Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 3. Pár kép az első részből. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 3. Cad Bane coolfaktora kapott tőlem plusz 10 pontot Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 3. Cad Bane coolfaktora kapott tőlem plusz 10 pontot Hogy rázza már magát? Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 3. Fantasztikus klipek! Spoiler: Az 1. klip. Nagyon érdekes. Vajon milyen speciális hajók lesznek ezek, amiket Cad Bane ígénybe vesz? És miért kell Sidiousnak holokron? És melyik? A 2. klip. Vajon ez is még a Holocron Heistből van? Ahsoka ruhája megváltozott. Remélem Cad még nem hal meg ebben a részben. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 3. Köszi a fordítást és a képeket is Megvan a fickó gyenge pontja is, mint ahogy általában a hasonló szakmát űzőké Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 3. Nem P-38-as kell neki? http://starwars.wikia.com/wiki/Porax-38_starfighter vagyis a Xanadu Blood? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 3. Egy P-38-assal nem hinném, hogy magán kívül másokat is szállítani tudna, pedig van ott vele egy rahedli droid is Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 3. (szerkesztve) Nem P-38-as kell neki? http://starwars.wikia.com/wiki/Porax-38_starfightervagyis a Xanadu Blood? Javítottam (azért raktam mellé kérdőjelet) A klipek letölthető verziójáért hálás lennék... Szerkesztve: 2009. Szeptember 3. - kolmilan Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 3. Javítottam (azért raktam mellé kérdőjelet) A klipek letölthető verziójáért hálás lennék... Kérésed számomra parancs fordítók nagymesterek! 1. clip 2. clip Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 3. Kérésed számomra parancs fordítók nagymesterek! Hálás köszönet, nagyúr! Holnap akkor várható a feliratos verzió. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 4. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 4. És itt is vannak: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 4. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 4. Köszi kolmilan! Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 4. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 4. Jók a feliratok. Sidiousnak jó sok pénze van, hogy mindenféle fejvadászt drága áron is meg tud fizetni. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 4. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 4. Köszi a feliratozást és azt is, hogy felraktátok az előzetest Hehe, Sidi elnézést kér a zavarásért, ez jó Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 4. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 4. Sidiousnak jó sok pénze van, hogy mindenféle fejvadászt drága áron is meg tud fizetni. Szerinted az az ő pénze? Naiv lélek. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 4. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 4. Szerinted az az ő pénze? Naiv lélek. Az ő pénze, csak még a Galaxis nem tudja Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 5. Ez jó Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 5. Felkerült pár kép az sw.com -ra Feluciaról. Droidok Felucian Klónok Felucian Tájkép Érkező csapatszállítók Felucia az űrből És végül egy elég erősen spolieres kép Cad Bane -ről. Cad Bane Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 5. Woo, nagyon jó képek,főleg az utolsó Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 5. Woo, nagyon jó képek,főleg az utolsó Nekem is az utolsó kép tetszik a legjobban. De azért a többi sem rossz, bár a Felucia sosem tartozott a kedvenceim közé, ahogy a Rugosa sem, akármennyire fantáziadúsan is voltak megalkotva. Remélem az ott játszódó történetek jól eltaláltak lesznek. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 5. Nagyon meglepődtem hogy Cad Bane ennyi holocron közül válogathatott Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 5. Szerinted az az ő pénze? Naiv lélek. Nyílván a Konföderáció pénze is. De Darth Bane-től Darth Sidiousig majdnem 1000 év telt el és szerintem ez alatta bujkálós korszak alatta Sith-ek jókora vagyont halmoztak fel ilyen-olyan úton. Pl: a kaminói klónozást is ebből fizethette az EP1 utáni időkben, hisz akkor még a Konföderáció nem is létezett. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 5. Nem tudom, hogy jó ötlet-e ilyen korán a Feluciát behozni, de végül is lehet, hogy ez egy korábbi hadjárat. A képekből szerintem kiderül, hogy azért nem teljesen végig lesznek fejvadászok ebben az évadban, kapunk mi hagyományos klónháborút is. Az utolsó képről: valahogy sejtettem, hogy egy holokron van ilyen nagy. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 5. Nyílván a Konföderáció pénze is. De Darth Bane-től Darth Sidiousig majdnem 1000 év telt el és szerintem ez alatta bujkálós korszak alatta Sith-ek jókora vagyont halmoztak fel ilyen-olyan úton. Pl: a kaminói klónozást is ebből fizethette az EP1 utáni időkben, hisz akkor még a Konföderáció nem is létezett. Szerintem meg a Köztársaság kasszájából nyúlt le. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 5. Szerintem meg a Köztársaság kasszájából nyúlt le. Szerintem is, meg ott volt a saját pénze (azért a Köztársaság Főkancellárja valószínűleg nem kevés pénzt kapott), meg Dooku is, aki grófként sok pénzt tudhatott a magáénak, talán Syfo Dias nevében a Jedi kasszájából is nyúlhatott le, és persze a Kereskedelmi Szövetség is hozzájárulhatott a ténykedéseihez (később meg a szeparatisták). Volt honnan pénzt szednie, csak a könyvelés ne vegye észre Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 5. Legalább is a könyvelők legyenek elég buták Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 5. Szerintem is, meg ott volt a saját pénze (azért a Köztársaság Főkancellárja valószínűleg nem kevés pénzt kapott), meg Dooku is, aki grófként sok pénzt tudhatott a magáénak, talán Syfo Dias nevében a Jedi kasszájából is nyúlhatott le, és persze a Kereskedelmi Szövetség is hozzájárulhatott a ténykedéseihez (később meg a szeparatisták). Volt honnan pénzt szednie, csak a könyvelés ne vegye észre Igen, valószínűleg onnan is nyúlt le pénzt. Széles körből választhatott. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. A Holocron Heist -et Paul Dini írta! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. (szerkesztve) Nagyon klasszak az új részletek. Szerkesztve: 2009. Szeptember 6. - Rog Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. Aztarohadtélet De jó évadunk lesz Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.