud játszani a hangjával. Aztaaa... Most hogy mondod... Eddig még fel sem tűnt, hogy Dex és Watto hangja ugyanaz... Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Július 14. Hozzászólás ideje: 2009. Július 14. Aztaaa... Most hogy mondod... Eddig még fel sem tűnt, hogy Dex és Watto hangja ugyanaz... Sőt, azt hiszem Sio Bible és Cliegg Lars hangja is megegyezik. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Július 14. Hozzászólás ideje: 2009. Július 14. Sőt, azt hiszem Sio Bible és Cliegg Lars hangja is megegyezik. Aztaaa... Mondjatok még ilyeneket! Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 14. Hozzászólás ideje: 2009. Július 14. (szerkesztve) Mindkettőtök téved (IMDB szerint) Viszont Ki-Adi-Mundi és Nute Gunray hangja ugyanaz. Szerk: most látom, a magyar hangokról beszéltek akkor sztornó Szerkesztve: 2009. Július 14. - Darth_Phobos Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 14. Hozzászólás ideje: 2009. Július 14. Mindkettőtök téved (IMDB szerint)Viszont Ki-Adi-Mundi és Nute Gunray hangja ugyanaz. Mert ugyanaz a színész játszotta mindkettőt. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 14. Hozzászólás ideje: 2009. Július 14. Artu-Detu és a kvarcjátékok hangja ugyanaz Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 14. Hozzászólás ideje: 2009. Július 14. Mondjuk Ki-Adi meg Gunray hangját jól megvariálták a mérnökök meg a színész maga is. A külsejükről nem is beszélve Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Július 17. Hozzászólás ideje: 2009. Július 17. Felkerült a Hunting The Hunters második része. Meglepő módon félbehagyja az előzőt, és ezúttal már nem Shahan Alamát, hanem Roboninót veszik üldözőbe. Ebből a logikából kiindulva a következő részben gondolom Aurra Sing-et üldözik majd. Palpatine jól mondta a Hostage Crisis végén. Meg fognak fizetni a tetteikért. Jah, és ezúttal Kit Fisto a főszereplő. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 17. Hozzászólás ideje: 2009. Július 17. El is fogják őket? Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Július 17. Hozzászólás ideje: 2009. Július 17. El is fogják őket? Hát, eddig még egyiküket sem kapták el. Ugyan Alama hajóját lelőtték a Florrum-on, de ő maga megúszta. Robonino is elszökött, annak rendje, és módja szerint. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Július 17. Hozzászólás ideje: 2009. Július 17. Jah, és jut eszembe, ehhez is tartozik egy játék, mint az előzőhőz... Érdemes végigvinni, hát ha ismét kapunk egy bónusz oldalt... Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Július 18. Hozzászólás ideje: 2009. Július 18. Szerintem ez az üldözés újabb színjáték Sidious részéről. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Július 18. Hozzászólás ideje: 2009. Július 18. Szerintem ez az üldözés újabb színjáték Sidious részéről. Már megint ennek mi köze van Sidioushoz? Semmi. A Köztársaság csupán harcol továbbra is a CIS ellen, időközben meg véletlenül belefutnak a rejtőzködő fejvadászokba, ennyi. Nem tudom ezt miért kell így túlvariálni. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Július 18. Hozzászólás ideje: 2009. Július 18. (szerkesztve) Visszavonom korábbi állításomat... Roboninót elkapták: http://www.starwars.com/games/playnow/swam...tion/Bonus.html Shahan Alamánál nem egyértelmű a dolog, de valószínű, hogy Hondo Ohnaka foglyul ejtette, és jó szokásához híven váltságdíjat kért érte (Lásd: http://www.starwars.com/games/playnow/gunship/Bonus.html ). De ezek a képregények csupán azt szemléltetik, hogy Cad Bane csapatával többé nem fogunk összefutni. Kár... Szerkesztve: 2009. Július 18. - KisKósa Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 19. Hozzászólás ideje: 2009. Július 19. Végül is elég ő maga is, csapatnak meg lehet még egy-két remek karaktert kitalálni hozzá Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. A 2. évadból két kép: http://moviesblog.mtv.com/2009/07/21/a-new...son-two-images/ Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Remek. Újabb fejvadász a sorban Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Nekem Bosskról mindig az a frázis jut eszembe amit ugyan saját nyelvén vartyog a Birodalom visszavág ominózus jelenetében, de én mindig úgy hallom ki: "...most megdöglesz". Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Nekem Bosskról mindig az a frázis jut eszembe amit ugyan saját nyelvén vartyog a Birodalom visszavág ominózus jelenetében, de én mindig úgy hallom ki: "...most megdöglesz". Tényleg egy magyar nyelvű fejvadász Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Bossk feltűnik??!!!! Ez tényleg nyálcsorgatás. Mikor lesz már péntek? Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.