Ugrás a kommentre

A The Clone Wars animációs sorozat

Bomarr

Ajánlott hozzászólás

Nem lesz vége egyhamar. :cool:

“Last year I did a big outline of how I thought a whole series of episodes could spiral into the end of this thing,” Filoni said. “[George] read it and said, ‘That’s very nice, but we’re not going to do that yet.’ “

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Semmi :( Egy .zip linket találtam, amiben talán, talán tényleg tényleg az epizód volt az avi fájl, letöltöttem, a videó kibontásához a jelszó-t külön le kell szedni. Jól van, mondom, bevágom a mellékelt linket, erre kiderül, hogy a "complete a survey" című sz*rral van blokkolva az oldal. :angry:

Kösz a képeket Ody :D

Palpatine nagyon nagy ezzel a :evil: fejjel :D

Szerkesztve: - Werebazs
A hozzászólás linkje

Elhagyom a terepet..Este találkozunk! családi program miatt valószínüleg messze nem leszek az első nézők közt.

Fura lesz nekem nem "érmesnek" lenni az elmúlt évek hajnalban kelései és sokszor első topic-hsz-ei után..

Kinek jó ez az időpontváltoztatás? :cry:

Egyébként újranéztem tegnap az egész Nightsisters szálat Revenge-ig.

Szoktam én is kígyót-békát mondani, de filmszerű élmény volt és van íve a történetnek elismerem! :peace:

Szerkesztve: - csoli1138
A hozzászólás linkje

Nem lesz vége egyhamar. :cool:

“Last year I did a big outline of how I thought a whole series of episodes could spiral into the end of this thing,” Filoni said. “[George] read it and said, ‘That’s very nice, but we’re not going to do that yet.’ “

Hát, pedig nem kéne a végtelenségig húzni.

A hozzászólás linkje

A CN az egész akciós blokkot átrakta szombat délelőttre, szóval ez nem csak a TCW -t érinti.

Hát, pedig nem kéne a végtelenségig húzni.

Nem nézed majd ha nem tetszik. Ennyi.

Szerkesztve: - Ody Mandrell
A hozzászólás linkje

amúgy az első képen lévő jedi már meghalt nem?? :?

Újrahasznosítás :P A Slaves of the Republic-os öngyilkos twi'lek rabszolgalány modellje a Sphere of infuence-ben például ugyanabban a jelenetben mint egy ikerpár szerepelt.

Szerkesztve: - Werebazs
A hozzászólás linkje

Újrahasznosítás :P A Slaves of the Republic-os öngyilkos twi'lek rabszolgalány modellje a Sphere of infuence-ben például ugyanabban a jelenetben mint egy ikerpár szerepelt.

Kár pedig ennek a jedinek a halála szerintem jó rész volt és ez elveszi ezt az élvezetet :(

na mindegy remélem azért a részek jók lesznek :)

A hozzászólás linkje

Tudom, számítottam is valami ilyesmire, és csak a "biztonság" kedvéért szedtem le, mert azért egy párszor már találtam valódit zip-ben is :peace:

Én is néztem fileokat, de a legfrissebbet is két nappal ezelőtt rakták fel...

A hozzászólás linkje

Kár pedig ennek a jedinek a halála szerintem jó rész volt és ez elveszi ezt az élvezetet :(

na mindegy remélem azért a részek jók lesznek :)

Ez nem Gun-Di mester, hanem egy másik nikto Jedi. Nem tudom ez milyen élvezetet von el, és honnan, miért...

A hozzászólás linkje

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.