Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Akkor miből gondolod, hogy este a negyedik évados rész lesz? :)

Korábban jeleztem már itt, hogy a magyar cn képviselője írta nekem e-mailben a dátumot és a kezdés időpontját.

Amúgy meg eddig nem volt este rész, csak hétköznap reggel 8: 40-kor meg 7 végén délután talán és eléggé össze vissza.

Most viszont ráálnnak az este 18:35-re hétköznap és a 8:40-re reggel szintén hétköznap.

Hétvégék meg hanyagolva.

Van ebben némi logika, még a cn képviselőjének értsítése nélkül is, de azért az magáért beszél.

Szóval szerintem este rész, másnap reggel ismétlés és aznap este következő rész és igy tovább...

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:

Én ezt nem értem hova sietnek ennyire a sorozattal. Nem lenne egyszerűbb egy héten egy rész? Nem győzőm majd venni a részeket a Torrent utcából.

Hozzászólás ideje:

Én ezt nem értem hova sietnek ennyire a sorozattal. Nem lenne egyszerűbb egy héten egy rész? Nem győzőm majd venni a részeket a Torrent utcából.

Hát igen..Tavaly kezdék azzal, hogy hetente dupla rész.

Ídén ez már tényleg a ló túlsó oldala lesz, de én nem bánnám, mert gyorsan meglenne.

Az évadot úgy is kívülről fújom -emésztenem már nem kell a részeket- , szóval felőlem nyomhatják! :D

Hozzászólás ideje:

YouTube-on nincsen fent az egész eddigi magyarul? Mert én úgy láttam igen. És onnan is le lehet tök egyszerűen szedni, mondjuk a minőségét nem tudom, milyen lehet. Én inkább HD-ben nézném meg angolul....

Hozzászólás ideje:

YouTube-on nincsen fent az egész eddigi magyarul? Mert én úgy láttam igen. És onnan is le lehet tök egyszerűen szedni, mondjuk a minőségét nem tudom, milyen lehet. Én inkább HD-ben nézném meg angolul....

Max a 3. évadig lehet ott. A minősége meg elég kutya lehet. Jó dolog a YouTube, de azért nem mindenre...

Hozzászólás ideje:

Megnéztem, ahol én vagyok fent torrent oldalon, ott 1GB/rész a 3.évad van fent végig magyarul. A teljes 4.évad angolul, ez csak 15giga... :S Van Dual-os is, az azonban 12giga, de 720p. Mondjuk én nem sok értelmét látnám ezeket így leszedni, meg kiírni....

Szerkesztve: - FlóriBá

Hozzászólás ideje:

Megnéztem, ahol én vagyok fent torrent oldalon, ott 1GB/rész a 3.évad van fent végig magyarul. A teljes 4.évad angolul, ez csak 15giga... :S Van Dual-os is, az azonban 12giga, de 720p. Mondjuk én nem sok értelmét látnám ezeket így leszedni, meg kiírni....

Ha HD tv-d van otthon és van rajta USB csatlakozó akkor veszel egy külső vinyót, rámásolod a részeket és voalá :) Nagybátyám is így csinálta saját TV-nél.

Hozzászólás ideje:

Igen, de ha az oldal arányt számol, akkor inkább megnézem a sima HDTV-t, ami 183Mb/rész. Nekem 22" monitorom van, azon még ez a minőség megfelelő, inkább filmeknél igénylem a HD-t, de abból is csak a RIP-et, amik megállnak kereken 1DVD-nél.

Hozzászólás ideje:

Igen, de ha az oldal arányt számol, akkor inkább megnézem a sima HDTV-t, ami 183Mb/rész. Nekem 22" monitorom van, azon még ez a minőség megfelelő, inkább filmeknél igénylem a HD-t, de abból is csak a RIP-et, amik megállnak kereken 1DVD-nél.

Ja igen, ezt el is felejtettem, hogy arány is van. Bár ha jó neted van és seedel vissza normálisan több MB-al akkor megpróbálhatod szerintem. TCW-t mondjuk én is sima HDTV-n nézem, illetve azt írom ki, kicentizve, de épphogy kifér egy teljes egy DVD-re :D

Hozzászólás ideje:

Háát nálam nincs CN de nem is bánom inkább az internetre hagyatkozok ez esetben is.Amúgy nagyon várom már hogy milyenek lettek a szinkronok mert bár teljesen értettem az angol szöveget én a magyart is nagyon várom :)

Hozzászólás ideje:

Nekem nem indul albundy 720p-je.

Csak úgy mint a Padawan menace esetében; sem a számítógép, sem a BD lejátszó nem viszi.

Pedig 100-ból kb egy ilyennel találkozom.

Másnál minden rendben?

Egyébként meglepetésre nem a Water war-t ismételték, hanem a Sphere of influence ment ma reggel 8: 40-kor.

Ennek fényében kíváncsian várom az estét.

Hozzászólás ideje:

A 200 megés "WEB-DL" nálam remekül szuperál. Végre megnézhetem majd a nagy TV -n is, mert logómentes és avi. :)

Igen, az jó. Remélem rákapcsol a 4 kids és velük Phobos ahogy az eddigiekben, mert az ő mkv-ik kivétel nélkül mennek mindenemen.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.