Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 23. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 23. "Jó reggelt klónocskáim!""Jó reggelt, Kenobi tábornok." Rex nem is az ő klónja hanem Anakiné (csak hogy kötözködjek). Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 23. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 23. Ody! Engem ez a kép valahogy a Charlie Angyalaira emlékeztet! Nekem a Republic Commando jutott először eszembe. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 24. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 24. (szerkesztve) Második évados konceptek. Szerkesztve: 2009. Szeptember 24. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 24. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 24. (szerkesztve) Egyébként Filoni azt mondta, hogy fogalmuk sincs még, mi lesz Ahsoka sorsa. Bane-t ráküldi Anakinra a CIS. Szerkesztve: 2009. Szeptember 24. - Ody Mandrell Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 24. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 24. Egyik szemem sír, a másik nevet. Star Warsosítani kéne csupán a plakátot és OK Amúgy ötletes. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 24. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 24. Egyébként Filoni azt mondta, hogy fogalmuk sincs még, mi lesz Ahsoka sorsa. Bane-t ráküldi Anakinra a CIS. Érdekes. Tehát Ahsoka még sokáig fog szerepelni. Tehát a Konföderáció megelégelte a Kiválasztottat és holtan akarják látni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 24. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 24. Tehát a Konföderáció megelégelte a Kiválasztottat és holtan akarják látni. A Birodalom is fejvadászokat küldött Han felkutatására. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 24. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 24. A Birodalom is fejvadászokat küldött Han felkutatására. Meg Lukera is rámentek. Jó párhuzam. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 26. Todo: Fejvadászok: http://starwarsblog.starwars.com/index.php...bounty-hunters/ Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 26. (szerkesztve) Az első új, viszont a második klip már volt itt pár napja. Már kevesebb mint egy hét!! Mi lesz itt jövő héten? Szerkesztve: 2009. Szeptember 26. - Ody Mandrell Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 26. Jók a fényképek is. Látom nem csak "western" klónunk lesz a fejvadászok körében hanem szamurájunk is ufokalapban Az egyik csaj tök úgy nézett ki, mintha külső fogszabályozója lenne Persze csak a festés... Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 26. Kevesebb, mint egy hét! Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 27. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 27. Ez az "Ahsoka, együtt bánunk el vele" dolog egy elég jól észrevehető párhuzam az EPII.-vel. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 27. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 27. Talán pont ez lesz majd Ahsola veszte egyszer. Válasz
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 27. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 27. (szerkesztve) Nem tudom, hogy nektek az, de nekem újdonság, hogy Seth Green is feltűnik a sorozatban, Todo 360 hangjaként (Cad Bane robotja). - úgy vélem, hogy ha őt rakták be szinkronhangnak, akkor lesz 1-2 droid poén, bár ez csak saját vélemény - Ezzel a színész álma teljesült, hiszen óriási SW fan. Tudni kell róla, hogy nem kis érdemet vállalt a Robot Chicken Star Wars Special epizódok készítésében. http://starwars.com/theclonewars/news/news20090924todo.html Én személy szerint örülök neki, mert nagyon jó szinkronszínész (egyik kedvencem). És nektek mi lenne az első reakciótok, ha valamilyen Star Wars produktum készítésében részt vállalhatnátok? Szerkesztve: 2009. Szeptember 27. - barnez Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 27. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 27. Seth már az első évadban is szerepelt ha jól tudom. Válasz
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 27. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 27. Seth már az első évadban is szerepelt ha jól tudom. Ha jól vettem ki az interjúból, akkor ez az első szereplése. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28. A DVD extráin lévő szinkronos részben szerepelt Seth. Akkor ott a 2. évadot szinkronozták? Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28. A DVD extráin lévő szinkronos részben szerepelt Seth. Akkor ott a 2. évadot szinkronozták? Igen, van pár mondat, ami benne volt az előzetesben is. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28. Már csak 4 nap! Hamarosan felkerülnek az epizód leírások is az sw.com -ra. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28. Tök hihetetlen, hogy eljött az idő.Áprilisban még az volt, hogy mikor lesz már október, erre itt is van.Várom már nagyon. De remélem Cad Bane nem bánik el Anakinnal, ha a Jedinél van fegyver. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28. Már csak 4 nap! Hamarosan felkerülnek az epizód leírások is az sw.com -ra. Nagyon jó lesz a péntek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28. Tök hihetetlen, hogy eljött az idő.Áprilisban még az volt, hogy mikor lesz már október, erre itt is van.Várom már nagyon.De remélem Cad Bane nem bánik el Anakinnal, ha a Jedinél van fegyver. Én is pont így érzek. Már nagyon várom, és egyre jobban rá vagyok gerjedve. Kíváncsi vagyok az új történetekre. Azért remélem, hogy Bane nem lesz legyőzhetetlen. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 29. Közérdekű közleményünket látták Szerk: Válasz
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 29. (szerkesztve) Én is pont így érzek. Már nagyon várom, és egyre jobban rá vagyok gerjedve. Kíváncsi vagyok az új történetekre. Azért remélem, hogy Bane nem lesz legyőzhetetlen. Szerintem, ha Grievoust is "halandóbbnak" csinálták, akkor Bane se lesz legyőzhetetlen. Szerkesztve: 2009. Szeptember 29. - barnez Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 29. Ezek a részletek büntetnek kegyetlenül! Már csak három nap. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 29. Én ezért nem is nézem meg őket. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 29. Érdekes részletek. Végre tudjuk ki a rodiai. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 29. Péntek este hánykor is lesz az első két rész? Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.