Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 30. Hozzászólás ideje: 2010. Március 30. Azta, mekkor azúzás lesz Coruscanton Az majd csak a folytatásban lesz, de én is azt várom már. Ez az epizód meg nagyon darkosnak néz ki. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 30. Hozzászólás ideje: 2010. Március 30. Légycsapó. De ugye most ezen nem fogsz fennakadni?Mivel mese-rajz(animációs)film, nem Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 30. Hozzászólás ideje: 2010. Március 30. Mivel mese-rajz(animációs)film, nem Örülök. Szerintem nagy potenciál van benne látványilag. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Március 30. Hozzászólás ideje: 2010. Március 30. Zillo A FENEVAD!! Jó kis képek! Spoiler: Kíváncsi vagyok, hogy ölnek majd meg egy ekkora lényt...Leszúrják egy fénykarddal, meg se érzi. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Március 30. Hozzászólás ideje: 2010. Március 30. Spoiler: Én lebombáznám egy csillagrombolóval. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 30. Hozzászólás ideje: 2010. Március 30. (szerkesztve) Én lebombáznám egy csillagrombolóval. De épp ez az, hogy nem akarják megölni a Jedik. Szerkesztve: 2010. December 14. - Ody Mandrell Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Március 30. Hozzászólás ideje: 2010. Március 30. (szerkesztve) Én lebombáznám egy csillagrombolóval. Mivel csak Coruscanton fogják megölni ez nem túl valószínű Szerkesztve: 2010. December 14. - Ody Mandrell Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Március 30. Hozzászólás ideje: 2010. Március 30. (szerkesztve) De épp ez az, hogy nem akarják megölni a Jedik. Az egyik szinopszisban azt olvastam, hogy a Jediknek választani kell, hogy elpusztítják az utolsó zillo példányt vagy veszni hagyják Coruscant lakosait... Szerkesztve: 2010. December 14. - Ody Mandrell Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Március 30. Hozzászólás ideje: 2010. Március 30. Spoiler: GODZillo Többszörös szójáték Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 30. Hozzászólás ideje: 2010. Március 30. Spoiler: Az egyik szinopszisban azt olvastam, hogy a Jediknek választani kell, hogy elpusztítják az utolsó zillo példányt vagy veszni hagyják Coruscant lakosait... Kíváncsi leszek erre a dilemmára. Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. Március 30. Hozzászólás ideje: 2010. Március 30. (szerkesztve) Letöltöttem a Bounty Hunters 720p HD részt és nekem apró pixelek villannak be az egész rész alatt. Más is tapasztalt hasonló problémát? Aki ugyancsak leszedte, legyen olyan kedves és írja be, hogy nála is van e tömörítési probléma. THX! Szerkesztve: 2010. Március 30. - Zééé Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Március 30. Hozzászólás ideje: 2010. Március 30. Spoiler: Én úgy tudom elképzelni hogy a jedik végezni akarnak vele de a kancellár nem Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 30. Hozzászólás ideje: 2010. Március 30. Boba és Aurra Sing. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 30. Hozzászólás ideje: 2010. Március 30. Aki ugyancsak leszedte, legyen olyan kedves és írja be, hogy nála is van e tömörítési probléma. THX!Belenéztem az elejébe de semmi probléma vele. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 30. Hozzászólás ideje: 2010. Március 30. Belenéztem az elejébe de semmi probléma vele.Szegény oldie. Szenvedsz mi? Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Március 30. Hozzászólás ideje: 2010. Március 30. (szerkesztve) Boba és Aurra Sing. Hú, Boba egy kicsit be van pöccenve. Jó lesz végre érzelmeket látni tőle. Szerkesztve: 2010. Március 30. - Nabopolasszar Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 30. Hozzászólás ideje: 2010. Március 30. Hú, Boba egy kicsit be van pöccenve.Jó lesz végre érzelmeket látni tőle. Engem leginkább a többi fejvadásszal való kapcsolata izgat. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Március 30. Hozzászólás ideje: 2010. Március 30. Hú, Boba egy kicsit be van pöccenve.Jó lesz végre érzelmeket látni tőle. Én nem csodálkozom rajta, sőt...meg is értem. Béke őrei ide vagy oda, egy Jedi megölte az apját. Ezek után az lenne meglepő, ha a fejvadász-véna ellenére nem lenne bepöccenve. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Március 30. Hozzászólás ideje: 2010. Március 30. Áááá nagyon jók ezek a képek...az összes. De legjobban Bobás tetszik. De zilo sem lesz semmi. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Március 30. Hozzászólás ideje: 2010. Március 30. (szerkesztve) Én nem csodálkozom rajta, sőt...meg is értem.Béke őrei ide vagy oda, egy Jedi megölte az apját. Ezek után az lenne meglepő, ha a fejvadász-véna ellenére nem lenne bepöccenve. Az a Jedi önvédelemből tette.Bobba jogtalanul utálja a Jediket.Az apja azt kapta amit megérdemelt. Szerkesztve: 2010. Március 30. - Frenkie Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 30. Hozzászólás ideje: 2010. Március 30. Szegény oldie. Szenvedsz mi? Ne is mond. Rettegek Kolmilant serkenteni Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 30. Hozzászólás ideje: 2010. Március 30. Zillo for president! Nagyon ígéretesnek néz ki a rész, köszi a képeket Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 30. Hozzászólás ideje: 2010. Március 30. Az a Jedi önvédelemből tette.Bobba jogtalanul utálja a Jediket.Az apja azt kapta amit megérdemelt.Ezt magyarázd el neki. Ne is mond. Rettegek Kolmilant serkenteni Holnap lesz belőle valami. Zillo for president! Nagyon ígéretesnek néz ki a rész, köszi a képeket Szívesen. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Március 30. Hozzászólás ideje: 2010. Március 30. Az a Jedi önvédelemből tette.Bobba jogtalanul utálja a Jediket.Az apja azt kapta amit megérdemelt. Önvédelemből elég lett volna lefegyverezni, de tény, hogy Jangót veszélyes lett volna életben hagyni. Ennek ellenére természetes, ha egy fiú meg akarja bosszulni apja gyilkosát. Spoiler: Kíváncsi vagyok, mihez fog kezdeni Boba az évadfináléban... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 30. Hozzászólás ideje: 2010. Március 30. Önvédelemből elég lett volna lefegyverezni, de tény, hogy Jangót veszélyes lett volna életben hagyni. Ennek ellenére természetes, ha egy fiú meg akarja bosszulni apja gyilkosát. Spoiler: Kíváncsi vagyok, mihez fog kezdeni Boba az évadfináléban... Lesz segítsége bőven. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Március 30. Hozzászólás ideje: 2010. Március 30. (szerkesztve) Lesz segítsége bőven. Spoiler: Az nem is kétséges. Aurra Sing érdekes anya-szerűségnek tűnik az alábbi képen...jó párost alkotnak. Bár azt tudjuk, hogy se Windu, se Boba nem fog meghalni a TCW-ben én mégis kicsit drukkolok a srácnak. Szerkesztve: 2010. Március 30. - Darth Sky Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 30. Hozzászólás ideje: 2010. Március 30. (szerkesztve) Az nem is kétséges. Aurra Sing érdekes anya-szerűségnek tűnik az alábbi képen...jó párost alkotnak. Bár azt tudjuk, hogy se Windu, se Boba nem fog meghalni a TCW-ben én mégis kicsit drukkolok a srácnak. És Ha Aurra nem lenne elég, ott lesz Bossk vagy Bane. Szerkesztve: 2010. December 14. - Ody Mandrell Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Március 30. Hozzászólás ideje: 2010. Március 30. Spoiler: Fejvadászok jöhetnek minden mennyiségben. Elvégre ez az ő évadjuk. Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Március 30. Hozzászólás ideje: 2010. Március 30. Az a Jedi önvédelemből tette.Bobba jogtalanul utálja a Jediket. Az apja azt kapta amit megérdemelt. Hát szerintem ha egy szerettedet megölné valaki, akár jogosan, akár nem, te is utálnád az illetőt. Bobának ráadásul az apja volt az egyetlen hozzátartozója, és a filmből is kitűnik, hogy elég szoros volt köztük a kapcsolat. Szóval szerintem joggal utálja a jediket. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Március 30. Hozzászólás ideje: 2010. Március 30. Hát szerintem ha egy szerettedet megölné valaki, akár jogosan, akár nem, te is utálnád az illetőt. Bobának ráadásul az apja volt az egyetlen hozzátartozója, és a filmből is kitűnik, hogy elég szoros volt köztük a kapcsolat. Szóval szerintem joggal utálja a jediket. Jó akkor másképp.Apád holnap bemegy a Westendbe és csak úgy agyonlő egy gyereket.Másnap a szülők agyonlövik a te apádat.Ami helyes.De az már nem lenne hogy te apád miatt bosszút állsz.Már ne haragudj de elég kifacsart gondokodásod van.Nekem támad egy tetűláda meg akar ölni(én addig nem tettem ellene semmit lsd Jedik), én megölöm.Erre a fia engem utál?Én nem tehettem róla, hisz az apja támadt rám.Mit vár a fiúcska?Hogy majd hagyom magam megölni hogy a börtönbevaló apjának ne okozzak kárt?.Gondolkozz már el ezen.Különben Boba megérdemelte volna hogy ott az arénában öt is átszúrják egy karddal, mert meg akarta ölni Kenobit.Nem rajta múlt, hogy a Jede életben maradt.És még csak 10 éves.Meg azért van egy olyan mondás, hogy aki fegyvert fog az fegyver által hal meg. Ody: A fentieket mondanám el a kis hülyegyereknek(Bobának).Már aztért hülye mert teljesen jogosan ölték meg az apját.Ott volt láthatta. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.