Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Én akkor írtam nekik először és utoljára, amikor a szinkronos 3. évad premier felől érdeklődtem. Választ persze nem kaptam. Egyedül Molnár Ilona írt vissza, de ő nem tudott konkrét dátumot mondani. Valószínűleg a szinkronszínészek nincsenek teljesen beavatva ezekbe a "kulissza mögötti" dolgokba.

Remélem, azért a Carnage of Krell-t előbb-utóbb pótolják magyarul. Hihetetlen, hogy épp ezt a rész sikerült elcseszniük. :pfff:

Az ismétlésekről nem is beszélve. Tavaly vagy háromszor megismételték adott héten a friss részt.

Hozzászólás ideje:

Szerintem az is csoda, hogy nem hagyták ki simán a Carnage of Krell-t. Tuti azért van ez a nagy rohanás, mert f*s-nak, hogy az ORizé...NMHH majd elkezd szívózni velük, és nem akarják, hogy félidőben abba kelljen hagyniuk az évad leadását.

Hozzászólás ideje:

Én akkor írtam nekik először és utoljára, amikor a szinkronos 3. évad premier felől érdeklődtem. Választ persze nem kaptam. Egyedül Molnár Ilona írt vissza, de ő nem tudott konkrét dátumot mondani. Valószínűleg a szinkronszínészek nincsenek teljesen beavatva ezekbe a "kulissza mögötti" dolgokba.

Remélem, azért a Carnage of Krell-t előbb-utóbb pótolják magyarul. Hihetetlen, hogy épp ezt a rész sikerült elcseszniük. :pfff:

Az ismétlésekről nem is beszélve. Tavaly vagy háromszor megismételték adott héten a friss részt.

És még Te panaszkodsz, hogy nem olvassák el amit írsz. :D Alább leírtam, hogy csupán a hangsávot kell átállítani, és voálá, már van is magyar hang. Persze ettől még ennek nem így kellene működnie.

Hozzászólás ideje:

És még Te panaszkodsz, hogy nem olvassák el amit írsz. :D Alább leírtam, hogy csupán a hangsávot kell átállítani, és voálá, már van is magyar hang. Persze ettől még ennek nem így kellene működnie.

Ody, alább én is leírtam, hogy nem ilyen egyszerű a dolog. Szerintem csak a didgi tv-seknek sikerült.

Nemhiába nem sikerült albundy mellett a többi feltöltőnek sem..

Krellnél nálam román és angol volt a választék.

Amúgy nálunk ma pár másodpercig nem volt hang, a blixus-szal való küzdelem után.

Remélem csak lokális gebasz.

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:

Lehetséges, én nem próbáltam ki, de más műsornál már működött ez. Egyébként pedig nem élem meg nagy tragédiaként ezt a dolgot, mert eredetiben az igazi a TCW számomra.

Igen tudom. Egyébként Versényi Lászlótól is búcsúzhatunk , mint Yoda..

Hozzászólás ideje:

Molnár Ilona nem arra a levelemre válaszolt, amit a CN-nek küldtem, hanem amit külön neki. :)

Egyébként Versényi Lászlótól is búcsúzhatunk , mint Yoda..

Hogyhogy?

Hozzászólás ideje:

Ne már, már ő is? Elképzelésem sincs, hogy ki fogja őt helyettesíteni...

Három mondata volt, talán csak alkalmi "szivatás"...de nem tudom, hogy ki volt.

Hozzászólás ideje:

Ó te jó ég.....legalább magyar volt... Azt hittem leesek az ágyról :hehe: Végre!

Óóóó...Versényi good bye :cry: Az a kb 10 másodperc "csönd csak kép" nálam is megvolt :| Szerintem hagyjuk abba ezt a panaszkodást....Ez van,ezt kell szer....köhömmm....etni :|

OFF:

Sky,megy egy PM.... :)

Szerkesztve: - Ágki

Hozzászólás ideje:

Ó te jó ég.....legalább magyar volt... Azt hittem leesek az ágyról :hehe: Végre!

Óóóó...Versényi good bye :cry: Az a kb 10 másodperc "csönd csak kép" nálam is megvolt :| Szerintem hagyjuk abba ezt a panaszkodást....Ez van,ezt kell szer....köhömmm....etni :|

OFF:

Sky,megy egy PM.... :)

Akkor ez biz benne lesz. Mármint a 25 másodperc csend a 18. perctől. Erre már nem lehet mit mondani.... :cry:

Hozzászólás ideje:

11. rész - Elhurcolva szinkronnal... (00:18:45 - 00:19:10 adáshiba miatt, a hang angollal potolva felirattal kiegészítve.)

Star.Wars.The.Clone.Wars.s04e11.READNFO.WEB-DL.HUN.XviD-lbnd

http://data.hu/get/5026695/swtcw411hu.rar

http://data.hu/get/5026682/swtcw411hu.r00

720p

Szerkesztve: - albundy

Hozzászólás ideje:

Köszönjük AlBundy! :) Remélhetőleg több gikszer nem üt be... Várhatóak majd repackok esetleges ismétlések után?

Szerkesztve: - KisKósa

Hozzászólás ideje:

Köszönjük AlBundy! :) Remélhetőleg több gikszer nem üt be... Várhatóak majd repackok esetleges ismétlések után?

Valószínűleg lesz javítás, de mi jöhet még? Román-magyar hanggal, megspékelve egy kis némasággal...

Hozzászólás ideje:

Valószínűleg lesz javítás, de mi jöhet még? Román-magyar hanggal, megspékelve egy kis némasággal...

Hát nem tudom... Talán egy olyan, ami félig le sincs szinkronizálva. >.< Már akármit ki tudnék belőlük nézni.

Hozzászólás ideje:

Lassan tényleg ott tartunk, hogy összetehetjük a két kezünk, hogy az Ahsoka-Obi-Anakin trió hangja a megszokott marad. :roll: De mindegy, nagyobb gondot én se csinálok belőle, szerencsére ez azon sorozatok egyike, amit angolul jobban szeretek.

Egyébként megfordult a fejemben, hogy a majdani hazai DVD/BD kiadásra esetleg újra leszinkronizálják lényegesen minőségibb módon. Sajnos ennek az esélye 1 a 3720-hoz...

A feltöltést köszi!

Hozzászólás ideje:

Lassan tényleg ott tartunk, hogy összetehetjük a két kezünk, hogy az Ahsoka-Obi-Anakin trió hangja a megszokott marad. :roll: De mindegy, nagyobb gondot én se csinálok belőle, szerencsére ez azon sorozatok egyike, amit angolul jobban szeretek.

Egyébként megfordult a fejemben, hogy a majdani hazai DVD/BD kiadásra esetleg újra leszinkronizálják lényegesen minőségibb módon. Sajnos ennek az esélye 1 a 3720-hoz...

A feltöltést köszi!

Én még azon se lepődnék meg, ha a 10. rész DVD-re románul kerülne fel... :lol:

Hozzászólás ideje:

Köszi szépen. Te mindent megteszel annyi szent.

És baromira ránk jár a rúd, tényleg. Erre már nincs szó. Sem több szóból álló kifejezés... :hmm:

szerk: nagyon ügyes lett a javítás. hálás köszönet érte! :clap:

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:

Vagy eleve nem is lesz belőle DVD/BD :lol::para:

Hozzászólás ideje:

FIGYELEM!

Ezt a levelet kaptam a cn-től:

"Köszönjük észrevételét és értékes visszajelzését.

Sajnálattal tapasztaltuk, hogy a kérdéses Star Wars: A klónok háborúja román nyelven ment le, amiért ezúton is elnézést kérünk.

A rossz szinkronnal sugárzott epizódot megismételjük, ezúttal magyarul május 18-án 08.40-kor, május 22-én 18.35-kor, valamint június 19-én 08.40-kor.

Azért nem korábban, mert a májusi program technikai okok miatt már nem módosítható.

Szíves megértését előre is köszönjük, reméljük, velünk tart a továbbiakban is.

Üdvözlettel,

A Cartoon Network csapata "

Hozzászólás ideje:

"Addig üsd a vasat míg meleg"-címszóval megkérdeztem a tegnapi bakis epizód ismétlési időpontját is.

Bár lehet, hogy a 10. rész ismétlési időpontjából kikövetkeztethető, de érezzék csak a törődést, nemde?

Ha jön válasz, tudatom azonnal itt!

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.