Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 12. Az ötödik rész címét nem lehet még tudni? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 12. Az ötödik rész címét nem lehet még tudni?Sajnos még nem. Október 8 -án lesz. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 12. Nekem tetszik. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 12. VAgy lehetne 8 után CN18+as adó. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 12. A magyar CN-en elkezdték az első évadtól adni a sorozatot. Minden szombaton és vasárnap dupla részekkel jelentekzik a sorozat. Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 12. (szerkesztve) A lehető legrosszabb ötlet volt a LucasFilm részéről, hogy a TCW-t a CN csatornának adta...2 évad ostoba műsorszerkesztése után ez a cenzúra csak megerősít ebben a hiszemben. A show eleve a 9 órás műsorsávban van, amit ugye kisgyerekek már nem néznek, másrészről pedig mindig idegesít ha álszenteskedésnek vagyok a tanúja, főleg egy olyan ország tekintetében mint az USA. Nincs mégegy olyan nép mint az amerikai, akinek pár évszázados történelme során annyi vár tapadna a kezéhez, ráadásul 2 aktív háborút is vívnak. Ennek és még sok más dolognak a tükrében ez a cenzúra tényleg az álszenteskedés csúcsa. Nagyon sajnálom, hogy a TCW a CN csatornán ragadt, remélem, a SKY nem fogja cenzúrázni. A show jövője van megpecsételve ezzel a cenzúrával, hiszen a komolyabb történetmesélés igényli az ilyen brutális nüanszokat. Ebben a hiszemben nem is születhetne ma meg egy Birodalom Visszavág vagy Sithek Bosszúja. A cenzúra a művészet halála, mindig is az volt és az is marad. Szerkesztve: 2010. Szeptember 12. - Zééé Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 12. A lehető legrosszabb ötlet volt a LucasFilm részéről, hogy a TCW-t a CN csatornának adta...2 évad ostoba műsorszerkesztése után ez a cenzúra csak megerősít ebben a hiszemben. A show eleve a 9 órás műsorsávban van, amit ugye kisgyerekek már nem néznek, másrészről pedig mindig idegesít ha álszenteskedésnek vagyok a tanúja, főleg egy olyan ország tekintetében mint az USA. Nincs mégegy olyan nép mint az amerikai, akinek pár évszázados történelme során annyi vár tapadna a kezéhez, ráadásul 2 aktív háborút is vívnak. Ennek és még sok más dolognak a tükrében ez a cenzúra tényleg az álszenteskedés csúcsa. Nagyon sajnálom, hogy a TCW a CN csatornán ragadt, remélem, a SKY nem fogja cenzúrázni. A show jövője van megpecsételve ezzel a cenzúrával, hiszen a komolyabb történetmesélés igényli az ilyen brutális nüanszokat. Ebben a hiszemben nem is születhetne ma meg egy Birodalom Visszavág vagy Sithek Bosszúja. A cenzúra a művészet halála, mindig is az volt és az is marad. Ebben egyetértek. Teljesen igazad van. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 12. Én meg részben nem értek egyet, mert a lent nevezet részlet tényleg nem képezi a részét az SW-re jellemző durvulás alkalmazásának. Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 12. (szerkesztve) Csak hogy kiragadjak néhány hasonló pillanatot: New Hope: Vader a nyakánál fogva felemel egy tisztet majd eltöri a gigáját és a falhoz vágja Owen bácsi és Beru néni csontváza, a hús leégetve ObiWan levágja Dr Evazan kezét Han spontán lelövi Greedot Birodalom Visszavág: Luke kezének levágása (ott annál a jelenetnél mind a mai napig lúdbörzik a hátam...talán az egész SAGA legdurvább jelenete) Hant megkínozza Vader, miközben az ajtón túl hallja mindezt Landó és persze mi is érezzük a szenvedését. Vader megfojtja Ozzelt miközben vígan beszél Piet admirálissal!!!!!! A wampa kezének a levágása Jedi Visszatér: Luke fojtogatja a két gammori őrt A rancor úgy harap a gammori őrbe mint egy piros almába A rancor fejére ráesik a vasajtó Jabba megnyalja Leia arcát Jabbából a szuszt is kiszorítja Leia Jabba bevág egy táncosnőt a rancorhoz Egy ártatlan ewok macit lelő a lépegető és a barátja siratja (nagyon mély jelenet) Palpatine rázza Lukeot (VILÁGBRUTÁLIS jelenet ahogy Luke szenved....méghogy Hammil nem jó szinész) Akik kicsiként látták ezeket a jelenetetket (mint én is), azok igazán húsbavágónak élték meg. Olyan mélyen hatottak az érzelmekre, hogy azt körülírni is lehetetlen. A Star Wars nagyon is valós érzelmi indukciókat váltott ki egyes jeleneteivel, gondoljunk csak Leia hercegnő és a vallató droid jelenetére...amikor közeledik Leia felé a tű, még a gondolatába is bele borzongtunk mi következett utána és Leia rémült arca, majd a hirtelen lecsapódó vasajtó és a katonai bakancs látványa....nagyon veszélyes jelenet volt. Az SW-t mindig is végigkísérte a mese és a realitás kettőssége, a szűrreális már már horrorisztikus jelenetek, mint Luke a Dagobán a barlangban, vagy Han jégtömbbe fagyasztása...elmondva nem érzi az ember veszélyesnek, de a látvány és hanghatások együttese olyan élményt garantált, ami igazán egyedivé teszi ezt a felnőtteknek szóló mesét. Assaj megöl egy klónt és még meg is csókolja....teljes mértékben illik a fenti felsorolásba. Igazi SW motívum, ami árnyaltabbá teszi a karakterét. Szerkesztve: 2010. Szeptember 12. - Zééé Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 12. Ezek azért össze nem mérhetőek az Assaj féle perverzitással. Nem gyalázkodtak más halott testével. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 12. El sem hiszem, hogy jövő héten TCW premier... Furcsa módon nem villanyoz fel annyira, mint annak idején a második évad. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 12. Oldival maximálisan egyetértek. Ez egy gyerek adón futó sorozat, ne hasonlítsuk már a mozifilmekhez a benne játszódó jeleneteket. Persze remek részlet amit kivágtak, de csak nekünk felnőtteknek. Aggódni pedig nem kell, úgy is kijön a teljes verzió. És, hogy az angolok Zééé? Ők kivágták az EPII -ből azt a részt, amikor Jango lefejeli Obi-Wan -t. Ezek után ne várj tőlük semmit. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 12. El sem hiszem, hogy jövő héten TCW premier... Furcsa módon nem villanyoz fel annyira, mint annak idején a második évad. Érdekes, engem meg sokkal jobban felvillanyoz. De van még egy hét, biztos rajtad is eluralkodik majd a TCW láz. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 12. Én is nagyon várom már. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 12. Én is nagyon várom már.Jövőhéten ilyenkor már heves eszmecserék fognak zajlani (remélem). Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 12. Jövőhéten ilyenkor már heves eszmecserék fognak zajlani (remélem). Kolmilantól függ. Remélem hajlandó szombat éjszaka fordítani. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 12. Kolmilantól függ. Remélem hajlandó szombat éjszaka fordítani. Hát...ha tartja a régi szokását, akkor már szombat este lesz felirat. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 12. Én meg remélem, tudom tartani azon szokásomat, hogy lez időm kétszer is megnézni a hétvégén: először angolul, és aztán még magyarul is. (Bár ez épp jövő héten nem fog összejönni, mert szombaton osztálytalálkozóm lesz, így vasárnapnál előbb nem fogom látni. ) Válasz
Llew Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 12. Ezt is megéltük! Cenzúrázták a jövőheti TCW premiert! A CN úgy ítélte meg, hogy egy erős, a csatorna profiljába nem illő jelenetet mindenképpen ki kell venni. A leírás alapján viszont oltári jó, és sajnálhatjuk, hogy nem lesz benne. Egy csók miatt? Így leírva semmivel nem durvább jelenet, mint amikor hátulról leszúrta Argyust, közben meg még a fölébe sugdosott. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 12. (szerkesztve) Egy csók miatt? Így leírva semmivel nem durvább jelenet, mint amikor hátulról leszúrta Argyust, közben meg még a fölébe sugdosott.Gondolom hullákat csókolni már sok az amcsiknak. Egyébként nem tudom, hogy néz ki a jelenet, nem láttam. Szerkesztve: 2010. Szeptember 12. - Ody Mandrell Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 13. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 13. Szegény C3PO. Most már érthető miért rémült meg annyira Jabba palotájában az EP6-ban. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 13. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 13. Ez úgy lenne igazi ha menet közben nem törölték volna a memóriáját Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 13. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 13. Gondolom hullákat csókolni már sok az amcsiknak. Egyébként nem tudom, hogy néz ki a jelenet, nem láttam. Egyrészt a hogyan nagyon is fontos lehet, talán nem is a téma, hanem a megvalósítás lett túlzottan erős. Másrészt viszont érdekes, hogy ilyen vitatott jelenet bekerülhetett a filmbe, hiszen maga a sorozat is amerikai, Filoniéknak tudniuk kellene, mit bír el az ottani illetékes hatóság, vagy akár a CN, ami a sorozat fő adója. Kár olyat beletenni, amit utána kivesznek. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 13. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 13. Ez úgy lenne igazi ha menet közben nem törölték volna a memóriáját Olyasmi lehet, mint a robotzsaru. Halványan rémlik egy emlék. :D Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 13. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 13. Egyrészt a hogyan nagyon is fontos lehet, talán nem is a téma, hanem a megvalósítás lett túlzottan erős. Másrészt viszont érdekes, hogy ilyen vitatott jelenet bekerülhetett a filmbe, hiszen maga a sorozat is amerikai, Filoniéknak tudniuk kellene, mit bír el az ottani illetékes hatóság, vagy akár a CN, ami a sorozat fő adója. Kár olyat beletenni, amit utána kivesznek. Biztos azt gondolták, hogy ha az nem volt erős amikor Anakin hátulról leszúrta Merricket, akkor ez is belefér. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 13. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 13. Biztos azt gondolták, hogy ha az nem volt erős amikor Anakin hátulról leszúrta Merricket, akkor ez is belefér. Pontosan. Én sem igazán értem a cenzúrát, de elfogadom. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 13. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 13. Egyébként ahogy olvasom nem a durvasággal van a bajuk, hanem az erotikus kisugárzással. :D Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 13. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 13. Egyébként ahogy olvasom nem a durvasággal van a bajuk, hanem az erotikus kisugárzással. :D Na ez új. Mi abban az erotikus, hogy egy nőnemü lény megcsókol egy hímnemü halott katonát? :D Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 13. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 13. Na ez új. Mi abban az erotikus, hogy egy nőnemü lény megcsókol egy hímnemü halott katonát? :DLátni kellene a jelenetet. Lehet, hogy gyereksorozatba erős. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 13. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 13. Látni kellene a jelenetet. Lehet, hogy gyereksorozatba erős. Persze, egyet is értek. Mert azért a 8 éves unokaöcsém is nézi. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.