csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Új epizód nélküli hétvégénket akkor az ígért melóm folytatásával tenném gazdagabbá. Elkészült a 2. évadhoz is a dvd-extra füzetnek való! Ezúton jelezném Ody-nak, hogy a Bounty Hunters-hez nincs a helyén az epguide kép a topicban! A cuccosomba természetesen benne van (nem gyenge archívumomnak köszönhetően). Dobjam be ide, vagy beszerzed, vagy jó úgy ahogy van? Szóval kellemes extrázós hétvégét! ep leírások és érdekességek 2. évad.zip Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Jó lett ez is csoli! Köszi, hogy szóltál a kép miatt, a link nem volt még átírva. Pótoltam. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Jó lett ez is csoli! Köszi, hogy szóltál a kép miatt, a link nem volt még átírva. Pótoltam. Szívesen. Egyébként vagy ügyesedem, vagy nem tom mi van, mert egyre gyorsabban megy és itt már majdnem minden epizód sikerült 8-as betűvel. Válasz
Ágki Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Nagyon tettszik amit csinálsz csoli Köszi Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Azért mekkora sztárparádé lesz a jövőheti részben? Rex, Jesse, Fives, Cody.... Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Ha jól emlékszem, ő benne van a RotS-ban, nem? Még az EPII.-ben is benne volt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. http://www.youtube.com/watch?v=LZc9cDb1-wE&feature=related Válasz
Embo Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Szép kis összeállítás, és nagyot dob rajta a Transformers 3-ból megismert zene. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Ez de *****jó lesz Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Elég jónak ígérkezik, a két 3PO és R2 féle laza rész után elkél végre egy kis akció, kár hogy még egy hetet kell rá várni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Elég jónak ígérkezik, a két 3PO és R2 féle laza rész után elkél végre egy kis akció, kár hogy még egy hetet kell rá várni. Látom a jedirenden már meg is írtad. azért megemlíthetted volna, hogy honnan az infó. Egyébként én a Liar of Grievous óta nem vártam még ennyire részt, mint ezt! Egyszerűen tökéletesnek néz ki. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Ilyenkor megint előjön az, hogy miért nem egy ilyen látványvilágú epizodó(ka)t küldtek anno moziba. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Látom a jedirenden már meg is írtad. azért megemlíthetted volna, hogy honnan az infó. Elnézést, most az egyszer elmaradt, nem vagyok még a toppon cikkírásilag Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Ilyenkor megint előjön az, hogy miért nem egy ilyen látványvilágú epizodó(ka)t küldtek anno moziba. Tudod a gyerekek. De talán majd a sorozat zárásakor... Elnézést, most az egyszer elmaradt, nem vagyok még a toppon cikkírásilag Nem dőlt össze a világ, csak megjegyeztem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Felkerült a Shadow Warrior epizód guide -ja. Jó szórakozást hozzá. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Nem dőlt össze a világ, csak megjegyeztem. Megnyugodtam Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Egyébként én a Liar of Grievous óta nem vártam még ennyire részt, mint ezt! Egyszerűen tökéletesnek néz ki. Csakhogy ez nem egy, hanem 4 rész lesz! Egyébként ez a Krall tábornok jedi létére elég vadállatnak tűnik. Már a 10. rész címe (Carnage of Krall - Krall vérontása/Mészárlása) is azt sugallja, hogy elég lazán értelmezi a jedi elveket. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Csakhogy ez nem egy, hanem 4 rész lesz! Egyébként ez a Krall tábornok jedi létére elég vadállatnak tűnik. Már a 10. rész címe (Carnage of Krall - Krall vérontása/Mészárlása) is azt sugallja, hogy elég lazán értelmezi a jedi elveket. De ez Krell tábornok, az meg Krall. Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. De ez Krell tábornok, az meg Krall. Szerintem ez valami gépelési hiba. Nem hiszem, hogy egy történeti szálon belül lenne egy Krell, meg egy Krall nevű szereplő is. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Szerintem ez valami gépelési hiba. Nem hiszem, hogy egy történeti szálon belül lenne egy Krell, meg egy Krall nevű szereplő is. Én is furcsálltam a dolgot. Az bizonyos, hogy a tábornokot Pong Krell -nek hívják. A Krall -os cím viszont az insider-ben volt, tehát nem valószínű, hogy elírás. Az Insider az oldal közepén van beszkennelve. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Remek videó, jó kis részek elébe nézünk. Tényleg ideje volt már az R2 & C-3PO-s esti mesék után. Egyébként olvastam a 4x04 Ep.Guide-ot, és szerintem a wookieepedia hülyeséget írt azzal, hogy Rish Loo halálát YE21-re írja. Kizárt dolog, hogy még 2 van a háborúból. Egyrészt már maga a sorozat kezdete (a christophsisi szál) legalább 1 évvel játszódik az Ep2 vége (YE22 után). Elég, ha Anakin külsejét nézzük, vagy azt a tényt, hogy már Jedi Lovag. Másrészt 2 és fél évad után volt egy ugrásunk, ami megint csak a karaktereken figyelhető meg, leginkább Ahsokán. Itt is legalább 1, de minimum fél év eltelt. Padmé és Anakin még találkozgatnak, úgyhogy 9 hónap biztosan hátravan. Közben előkerültek a Phase II-es páncélok is, stb. Mellesleg a wookieepedia a christophsisi csatát is YE21-re írja. Most akkor mi van? A sorozat 4. évadja is ugyanabban az évben játszódna, mint a mozifilm? Nem hinném. Ezek alapján YE 20 környékén járunk, bő 1 évvel az Ep3 előtt. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Remek videó, jó kis részek elébe nézünk. Tényleg ideje volt már az R2 & C-3PO-s esti mesék után. Egyébként olvastam a 4x04 Ep.Guide-ot, és szerintem a wookieepedia hülyeséget írt azzal, hogy Rish Loo halálát YE21-re írja. Kizárt dolog, hogy még 2 van a háborúból. Egyrészt már maga a sorozat kezdete (a christophsisi szál) legalább 1 évvel játszódik az Ep2 vége (YE22 után). Elég, ha Anakin külsejét nézzük, vagy azt a tényt, hogy már Jedi Lovag. Másrészt 2 és fél évad után volt egy ugrásunk, ami megint csak a karaktereken figyelhető meg, leginkább Ahsokán. Itt is legalább 1, de minimum fél év eltelt. Padmé és Anakin még találkozgatnak, úgyhogy 9 hónap biztosan hátravan. Közben előkerültek a Phase II-es páncélok is, stb. Mellesleg a wookieepedia a christophsisi csatát is YE21-re írja. Most akkor mi van? A sorozat 4. évadja is ugyanabban az évben játszódna, mint a mozifilm? Nem hinném. Ezek alapján YE 20 környékén járunk, bő 1 évvel az Ep3 előtt. Lehet wookien csesztek el valamit, de a liliputiak diktátora halálát, Tarpals halálát és Riff Tamson halálát is egyaránt YE 21-re írják. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Lehet wookien csesztek el valamit, de a liliputiak diktátora halálát, Tarpals halálát és Riff Tamson halálát is egyaránt YE 21-re írják. Csak azért írták azt oda, mert még ők se tudják pontosan, hogy hol is vagyunk Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Nagyon jó lesz a következő rész. Kőkemény háborúban veszünk majd részt. Iszonyú jó ahogy a csapatszállítók repülnek és közben lövik őket. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Nagyon jó lesz a következő rész. Kőkemény háborúban veszünk majd részt. Iszonyú jó ahogy a csapatszállítók repülnek és közben lövik őket. Nekem Umbara jön be nagyon. Igazi darkos hely. Talán a TCW alatt ez lehet az eddigi legkedveltebb bolygóm. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Kár lenne a Wookieepediát leszólni azért, mert igyekeznek helyretenni a dolgokat. Én már nem egyszer próbáltam meg egy időrendi sorrendet alkotni az első 55 epizódhoz és higgyétek el, nagyon-nagyon nem könnyű. Még azokra a tényekre támaszkodva sem, amik egyértelműen kiderülnek az epizódból. Ráadásul a Wookieepedia íróinak a többi EU művel is foglalkozniuk kell, amely ebben az időszakban játszódik. Ugyebár a Klón Háborúk 22 BBY-től 19 BBY-ig tartottak. És mivel az EPIII. szerint ez a konfliktus három évig tartott és nem négy évig, tehát valamikor 22 BBY közepén tört ki a háború. A Klón Háború első évébe pakolták azokat a történeteket, amelyek vélhetően a TCW előtt játszódnak. Még a Dreadnaughts Of Rendili-t is, annak ellenére, hogy ott már Phase II.-es klónokat láthattunk. Bár a klónok páncélzata emlékeim szerint nem tesz hozzá semmit a történethez és a képi megjelenítésen kívül semmit nem mondanak róla ezért ezt a tény figyelmen kívül hagyhatjuk. A Wookieepedia íróinak nem volt jobb ötlete, minthogy a TCW-t a háború közepére pakolják, ami ésszerű döntés is volt ugyebár, hiszen ekkor tájt történt a klónok páncéljának a váltása Phase I.-ről Phase II.-re. Bár személy szerint a Heroes On Both Sides, Pursuit Of Peace és Senate Murders hármast és az azután következő történeteket már 20 BBY-re tenném, hiszen ekkortól változtak meg a karakterek modelljei, tehát történt egyfajta időugrás. Mert valahonnan Ahsoka mégiscsak szervált egy második fénykardot, máshogy néz ki, új göncei vannak... Bár ennek az időugrásnak is nehéz megmagyarázni a hollétét, hiszen egyszer csak új Ahsokát látunk, a klónok páncélzatánál pedig ugyanez a helyzet. Egy darabig van, aztán hopp, mostantól csak Phase II.-őt látunk. És mi erre a magyarázat? Persze az, hogy időközben elkészültek a karaktermodellek, de... Hogyan tudnánk ezt in-universe módon megmagyarázni mindenféle rendelkezésre álló forrás hiányában? Szóval tessék csak nagyra értékelni a Wookieepedia munkáját, ha már a StarWars.com-on is azokra a cikkekre hivatkoznak. Mellesleg Leland Chee is azt mondta még a harmadik évad idején hogy hamarosan közzé tesznek egy hivatalos időrendet, amely persze azóta sem érkezett meg. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. (szerkesztve) KisKósa. A klónok páncélzatának változására volt utalás a sorozatban, így tudjuk mikor és miért váltottak phase-II -re. Szerkesztve: 2011. Október 23. - Ody Mandrell Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Nem lett leszólva a wookieepedia, csak észérvekkel alátámasztottam, miért hülyeség a YE21-es dátum. Egyébként akármennyire értékelem a wookieepedia munkáját, már nem egyszer bebizonyította, hogy nem tévedhetetlen. Nem véletlenül szerkesztgetik időről időre. Viszont ahogy olvasom, szerinted is a YE20-as dátum lenne a korrekt. Hol itt a gond? Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. (szerkesztve) Nincs itt semmiféle gond. Csupán úgy tűnt, mintha nem értékelnétek különösebben azt a rengeteg munkát, amit abba az oldalba belefektettek. De ahogy látom, erről szó sincs. Elnézést a tévedésemért. És én sem tartom tévedhetetlennek és nem véletlenül szerkesztik folyamatosan, hiszen rengeteg pofozgatni való van még rajta, főleg a Klón Háborús kiadványok esetén. Szinte minden cikk tetejére oda van írva, hogy még dolgoznak rajta. Hát, ha az utalásnak számít, hogy láthattuk a Senate Murdersben egy hologramot... Bár a miértjére nem igazán emlékszem. >.< Érdemes elolvasni amúgy Pong Krell adatlapján a StarWars.com-on... Miszerint... Számos kulcsfontosságú győzelmet aratott a Klón Háborúkban, de egyidejűleg az ő ütközeteiben halt meg a legtöbb klón. Lehet, hogy ő csupán egyszerű eszköznek tekinti őket és nem érző teremtményeknek. Vajon hogy reagálna néhány klón, ha tudnák hogy a tábornokuk a biztos halálba küldi őket? Persze, erre születtek, de... Biztos van köztük olyan, aki nem akar meghalni, vagy aki úgy véli, hogy a parancs, amit kiadott, az nonszensz. Szerkesztve: 2011. Október 23. - KisKósa Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. (szerkesztve) Hát, ha az utalásnak számít, hogy láthattuk a Senate Murdersben egy hologramot... Bár a miértjére nem igazán emlékszem. >.< A Senate Murders erről szól. Új klónok, jobb páncélzattal. Innentől már nem lehet kérdés. Érdemes elolvasni amúgy Pong Krell adatlapján a StarWars.com-on... Miszerint... Számos kulcsfontosságú győzelmet aratott a Klón Háborúkban, de egyidejűleg az ő ütközeteiben halt meg a legtöbb klón. Lehet, hogy ő csupán egyszerű eszköznek tekinti őket és nem érző teremtményeknek. Vajon hogy reagálna néhány klón, ha tudnák hogy a tábornokuk a biztos halálba küldi őket? Persze, erre születtek, de... Biztos van köztük olyan, aki nem akar meghalni, vagy aki úgy véli, hogy a parancs, amit kiadott, az nonszensz. Szerintem ezt foglyuk látni a történetben. Komolyan aggódok néhány klónért! Remélem Fives nem itt fog elesni. Szerkesztve: 2011. Október 23. - Ody Mandrell Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.